zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurOpen Call ambassade voor cultuur- en erfgoedprojecten

Open Call ambassade voor cultuur- en erfgoedprojecten

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlandse ambassade in Paramaribo heeft Nederlandse cultuurmakers en organisaties op het gebied van erfgoed uitgenodigd om in samenwerking met Surinaamse partners projecten in te dienen, die bijdragen aan de culturele samenwerking tussen Nederland en Suriname.

Ook Surinaamse organisaties die samenwerken met Nederlandse cultuurmakers en/of met Nederlandse partnerorganisaties kunnen aanvragen ter financiële ondersteuning indienen. De projecten zijn gericht op Suriname, maar kunnen eveneens een publiek in Nederland bereiken of bijdragen aan een gezamenlijk doel.

Meer informatie over de voorwaarden van het cultuur- en erfgoedprogramma is te vinden op de website.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES