292 nieuwe besmettingen en 7 coronadoden op donderdag 27 mei

9
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

In Suriname zijn donderdag 27 mei weer 7 coronadoden geregistreerd. In de afgelopen 24 uur zijn ook 292 nieuwe besmettingen aan het licht gekomen, na in totaal 678 keer testen.

Dat blijkt donderdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt ook dat er meer dan 1.000 personen, die positief getest zijn, in isolatie zitten.

Verder worden er 232 personen behandeld in het ziekenhuis en liggen er 35 op de intensive care.

In Nickerie zijn er vandaag 2 coronadoden te betreuren, onder wie één persoon werkzaam in het MMC. Ook zijn er enkele mensen in kritieke toestand in het ziekenhuis.

De politiepost te Henar is donderdag gesloten. Dit nadat een agent en een burger die op het bureau waren, positief zijn getest.

De cijfers van donderdag 27 mei:

9 REACTIES

 1. Ja, het prudente beleid van de regering werpt zijn wrange vruchten af! Ik ben benieuwd wanneer de president zijn door de VMS geregelde, totaal incompetente narcistische, megalomane minister van volksgezondheid gaat bedanken….of is hij bang voor de VMS???…want hij heeft zelf gezien waartoe die club politiek toe instaat is!!


  Maak melding

 2. Het beste is dat de regering alles weer open gooit. Het heeft geen enkel zin, want niemand wil de protocollen naleven. Maak bekend dat Corona te vergelijken is met de Brazilaanse Bij. Als je dicht bij de bijen komt, dan wordt je geprikt en je gaat dood. Dus ga maar in zelfverdediging tegen de Corona, anders ga je de pijp uit


  Maak melding

 3. De ziekenhuizen zijn vol, er dreigt een zuurstof-tekort.
  Het blijft 35 IC terwijl er al 14 slachtoffers zijn gevallen. Het schuift dus door.

  Maanden is de regering bezig met voorlichting, maar de bullshit op soc media van de ongeschoolde paarse ratten aan de Noordzee vinden ze belangrijker.

  Iedereen krijgt COVID-19, het vaccin beschermt tegen doodgaan. Er is geen medicijn, raak je besmet, dan kun je op de IC belanden. Je krijgt zuurstof, eventueel wordt je in coma gebracht, maar je afweersysteem moet het zelfstandig oplossen. Beland je niet in het ziekenhuis, dan heb je kwetsbare longen overgehouden en een verzwakt immuunsysteem. Onderzoek loopt nog naar de gevolgen.

  Schande activisten en politie bond. Willens en wetens roulette gespeeld met naïeve mensen.


  Maak melding

 4. De aanpak van het Covid-vraagstuk onder de regering Bouterse was top. De participanten in het programma van Bouterse waren vakmensen die met autoriteit uiteenzettingen gaven. Ik mis de uitstraling van Veira, Cleopatra Jessurun, Stephen Vrede, Jerry Slijngaard, enz enz.

  Alles loopt thans fout onder deze regering. De aanpak van de huidige minister van gezondheidszorg is niets anders dan beunhazerij. Het team Santokhi bestaat uit alleen maar beunhazen. Duidelijk een brevet van onvermogen


  Maak melding

 5. @Rob G*****
  Met 4 miljard eur. en Covid-preventie / actie VANAF maart 2020. ( Dan hebben we het niet eens over wat 40 jaar geleden/lang is gebeurd en de gevolgen ) … Was het huidige beeld heel anders geweest .. of niet mr econoom? Wanneer wordt jij Min v Fin ? hahaha… Nee die streetparty’s tbv …? hebben geholpen decennia lang… reken dat maar eens uit..


  Maak melding

 6. @realitymaster 28 mei 2021 At 20:05

  Je kan overal tegen zijn en het altijd oneens zijn maar het is domweg een feit dat de communicatie vanuit het vorige Covid team veel duidelijker en beter was. Ik mis die duidelijkheid ook al twijfel ik verder niet aan de kundigheid van de mensen die nu de crisis moeten beheersen.


  Maak melding

 7. robg en robles lullen weer uit hun nek he oproerkraaiers , ja voor jullie afgod bouta gaan jullie door het vuur , ze moeten allen die bouta de massamoordenaar steunen en aanbidden voor dom verklaren , en als je een massamoordenaar aanbid ben je geen haar beter , en dat team van bouta met die heks veira was dat wat robg , en hoe weet je dat , jij durft ga niet naar Suriname te komen , maar wel van de hoogste toren blazen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.