Rover valt trimmende vrouw (61) aan met schroevendraaier

19
Politiewagen KPS op plaats delict

Een rover in Suriname heeft een trimmende vrouw (61) vandaag in het district Wanica aangevallen met een schroevendraaier. Hij zat op een bromfiets en kon niets buitmaken.  

De vrouw was aan het trimmen op straat. De bromfietser stopte naast haar en haalde een schroevendraaier tevoorschijn. De rover wilde geld en andere waardevolle spullen van haar en dreigde haar met de schroevendraaier te verwonden.

De 61-jarige gilde meteen om hulp waarna de rover haar heeft geslagen met de schroevendraaier op het hoofd. Hij reed daarna weg op zijn bromfiets. Het slachtoffer klaagde van pijn.

De politie ging naar de plaats voor een onderzoek. Zij werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte.
 

19 REACTIES

 1. Suriname is een grote rovershol geworden. Dat allemaal dankzij de ndp die 10 jaar wanbeleid heeft gevoerd en mensen moeten gaan roven om te overleven.
  De komende jaren staat Suriname niet meer op mijn bucketlist. Ik ga mijn hardverdiende euro’s liever uitgeven in zuid-oost Azië waar ik veilig ben.


  Maak melding

 2. Boesskowtoe, ken je het gedicht van de Tuìnman en de Dood van P.N. van Eyck? Niet? Zoek het dan op. Hoe weet je dat je in Zuid-oost Azië wel veilig zal.zijn en de trip daar naartoe zal overleven? Als je niet naar Suriname wilt komen, moet je dat niet doen, wij zitten hier niet op jou of je stomme euros te wachten.


  Maak melding

 3. Azië met meer dan 3 miljard inwoners heeft geen enkele rovers. Misschien moet je een ticket naar Mars boeken, hopelijk wonen daar vriendelijke marsmannetjes en vrouwtjes…


  Maak melding

 4. Jammer dat ik geen popcorn bij de hand heb want sommige opmerkingen vind ik wel heel erg lachwekkend met een hoog entertainment gehalte…
  Zijn zeker goede grappenmakers in hun vriendenkring…


  Maak melding

 5. Boesskowtoe 28 mei 2021 At 16:29

  Ik zou naar China gaan om zo’n markt te bezoeken en vleermuizensoep te eten. Wuhan schijnt wel relaxed te zijn.


  Maak melding

 6. Noot Breekt Wet

  Ministers En Parlementariërs Roven Ook .. Ze Roven En Stelen
  Maar Op Een Ander Manier.. Ze Roven Miljoenen Euro En Dollars Van De Staat En Hectare Gronden.

  Stelen Blijft Stelen

  Soms Moet Je Feiten Ook Van Uit Een Ander Kant Bekijken.

  Elk Manier Van Stelen Keur Ik Af


  Maak melding

 7. Gelijk heb je Bosskowtoe,
  Wat heeft Suriname te bieden aan de toeristen dan alleen maar beroofd te worden. Geef je geld liever aan een andere land uit ut waar je nog kan genieten van je vakantie, en je geld. Ze laten Surinaamse burgers niet eens met rust. Dan zij. Toeristen al helemaal niet veilig in Suriname.


  Maak melding

 8. Er Zijn 2 Ministers Die Naar Mijn Inziens Niet Geschikt Zijn Als Minister

  Koning Albert Ramdien Van Buitenlandse Zaken
  En Die Jonge Kennth Amoksie Van Jus Pol.
  Ze Moeten Met De Noorderzon Vertrekken


  Maak melding

 9. Hoeveel waardevolle dingen kan je op je dragen als je gaat trimmen, die rover niet alleen achterlijk, hij is zelfs de grootste lafaard die er rondkruipt.


  Maak melding

 10. Kan niet anders. Deze criminele lafaard moet een aanhanger zijn van de geel groene partij. Zo voorzitter, Zo aanhanger. Je zou denken dat er na 10 jaar criminele bewind het nu een beetje minder zou gaan worden met de criminaliteit maar niets is minder waar. Is de Bordo al opgepakt door de politie? Nee natuurlijk niet. Criminelen worden de hand boven het hoofd gehouden. Een land met een crimineel in de regering kan onmogelijk vooruit gaan. Sterker nog meneer Santhokhi heeft het in zijn hoofd gehaald om de minister van justitie en politie toe te vertrouwen aan een bankrover en moordenaar. Grondbeleid ook naar de bankrover. Zoiets als de kat op het spek binden?


  Maak melding

 11. Boesskotoe alleen maar K praat je met je mond Lijkt in jou ogen alsof alleen in Su word geroofd Ga maar naar China daar is het veilig


  Maak melding

 12. Met een gouden ketting, armband, Rolex horloge, smartphone en geld op zak loop je vele kilometers veiliger in Thailand, dan in Suriname.

  Ik heb gezien hoe fruit word achter gelaten als offer bij Hindoe/Bhoedistische beelden op straat. En er is geen enkel Thaise die het steelt. Ook al is het fruit waaruit nog niet is genuttigd en zo opgegeten kan worden door het schil eraf te halen.

  Maar gezien de situatie in Suriname waar men paketten bestormt in een volbeladen truck moet je je afvragen of je veilig over straat kunt lopen zonder gelyncht te worden door hyena’s.

  Eten is het 1e levensbehoefte van de mens en dus de basis van het bestaan, maar in een mooi land als Suriname word het zien van eten steeds meer een luxe.


  Maak melding

 13. Een Nederlander, wat weet je eigenlijk van Suriname? Als men in Suriname ergens een offergave bestaande uit fruit, verse eieren, een fles rum enz. (een ‘Fanodu’ genoemd) plaatst, durven de meeste Surinamers dit ‘lekkers’ bestemd voor de goden of voorouders, ook niet mee te nemen. Misschien speelt hetzelfde bij de Hindoes en Bhoedisten in Azië? ‘Normaal’ eten zal ook daar, op de plaatsen waar honger geleden wordt, waarschijnlijk ook verdwijnen als je het niet bewaakt.


  Maak melding

 14. @ Henkes

  Ik weet niet alles, maar wel veel. Want ik heb Suriname al meer dan 10x gezien en weet er veel van dat ik ook weet wat ik schrijf. Echter wil ik ook niet negatief overkomen over Suriname. Ik heb het hier enkel over de mentaliteit tussen Suriname en Thailand.

  Er word in Thailand een heleboel niet bewaakt wat op straat is, zoals fruit en andere soorten eten, welk geofferd word. Ik praat hier niet over tempels of ander religieuze gebouwen.

  Men lijd niet veel aan honger in Thailand, omdat men daar keihard werkt voor hun brood.
  Oma en opa werken zodanig hard tijdens het verkopen van etenswaren en overige dat ze in slaap vallen op straat om zo financieel rond te komen. Desondanks word daar nauwelijks gestolen, omdat Thailand meerendeels uit bhoedisten bestaat en zij sterk geloven in karma. Dat denkwijze is sterker aanwezig dan in Suriname.

  Ook al zou men in Thailand aan honger lijden toch is men zodanig bang voor het stelen van geofferd voedsel dat ze nog liever zelf hard werken ervoor.


  Maak melding

 15. Mensen het is heel erg wat deze vrouw is overkomen , het had heel slecht voor haar kunnen aflopen , weer zo’n klojo die ons land in het verdoemd hoekje zet .
  Sushu jij hebt volkomen gelijk , dit alles zien ze over de hele wereld en velen zullen nooit naar Suriname komen voor vakantie , deze regering moet hard optreden tegen die gasten ( kleine criminelen ) en er voor zorgen dat deze lui voor jaren in het gevang zitten , maar als ze de grootste boeven nog niet achter de tralies krijgen ( bouta , boefie , adhin , bouva , parmessar , en de rest van de ndp en bep en palu komt het toerisme niet opgang en kiezen ze voor een ander land om op vakantie te gaan.


  Maak melding

 16. DandaSeMar , , Abop heeft als kleur geelzwart , de NPS heeft als als kleur groen , de VHP heeft als kleur oranje , PL heeft als kleur rood , wat bedoel je dan met de geel groene partij of ga je kleuren mengen , ja dan bedoel je de paarse kleur en dat is de ndp en deze kleur zal wel voor je paarse ogen blinken , kleur des doods.


  Maak melding

 17. @Robles & Henkes:

  Jullie doen je hier op wtk. voor als sabiso, maar ik heb al lang door dat jullie in feite beiden gefrustreerde ndp-gedrochten zijn die weinig in het leven hebben bereikt.
  Komt nog bij dat door die paarse balk in jullie ogen, de hedendaagse roof en moord mentaliteit door jullie wordt gebagatelliseerd. Jullie mogen dus je opgedrongen advies daar stoppen waar de zon niet schijnt.
  Als tegenwoordig zelfs een Surinamer wordt overvallen, dan zijn toeristen in Suriname vogelvrij.
  FYI…voor de Coronatijd, heb ik diep in de nacht gelopen in Maleisie (Langkawi) Thailand (Koh Samui, Hua Hin) Vietnam (Halong bay) en heb nooit een keer een nare ervaring gehad.
  Je kunt daar slapen (ook op het strand) zonder de kans te lopen overvallen te worden.
  Ik neem jullie niks kwalijk, want jullie wereld is niet groter dan Suriname en zijn hoogstwaarschijnlijk nooit verder gekomen dan Nickerie. De laatste keer toen ik in Su was, heb Kasikasima bezocht. Ik durf te wedden dat jullie als Surinamers dat nooit hebben gezien.
  Eigenlijk heb ik best met jullie te doen want, als ik in Su ben, kan ik met mijn euros dingen doen waar jullie alleen van kunnen dromen….


  Maak melding

 18. Chan had gehoopt dat de diaspora terug zou komen. Nou ik kan je 1 ding verzekeren de meerderheid gaat niet komen. De samenstelling van Suriname is ernaar.

  Ik ben al in vele landen geweest, het onveiligste voelde ik me in Marokko (verder in Afrika durf ik niet) en Suriname. In Turkije laten winkeliers hun tassen en kleding gewoon buiten als ze sluiten. Heb ik gezien in Alanya.

  Wat heb ik toch een vreselijke spijt dat ik beroofd ben door 4 …. in Suriname. Ik had me zuurverdiende Euro aan andere landen kunnen besteden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.