dinsdag, februari 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGewapende overval op winkelier Aquariusstraat

Gewapende overval op winkelier Aquariusstraat

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een winkelier in Suriname is vanmorgen vroeg overvallen door twee mannen. Dit gebeurde rond 08.15u aan de Aquariusstraat.

De twee mannen, waarvan er een gewapend was met een vuistvuurwapen, kwamen de winkel in de ochtend binnen en hielden de winkelier onder schot. Er werd circa SRD 6.000 buitgemaakt alsook enkele spullen uit de winkel.

Na de overval zijn de verdachten in een onbekende richting gevlucht. Niemand raakte gewond. De Surinaamse politie werd meteen ingeschakeld en agenten van post Munder kwamen ter plaatse voor onderzoek.

Aan de aanhouding van de verdachten wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

5 REACTIES
 1. @Diapolo
  Meneer Zou dat wat uitmaken of het uit alaska of groenland komt, welke indruk wilt u maken
  wie het ook is het is een crimineel, is niet belangryk om er een kleur of ras aan toetevoegen
  Ga toch weg man.


  Maak melding
 2. Lijken die verkavelaars die mensen hun geld nemen en vervolgens onbereikbaar zijn en de mensen nu laten verzuipen op de vp of president? Wat is je punt? Crime komt in verschillende vormen voor onder verscheidene groepen.


  Maak melding
 3. rbrowny met y , , deze criminelen hier in Suriname komen niet uit Alaska of Groenland of Siberië dan waren ze hier in het warme Suriname al bij aankomst gesmolten , , maar uit Afrika zou kunnen of uit brazilie of uit cuba of uit haiti of uit china of uit india of uit Nederland of uit België of het zijn gewone Surinaamse paarse ratten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES