Afgelopen 24 uur 6 coronadoden en 210 nieuwe besmettingen

7
coronadoden en nieuwe gevallen afgelopen 24 uur

Afgelopen 24 uur zijn er wederom 6 nieuwe coronadoden genoteerd in Suriname. Daarnaast zijn er 210 nieuwe besmettingen aan het licht gekomen uit 410 swabs.

President Chandrikapersad Santokhi heeft vrijdagavond aangegeven dat de situatie onbeheersbaar is. Voor Suriname geldt ingaande vrijdag 28 mei code paars en voor de ziekenhuizen code zwart.

Het staatshoofd heeft een total lockdown aangekondigd. Voor dit weekend geldt er reeds een total lockdown. De aangekondigde total lockdown is van maandag 31 mei tot en met vrijdag 18 juni.

Het dashboard na de update zaterdagavond.


7 REACTIES

 1. Mensen aub niet boos zijn ivm beperking, het virus maakt meer en meer slachtoffers?daar willen jullie toch niet in de ziekenhuizen komen te liggen, geduld Mensen, de Brazilianen komen illegale het land binnen, en die brengen dit virus het land in, Mensen ben opgepast, ik hoop dat niemand ziek wordt of besmet gaat worden, veel succes?


  Maak melding

 2. VACCINATIE TEMPO.
  VERTIENVOUDIGEN.
  EN DIE IDIOTEN MET HUN COMPLOTTHEORIE EN KRUIDENMEDICIJNEN ALS KWAKZALVERS AANPAKKEN. OPLICHTERS ZIJN HET.


  Maak melding

 3. Belfort en alludien moeten opgepakt worden .zei hebben al deze doden op hun geweten.
  Sorry ik zei geweten , dat hebben ze niet ,alleen mensen zonder geweten doen zulke dingen.
  En dan met droge ogen beweren dat ze voor het volk op komen.
  Ze brengen het volk in gevaar.
  Kock dem up!!!lock dem up!!!lock dem up!!!


  Maak melding

 4. belfort was heel kritisch op de vorige vp de aardappelen-uien kop adhin en nu zijn ze holmaatjes , , belfort heeft te veel uien gegeten en laat alleen nog maar windjes.


  Maak melding

 5. Adhin en Belfort met hun stront fake nieuws moeten ze strafrechtelijk vervolgen voor dood door schuld. Wat voor stront dat deze politieke figuren kunnen lanceren richting het onwetend volk van Suriname. En onwetende mensen zijn gevoelig voor alle soorten complot theorieën en ander fake nieuws.
  Deze mensen die een publieke functie bekleden horen geen rotzooi en vergif over het volk van Suriname te verspreiden. Alleen door vaccinatie kan je je vege lijf redden.
  Er moet iemand opstaan om aangifte te doen tegen deze figuren. Een aangifte is een verzoek aan het OM om tot vooronderzoek over te gaan om te kijken als deze figuren bepaalde normen hebben overschreden. Vervolg een strafrechtelijk onderzoek.


  Maak melding

 6. Neeeeeee, het volk gebruikt de drank van DR. MAY, de kruidendokter. En die maakt stiekem zijn centjes op deze rommel die hij verkoopt. Ze weten niet wat May in de drank gezet heeft. Misschien dat May zelfs plas etc in de drankjes zet, maar jullie lopen rommel te kopen. Wel, met de manaus in Suriname hebben jullie geen keus en gaan de prik “SPUITJE” gaan moeten halen. Anders zal Suriname als Brazilië worden en dat mag niet gebeuren. Succes met de prik. Bye the way, de Astra zenica wordt nog steeds in Nederland gebruikt hoor mister TIGRIE BARBA, je bent slecht geïnformeerd, KLOOTZAK.


  Maak melding

 7. In Suriname zijn jullie gewent om van mug een olifant te maken.
  Een kleine verschuiving in de covid-19 gevallen is al goed voor, paniek,
  gejammerd en de schaamteloze bedeltoer van een land vol met rijkdommen.
  Paracetamol inzameling voor Suriname!!! Waardeloos waardeloos met grote bekken!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.