Aangehouden marihuana teler: ‘drugs voor medicinale doeleinden’

8
marihuana

Leden van de afdeling Narcotica Brigade pleegden op zondag 16 mei na uitgewerkte informatie een inval in een woning aan de Cornelis Prinsstraat. Aldaar werd de 47-jarige verdachte Mohamed J. aangehouden meldt het Korps Politie Suriname.

Bij een ingesteld onderzoek troffen de rechercheurs dertig marihuana plantjes in grote bloempotten aan. Daarnaast werd er een vuistvuurwapen van het merk Glock door de politie achterhaald. De drugs en het vuistvuurwapen zijn in beslag genomen.

Mohamed verklaarde bij de voorgeleiding de drugs voor medicinale doeleinden te gebruiken.

Na overleg met Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte ter zake overtreding van de vuurwapenwet en overtreding wet verdovende middelen in verzekering gesteld, aldus de politie.

8 REACTIES

 1. Kleine Mohamed met de hobby aanplant wordt wel opgepakt en opgesloten, maar de militaire piloot Kalidien die 902 kilogram cocaine op de Tafelberg verstopt had , vliegt nog steeds, zo vrij als een vleermuis rond, omdat de politie hem zogenaamd niet weet te vinden.


  Maak melding

 2. Brunswijk had gelijk na zijn beëdiging als vp gezegd dat niemand zal worden vervolgd.
  Is men dat alweer vergeten?
  Een rover, dief, moordenaar, drugsbaron die andere rovers, dieven, moordenaars, drugsbaronnen beschermt.


  Maak melding

 3. Voor het vuurwapen als dat niet bij een misdrijf is gebruikt kan hij worden vrijgesproken. De hennep ja…eigen gebruik is niet strafbaar. Dus meneer staat straks lekker op straat. Case Close.


  Maak melding

 4. Hij mag zijn 🐈 wijsmaken dat het voor medisch gebruik is. 30 planten??? Dan is hij de hele dag onder invloed. Rookt dan om de 5 minuten een mega djonko.
  De rechter gaat hem uit z,n droom halen. Was hij maar bij z,n coke gebleven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.