Agressieve pitbull doodgeschoten bij politiebureau

16
Pitbull

In Suriname was de politie vrijdag genoodzaakt om op het terrein van een bureau in Paramaribo een pitbull dood te schieten. De pitbull viel andere honden aan waarbij hij een van ze heeft doodgebeten.

Op het terrein waren er drie zwerfhonden. De pitbull kwam daar en viel eerst een van de zwerfhonden aan. De politie merkte dat op en loste een schot. De pitbull liet die hond los en viel een van de twee andere honden aan. Hij verscheurde die hond.

De politie loste schoten, maar de pitbull liet die hond niet los. Zij loste toen een schot op de pitbull maar toch ging die verder. Uiteindelijk is in de kop geschoten, maar het bleek dat de pitbull de zwerfhond al had doodgebeten.

De eigenaar van de pitbull woont in de nabije omgeving. De politie ging op het adres, maar niemand kwam naar buiten.

Eerder zou de pitbull bijna een politieman hebben aangevallen. De agent zag toen kans in zijn auto te stappen. Toen viel de pitbull ook een hond aan. 

16 REACTIES

 1. Goed zo, afmaken die hond. In Suriname moet men leren honden aan te lijnen. Vooral deze gevaarlijk honden. Heel zielig voor de zwerfhond.


  Maak melding

 2. Opruimen deze moord machine,arme zwerf honden, moet een wet komen om deze honden te verbieden, goed gedaan politie agent, had eerder moeten schieten eer dat deze agressieve hond, de arme zwerf hond te pakken had, op zich kunnen pitbull ook lieve beesten zijn maar de eigenaar heeft de hond agressief gemaakt of gefokt, dood schieten de rommel??


  Maak melding

 3. Als zwerfhond mag je worden doodgebeten door een rashond. Deze type honden zijn geen honden. Zou ze allemaal opruimen. Je zou niet willen dat je kind of wie dan ook door zo’n hond wordt aangevallen.
  Ik vaker meegemaakt dat deze type honden zwerfhonden doodbijten. Dit zijn geen honden. Zelf als ze als puppy zijn opgegroeid tussen andere honden, willen ze anderen als ouder worden doodbijten.
  Ik ken iemand in Suriname die 2 van deze honden heeft. Het is om bang van te worden. Heb hem verteld wat er allemaal kan gebeuren en hoeveel verdriet zo’n hond te weeg kan brengen. Echt mensen dit zijn geen honden om thuis in een gezin te willen hebben.


  Maak melding

 4. Olivia 30 mei 2021 At 01:17
  Goed zo, afmaken die hond. In Suriname moet men leren honden aan te lijnen. Vooral deze gevaarlijk honden. Heel zielig voor de zwerfhond.

  Olivia 30 mei 2021 At 01:17
  Geldt jou stelling ook voor de mensen die zich zo honds gedragen?


  Maak melding

 5. Vaak is het de schuld van de eigenaar, ze maken van zulke honden een moordmachine.
  En als het toch aan de hond zelf lag, dan denk ik bij mezelf “wurgslang pak zulke honden en geen honden als Chupa”.


  Maak melding

 6. Er bestaan geen huisdieren een dier blijft een dier hoe jij het ook wil.Zelfs de liefste huis dier? kan zich tegen jou keren het komt vaak voor hond dood baasje hond dood baby ga zo maar door.


  Maak melding

 7. Zwerfhonden zijn een plaag in Suriname, ze vallen fietsers en bromfietsers aan, ze zijn een bron van ziekten, ze scheuren vuilniszakken open en geven porno shows tijdens hun dagu feesten.
  Ik begrijp het dus dat er mensen (Stichting Abrahams en Dieren asiel) zijn die ze, op een humane manier, van de straat willen halen. Ik begrijp echter niet dat een politieagent als een idioot gaat schieten op een hond (zwerf- of rashond maakt niets uit) die zo’n zwerfhond aanvalt om de aangevallen zwerfhond te redden. Als ik het voor het zeggen had, had ik de agent zijn wapen afgepakt en mocht hij voortaan, zonder wapen, bureauwerk gaan doen.


  Maak melding

 8. Koos Banti, dat geldt niet voor mensen. Ik gaf eens wat kleingeld aan een gehandicapte zwerver op de hoek Klipstenen Wagenwegstraat, een politieagent, in een prowagen naast mij, begon me uit te voeteren en zei, ‘dat moet je niet doen, op die manier stimuleer je dat zwervers op de hoek van straten gaan staan bedelen. Stel je voor, de politie wil me verbieden om mijn eigen geld aan een zwerver te geven als ik dat wil. Ik denk niet dat deze bewuste politieagent op een aanvaller van een zwerver zal gaan schieten als hij dat zou zien.. je kan dus beter een zwerfhond dan een zwerver zijn in Suriname. Maar het allerbeste dat je kan zijn in Suriname is een zwerfhond met politieke vrienden, want den is de kans groot dat je eens een met goud behangen money hond wordt.


  Maak melding

 9. Wat een onzin weer allemaal. Een hond is een hond en als hij vals is dan is dat de schuld van de baas. Nooit van de hond. Ik heb zelf twee pitbullen op mijn erf. Ik val niemand lastig met mijn honden. Het is een vreselijk lief en loyaal ras en je moet ze gewoon goed opvoeden. Ik heb daarentegen wel last van al die mensen die hun rothonden maar op straat laten lopen en die mensen op fietsen of bromfietsen aanvallen.


  Maak melding

 10. Toen ik nog in Suriname woonde, werden zwerfhonden gevangen genomen. Ze werden dan in een kar voorzien van tralies en als ik me niet vergis, voortgetrokken door paarden, geplaatst. Wat er verder met de honden gebeurde, is voor mij altijd een vraag gebleven. Ik heb het over de jaren 50/60 van de vorige eeuw?
  Kan iemand zich dit ook nog herinneren?


  Maak melding

 11. Die hond op de foto ziet er tenminste niet agressief uit.
  Mensen die een pitbull of rottweiler hebben voor de status en show moeten dat gewoon niet doen. Elke hond kan vals worden zonder goede training.
  Die kleine ratten schoothondjes kunnen ook vreselijk agressief zijn wanneer het baasje ze niet heeft getraint. Kijk maar naar afleveringen van Cesar Millan aka The
  Dog Whisperer dan zie je vanzelf hoe die kleine ratten zich net een soort van mini Tasmaanse duivels kunnen gedragen.


  Maak melding

 12. @HongKongFree 30 mei 2021 At 21:04

  Cesar Milan had een hele goeie pitbull die hij regelmatig gebruikte om met probleemhonden te werken. Zijn pitbull was een hele stabiele hond. Inmiddels overleden. Ik heb bewust gekozen voor het ras omdat ik ze vreselijk mooi vind om te zien en ik in mijn omgeving alleen hele lieve pitbullen ken. Dat ze hier op mijn erf de ruimte hebben om hun energie kwijt te kunnen zal zeker schelen. Ik weet niet of het honden zijn die je in Nederland moet hebben in een klein appartement.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.