Brutale dief klimt over schutting en steelt televisie van bejaarde vrouw

7
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De Surinaamse politie heeft de 42-jarige inbraakverdachte Wendel H. onlangs aangehouden. Dit nadat hij aan de Salijoweg een televisietoestel uit een woning van een bejaarde vrouw had weggenomen, meldt het Korps Politie Suriname.

Na een ingesteld onderzoek van de afdeling Forensische Opsporing (F.O.) kwam deze bekende van de politie via vingersporen in beeld. Wendel klom op die bewuste dag over de schutting en begaf zich naar de woning van een bejaarde mevrouw. Daarbij schoof hij één van de ramen van het huis open en ging vervolgens met het televisietoestel er vandoor.

Met assistentie van het Regio Bijstand dienst Paramaribo (RBTP) werd de inbraakverdachte opgespoord en in de eerste week van mei aangehouden. Wendel werd ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van Latour.

Hij heeft toegegeven het strafbare feit te hebben gepleegd en het buitgemaakte telvisietoestel te hebben doorverkocht aan iemand die bij hem onbekend is.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten, meldt de politie.


7 REACTIES

 1. Hij moet veroordeeld worden om een andere tv voor die slachtoffer te kopen en indien hij dat niet doet moet hij voor slechts 1 Srd per dag in detentie verblijven totdat het algehele bedrag is teruggevorderd
  Geen slecht voorstel toch.


  Maak melding

 2. Schaamteloos. 42 jaar en nog steeds niet in staat een televisie te kopen. Komt door het beleid van de Regering. Alla sani diri pani lai maar nang no de. Sare…


  Maak melding

 3. Hier nog zo’n idioot onder de naam Franko 11
  die niet de dief, maar de regering verantwoordelijk stelt voor het kleptomanisch gedrag van de dief. Franco 11, sang psa, kortsluiting in joe ede??


  Maak melding

 4. Mensen En Mensen Kinderen.

  Noot Breekt Wet.

  Zodra De Economische Toestand Van Een Land Verslechterd Gaat De Criminaliteit Toe Nemen. Dat Is De Wet Der Natuur. Dit Is Het Begin.
  Mensen .. De Gasten Die In Het Regeer Macht Zitten Stelen Ook Maar Op Een Ander Manier.. Ze Stelen Geen Tv Of Mobiele Foon Noem Maar Op
  Maar Ze Stelen Miljoenen En Hectaren Gronden.

  Stelen Blijft Stelen.


  Maak melding

 5. Dat je de onbeschaamdheid hebt om bij een bejaarde vrouw binnen te dringen, om haar TV te stelen tot daar, maar dat de gemiddelde Surinamer gewoon te corrupt is, dat hij niet eens het fatsoen heeft deze dief aan te houden en over te dragen aan de politie, is gewoon niet te bevatten. Hij koopt liever voor een prikkie het gestolen goed van deze dief over. Wie is dus de grootste dief in dit verhaal🙄🤔


  Maak melding

 6. Hopelijk heeft deze bejaarde familie die de dief zijn poten gaan ombouwen dat hij nooit meer kan stelen. Want onze justitie bevordert criminaliteit case en point na bijna 40 jaren loopt bouta nog vrij rond.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.