Man verwondt BOG-bewaker met steen na ruzie over mondkapje

10
Man uit quarantaine Frans-Guyana ontsnapt en Suriname binnen gekomen

Een jongeman (21) in Suriname sloeg dinsdag een bewaker van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) in Paramaribo na een ruzie over een mondkapje met een steen. Hij verwondde het slachtoffer dusdanig in het gezicht, dat deze medische behandeling moest ondergaan.   

De bewaker had de jongeman aangesproken om zijn mondkapje op te zetten. De jongeman negeerde dat. Hij kwam tot twee keer toe bij het BOG om zijn vriendin te ontmoeten, maar had beide keren geen mondkapje op.  

Toen de bewaker hem de tweede keer had aangesproken, ontstond er een ruzie. De jongeman nam een steen en verwondde de bewaker.

De politie kwam op de plaats en hield de verdachte aan voor zware mishandeling. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
 
 

10 REACTIES

 1. Politie voor dat het verder gaat met de onderzoek, foming boeng, met gummi, dan leert hij netjes te gedragen, maak korte metten met dit soort gespuis??


  Maak melding

 2. Arme eigenwijs jongeman
  Hij wilde stoer doen en nu zal hij spijt hebben van zijn handeling ik hoop voor hem dat hij niet besmet raakt in het cellenhuis huis aangezien er velen daarbinnen het virus in zichzelf hebben en elkaar besmetten maar soms moet je doot je eigenwijze gedrag besmet raken om erachter te komen dat de realiteit veel meer van je vrijheid afpakt en soms het leven zelf


  Maak melding

 3. Het ontbreekt deze aan opvoeding, respect voor regels en intelligentie. Welke vrouwen houden vriendjes van dit kaliber? Nu mag hij covid in een cel krijgen en als hij nog beltegoed heeft posten op facebook hoe dom hij is.


  Maak melding

 4. Agressie wordt dagelijks zeer extreem toegepast in ons land. Elkaar de hersenen inslaan. Zelf goed gedoelde adviezen kunnen je,je leven kosten. Deze 21 jarige idioot heeft een ernstig kort lontje. De dame die hij ophaalde mag uitkijken voor hem. Ze weet nu wat haar te wachten staat. KPS zal hem ook flink moeten aanpakken. Het is weer bewezen dat niemand zijn leven zeker is in ons land. De agressieve toestanden in ons land zijn veel erger dan in koloniale tijd.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.