dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Verkeersslachtoffer vast onder bus na aanrijding Saramacca

VIDEO: Verkeersslachtoffer vast onder bus na aanrijding Saramacca

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een zware aanrijding vanmiddag in Suriname is een persoon vast komen te zitten onder een bus. Het verkeersongeval vond plaats te Catharina Sophia, Saramacca. Er zijn meerdere gewonden gevallen.

Op het moment dat de aanrijding gebeurde was er een uitvaart aan de gang. De witte personenwagen werd vermoedelijk van achteren door de blauwe truck geramd (foto). De personenwagen kwam door de klap vervolgens tegen de bus (links) aan, precies waar het slachtoffer stond.

De man kwam onder de bus terecht door de klap. Vermoedelijk gaat het om de buschauffeur zelf. Boze omstanders hebben de truckchauffeur uit zijn voertuig getrokken en in een wurggreep vastgehouden tot de politie er was. De Surinaamse brandweer werd ingeschakeld om assistentie te verlenen. Na het ongeval is iemand live gegaan (beelden onder).

UPDATE – de buschauffeur die onder zijn eigen bus vast zat is aan zijn verwondingen overleden.

Uit live beelden blijkt de chaos na de aanrijding.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. mica 28 mei 2021 At 19:35
  hij wilde boropassie nemen😂

  Mica BEGRIJPEND LEZEN ( Teks begrip ) is voor jou zo te zien nog een heel groot probleem. Die meneer,…die bus chauffeur..stond achter de bus en is door de klap onder de bus terecht gekomen en aan zijn verwondingen overleden. Goed lezen wat er staat voor je commentaar geeft ..EZEL. Jij zit zeker ook in de Nationale Assemble.

  Familie gecondoleerd met dit verlies.


  Maak melding
 2. Ik zie gevallen en aanrijdingen in Su waar mensen gewoon rondom de hulpdiensten rondlopen Dít vertraagd het werk van de hulpdiensten Wanneer komt eraan zoiets een eind De politie treedt helemaal niet op


  Maak melding
 3. Triest…goed dat ze die man een goed pakslaag hebben gegeven. Ze rijden als beesten en door zijn gedrag weer leed voor andere familie.


  Maak melding
 4. Best triest.De mensen die daar stonden konden snel met elkaar de bus op zijn zij duwen inplaats te staan kijken.Belachelijk.Adequaat reageren.Ze kunnen ook niet reanimeren .Er moet echt een campagne komen in Suriname ,zou dat meer mensen gered worden.En sterkte familie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES