woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAfgelopen 24 uur 7 coronadoden en 293 nieuwe besmettingen

Afgelopen 24 uur 7 coronadoden en 293 nieuwe besmettingen

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen 24 uur zijn er weer 7 coronadoden genoteerd in Suriname. Daarnaast zijn er 293 nieuwe besmettingen aan het licht gekomen uit 610 swabs. In de ziekenhuizen worden momenteel 203 personen verpleegd. 35 patiënten worden verpleegd op de intensive care unit. 1.187 personen zijn in isolatie.

President Chandrikapersad Santokhi heeft vrijdagavond aangegeven dat de situatie onbeheerbaar is. Voor Suriname geldt ingaande vrijdag 28 mei code paars en voor de ziekenhuizen code zwart. Het staatshoofd heeft een total lockdown aangekondigd. Voor dit weekend geldt er reeds een total lockdown. De aangekondigde total lockdown is van maandag 31 mei tot en met vrijdag 18 juni.

Een aantal bedrijfsgroepen zullen voorwaardelijk open zijn op maandag, woensdag en vrijdag van 08.00 uur tot en met 16.00 uur.

Het dashboard na de update vrijdagavond.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. al die lockdown overtreders zullen wel geen familieleden hebben van al die covid doden , ze gaan de straat op tijdens lockdown , gaan feesten , dus dadelijk zijn jullie ook aan de beurt , en dan nog die protest mars van de politie zorg en de ndp aanhangers , laten deze gasten ook covid krijgen dan kan hun familie ook rouwen om veel van die niet nadenkende gasten. natuurlijk heeft ieder een recht om te protesteren maar nu met covid moet je je wel achter de oren krabben en is het verantwoord , maar je zag die ndp aanhang gebouwen bestormen , en man aan man , de meesten geen mondkapje , , mocht er een god bestaan laat hij die dwazen naar zich toe roepen , covid vindt het prima.


  Maak melding
 2. @WAT 29 mei 2021 At 02:12

  En ondertussen is Melissa lekker vertrokken naar Nederland. En nog steeds blijf je deze regering verdedigen? Hou toch op man.


  Maak melding
 3. Ja wat je hebt gelijk, robles is een boeler daarom schrijft hij als rob gay alleen nonsens,??
  Het volgende mensen met goede verstand, in Suriname verspreid de Brazilianse variant, en die is bijkans zeer besmettelijk, er is 1 optie voor alle surinamers luister naar de regering, de regering bedoeld het goed, natuurlijk heel veel mensen voelen in hun vrijheid aangetast, maar dit virus moet in te dammen zijn, feesten en uitgaan komen nog, maar eerst de virus indammen, drink citroensap of lemmetjes, mensen je bent gewaarschuwd ok
  Heel veel goede gezondheid, tang boeng “


  Maak melding
 4. Viyayarni 29 mei 2021 At 16:51
  @Wat

  Ik vind je behoorlijk onbeschoft en gemeen in jouw taalgebruik.
  Het getuigt niet van volwassenheid om je zo te uiten.
  ===============

  Hij kan niet anders. Heeft geen niveau. Kan niet eens een behoorlijke Nederlandse zin schrijven. Ik maak me niet zo druk met hem hoor. Af en toe trigger ik hem even met een opmerking en lach me daarna suf om zijn reacties. En dan de Roman er achteraan. Kan ook geen Nederlandse zin produceren maar wil ons wel van advies dienen 😂


  Maak melding
 5. Daarom heet het ook “wat” omdat het zelf niet weet wat het precies is.
  Een kwestie van een gefrustreerd ding met een identiteitscrisis.

  Het kan ook gewoon een trol zijn die erop kickt en een climax bereikt wanneer die mensen voor alles uitmaakt…


  Maak melding
 6. Feit is dat het land zich in een ernstige economische, veiligheids en gezondheids crisis bevindt.

  Om telkens te komen met politiek gefrustreerde opmerkingen heeft niemand wat aan. Mensen hebben geen werk, geen inkomen, geen eten, sommigen worden ernstig ziek en sommigen gaan dood.

  Het hele land voelt het. Dus aandacht schenken aan “wat” is tijd en energie verspilling…


  Maak melding
 7. er waren dieven in de ndp regering niemand ging dood
  nu is er een eerlijke regering veel mensen gaan dood
  geef mij liever de dieven terug dan gaat er niemand dood


  Maak melding
 8. Ach, WAT, Roman, ParaExpress of hoe ze zich ook willen noemen bezigen gewoon VHPtaal. Dit is de norm in die partij, dit is het moraal, kijk maar naar de handel en wandel van de partijbonzen en hun entourage.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES