woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMilitair doet aangifte van diefstal dienstwapen uit woning

Militair doet aangifte van diefstal dienstwapen uit woning

-

Does Travel - naar Suriname

Een militair in Suriname heeft vrijdag aangifte van diefstal van zijn dienstwapen in Paramaribo gedaan. Volgens zijn verklaring had hij het wapen met patronen in een tas gezet.  

Hij had die tas in een van de kamers van zijn pand bewaard. Onbekenden hebben via het raam de tas met het wapen en de patronen gestolen. Volgens de militair had hij ook een bedrag in SRD en valuta die ook gestolen is.

De politie ging naar de plaats voor een onderzoek. Het is onbekend hoe de dader(s) de plaats hebben aangedaan en verlaten. De benadeelde ontdekte vrijdagmorgen dat zijn tas met het wapen niet te vinden was.

De politie is nog bezig met het onderzoek.
 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Wie gelooft nog in deze sprookjes. Deze padvinder heeft zich vertoond de functie van militair niet naar behoren te kunnen uitoefenen. Dus een goede reden te ontslaan.


  Maak melding
 2. Dus je “bewaard” je wapen samen met de patronen, bijelkaar, in huis. Niet eens in een kluis! Dit is niet alleen vreemd, maar ook erg dom.


  Maak melding
 3. Waarschijnlijk had hij geld nodig. Zal een van de intellectuelen zijn van de geel groene partij. Zijn wapen kun je gaan halen in pontbuiten of Sunny point. Of bij Bordo. Die laat zich toch graag fotograferen met allerlei wapens. En wat doet Amoksi? Die kijkt ernaar en slaapt lekker verder. Precies zoals de vorige regering dat deed.
  Mevrouw Mathoera U bent slim genoeg om niet in dit soort onzin te geloven. Zorg ervoor dat militairen hun wapen niet naar huis meenemen buiten diensttijd. In die tussentijd weten we al hoe daadkrachtig Amoksi is. We zien een paar van de VHP parlementariërs terecht kritisch zijn op het functioneren van een paar ministers. Meestal vph ministers. Maar als het aankomt op de ministers van ABOP dan scheiten ze in hun broek als ze Belly en Brunswijk zien.


  Maak melding
 4. dus je stop je pistool en patronen in een tas?
  doet er nog wat srd en valuta bij?
  en zet dat gewoon bij een raam neer?

  deze man verdient wel de hoofdprijs voor het meest doorzichtigste verhaal van allemaal
  vraag me af wie deze idioot wel gaat geloven?


  Maak melding
 5. Geloven wij in sproken?? Deze kloot heeft het wapen al verkocht aan de criminelen, zodat die weer op het criminele pad kunnen gaan. Deze kloot ontslaan. Als jullie geloven dat het wapen gestolen is, dan moet er zwakzinnigen werken bij de politie.
  Deze militair is niet geoccupeerd voor zijn job. Als schoonmaker kan hij nog van betekenis zijn voor de maatschappij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES