NATIO met SLM PY993 onderweg naar Suriname

15
NATIO met de PY993 onderweg naar Suriname

Het bijna volledig nationaal voetbalelftal van Suriname, NATIO, is op dit moment met de Surinam Airways vlucht PY993 onderweg vanuit Amsterdam naar Paramaribo/Suriname.

De gelukwensen vanuit Nederland waren overweldigend en NATIO is onder andere door de Surinam Airways vertegenwoordiger Lorenzo Dunker en andere collega’s op waardige wijze uitgezwaaid. 

Surinam Airways heeft aangegeven zeer trots te zijn om waar mogelijk NATIO te mogen vervoeren en dus op te treden als de Official Carrier. De ultieme goal is NATIO te mogen vervoeren naar het eindtoernooi in QATAR.


15 REACTIES

 1. Ja mang ze zijn veilig aangekomen. Nu kunnen ze lekker een week lang toe werken naar de 2 belangrijke clash tegen Bermuda en Canada waar ze de eerste 2 wedstrijden weinig tijd hadden om samen te trainen. Mi ab bribi in ding boyss nanga trina en staf. Mi é volg unu op de voet!! Kan niet wachten bijna tot die wedstrijden boy.


  Maak melding

 2. heeft de slm weer een vliegtuig , of is de slm reclame voor zich zelf aan het maken.
  natio natuurlijk veel succes het zal een zware dobber worden maar we steunen jullie.


  Maak melding

 3. Succes Natio, Coach Dean Gorre, ea.

  Alleen de overwinnig telt en daar gaan wij voor.

  Als een sterke team gezamenlijk werken en het doel behalen. Samen Werken, Samen Sterker. zowel in de aanval als in de verdediging en elkaar ondersteunen en doen wat van jullie verwacht wordt.

  Wij zijn de besten en op het veld dat laten zien.

  Geen woorden, maar daden.

  Vertrouwen In Eigen Kunnen

  Het Surinaamse Volk Staat Achter Jullie.

  God Zijn Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 4. Natio …. kan Riedewalt Jairo van Crystal Palace niet voor Su uitkomn . Hy is tog ook een su roets ???
  gemodereerd

 5. @Taktaki je hebt toch gezien hoe je volwassene gingen stelen bij Pontbuiten. Ik hoop niet dat dit tot opvoeding behoort in Suriname. Ik wil hiermee zeggen dat stelen met een paplepel wordt opgediend bij de kinderen dat je zo moet stelen zie voorbeeld bij Pontbuiten, volwassenen klimmen om te stelen vanuit de sounds- truck en ook uit de vrachtwagen. Er moet zwaardere straffen komen in Suriname. De gedetineerde moeten de sloten, bermen, parken gaan onderhouden en op een drukke plek laten zitten en luidkeels moet zij/hij zeggen “ik moet met m’n poten af- blijven van andermans spullen “. Op school moet extra les bijkomen bij maatschappij-leer over opvoeden en ook de lagere school. En ook als jonge kinderen gaan stelen, worden hun ouders en de buren op de hoogte gesteld. Niet denken dan dit een (gêing) schaamte is voor de familie, dat had je eerder moeten nadenken. Of de wet van Arabische landen invoeren, je vingers, je handen worden gekapt. Eigenlijk moet nu deze wet ingediend te worden, zodat met Boefdraad dit gebeurt of moet met een tamarinde zweep geslagen door alle bankspaarders dit heb je verdient en al zijn bezittingen en ook van z’n gezin verkopen. Dat hij en z’n gezin primitief gaan wonen en een bord plaatsen hier woont de grootste dief van Suriname. Als hij over straat gaat met bord om z’n dikke gore nek, ik ben de grootste dief en dikste dief van Su.
  Suriname succes met de rovers.


  Maak melding

 6. Veel voetbal plezier Natio. Moge de Almachtige Vader Suriname zegenen. Enjoy
  gemodereerd

 7. Hup Natio Hup,
  Laat Suriname niet aan de Wilde Kust staan,
  Hup Natio Hup,
  Laat Suriname niet in zijn pangie staan,
  Hup Natio Hup,
  Trek Natio geen boro pata’s aan,
  Want Natio in voetbalschoenen kan de hele wereld aan.

  Hup Natio Hup!

  Leve Natio:

  We are the Champions, My Friends!

  And we’ll keep fighting til the end.

  We are the Champions, No time for losers

  Cause we are the champions of the CONCACAF Gold Cup 2021!

  Surinamers maken jullie liederen die Natio kunnen stimuleren als Suriname/rs goed op de wereldkaart zetten. Liederen die ook door de toeschouwers gezongen kunnen maken en sfeer maken.


  Maak melding

 8. Surinamers maken jullie liederen die Natio kunnen stimuleren als Suriname/rs goed op de wereldkaart zetten. Liederen die ook door de toeschouwers gezongen kunnen worden en sfeer maken.


  Maak melding

 9. Een kinderhand is gauw gevuld. Natio wint een paar wedstrijden van nietszeggende voetballanden en het is gelijk hosanna. Laat coach Dean Gorre eerst landen als Honduras, Mexico, Venezuela, Amerika, Canada bijvoorbeeld verslaan en zich plaatsen voor een groot toernooi, dan pas is het een prestatie. Ik ben ook een voetbal liefhebber maar denk niet dat er heel veel resultaat gehaald gaat worden met al deze amateurs en reserve spelers . Als ik in Suriname ben dan volg ik het voetbal gebeuren ook daar en zie dat ze denken dat ze allemaal Messi of Ronaldo zijn. Maar toch succes gewenst en hopen dat ik het verkeerd heb. Wan san moro a team blaka yere. ☺☺☺


  Maak melding

 10. Ai mang.. fuck Natio…lekker belangrijk….mie no mang go loekoe mie ma sa ziekie,omdat a kaolo luchtruim tapoe. Ma ding mang pang pang disie mag frei wel…fuck them…1 ste liggen ze eruit.


  Maak melding

 11. Ai mang.. fuck Natio…lekker belangrijk….mie no mang go loekoe mie ma sa ziekie,omdat a kaolo luchtruim tapoe.ik heb de covid vacin en mie ma ab a covid vacin…. Ma ding mang pang pang disie mag frei wel…fuck them…1 ste liggen ze eruit.. geen van de gasten hebben een vaccin.. fuck them…


  Maak melding

 12. Vreden, je denkt toch niet dat de Almachtige tijd voor voetbal en met name voor Surinaams voetbal heeft? Hij of Zij heeft belangrijkere dingen te doen, b.v. oorlogen managen of het hele Universum bestieren


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.