SRD 200.000 buitgemaakt bij overval Raina servicestation

15
Gemaskerde en gewapende mannen overvallen servicestation
Raina Oil aan de Hernhutterstraat in Suriname.

Deze servicestation aan de Hernhutterstraat in Suriname, is dinsdagavond overvallen door drie gemaskerde en gewapende mannen. De overval vond rond 21.00u plaats bij Raina Oil (foto). Niemand raakte gewond. De mannen verlieten de plaats na de beroving in een grijs gelakt voertuig en reden in de richting van de Richard Voullairestraat.

De benadeelde verklaarde bij de politie dat hij rond 18.00 uur zijn pompstation had gesloten. Hij was daarna in zijn kantoor bezig te werken terwijl een bewaker op het terrein van het servicestation was. Hij ging om 21.00 uur naar zijn wagen waarbij hij al lopend die op onlock deed.

Hij was al dichtbij het voertuig en wilde het portier openmaken. Op dat moment renden de gemaskerde rovers op hem, wat hij opmerkte. Hij rende toen weg. De rovers gingen in de wagen die al open was en hebben de tas met SRD 200 duizend, een creditcard, een rijbewijs en identiteitskaart gestolen.

Hij had ook de sleutel van een kluis in de tas die weggenomen is. Het gaat om de dagopbrengst van maandag en dinsdag die hij in een tas in zijn voertuig had geplaatst.

De bewaker is ook overvallen en onder schot gehouden door de rovers. De rovers gingen vervolgens om de tas weg te nemen. Van de bewaker is een telefoon gestolen. De verdachten zijn nog voortvluchtig. Aan hun aanhouding wordt gewerkt door de Surinaamse politie.

15 REACTIES

 1. ZIE je de BENDES hadden zich voorbereidt.
  En zo laat, alleen met zoveel Geld op zak, dat is eigen Risico.
  Man je weet, dat je in een Boevenland woont en toch onderschat je het.
  Dit is PUUR eigen schuld dikke Bult. Helaas niemand zal Medelijden met je hebben.
  in het algemeen wel TRIEST, maar wees niet hardhorend en Stoer doen.
  Het wordt er nu een gewoonte, dat dit soort delicten elke dag plaats vindt
  Straks is het een Normale feit. DE waarheid doet PIJN, maar mag gezegd worden.
  gemodereerd

 2. Een bewaker moet een bewaker van zijn werk waarvoor hij strikt vertrouwelijk naleven, maar in Suriname hoor je keer op keer, bewaker onderschat of gekneveld of bedreigd, schijnbaar de bewaker weet zelf niet wat disciplines zijn, neem personeel in sa kang soetoe, no tik mang sang e frede?


  Maak melding

 3. Er moeten camera beelden zijn bij de service station en omgeving.
  Zulke grote bedragen voortaan via beveiligde moneytransport???


  Maak melding

 4. @Roman 26 mei 2021 At 22:49
  Een bewaker moet een bewaker van zijn werk waarvoor hij strikt vertrouwelijk naleven, maar in Suriname hoor je keer op keer
  ==========================

  Lastig hoor. Ook al is de bewaker gewapend hij loopt niet met zijn wapen in de aanslag. Als er dan opeens een paar gewapende mannen voor je neus staan doe je weinig. Dit lijkt niet op een gelegenheidsoverval. Dit was duidelijk gepland. Wellicht kan de eigenaar van het tankstation beter wat eerder het geld wegbrengen of laten wegbrengen en niet wachten tot 3 uur na de lockdown.


  Maak melding

 5. Mmmmm zo erg….maar ja als ik dit goed lees a geersi leki informatie leki want de telefoon van de bewaker is zogenaamd meegenomen…tjoerie. check de bewaker zn telefoon meneer de recherche
  gemodereerd

 6. dat deel van abra broki waar deze benzinepomp is gevestigd is een compleet broeinest van criminelen en gangsters die daar overal rondhangen. 1 van de getto’s van paramaribo. tja wat wil je ? niet erg slim zo laat en alleen met grote geldbedragen. men is zeker getipt of men heeft je geloerd. oppassen geblazen dus. gelukkig geen gewonden of erger.
  snel geld maken is vooral onder de jeugd nu erg populair. nergens meer voor werken maar gewoon gaan stelen en roven. nou dat wordt een interessante toekomst.
  gemodereerd

 7. taktaki 27 mei 2021 At 02:12

  Geloerd natuurlijk. Gewoon dom om 3 uur na sluitingstijd te vertrekken. Dat geld had allang weg moeten zijn.


  Maak melding

 8. sital mahinder 26 mei 2021 At 22:21
  wat doet een service station in een woonwijk@@
  wat dacht je van brandstof verkopen en geen appels en peren
  gemodereerd

 9. Dus het is een goedrecht voor een boef om een ander te beroven. Het is je eigen schuld dat je met geld loopt waar je voor heb gewerkt. Robles,pakiratigri typisch het ndp gedachte,we stelen het gewoon.


  Maak melding

 10. Ik geloof er niks van. Waarom met zoveel geld onbeheerd in de auto achter laten. Ze zeggen een ezel stoot zich niet twee keer voor z’n kop. Maarvdeze vent is dommer dan een ezel. Zo laat in de avond en zo achteloos met zoveel geld op pad, terwijl achter een ieder boom een rover schuilt.
  Waarom laat je het geld niet ophalen door een beveiligingsbedrijf.
  In een anargie land is het niet anders!!!!
  gemodereerd

 11. Donna van Almere 27 mei 2021 At 00:58
  Saaang Donna,….je werkt zeker bij de recherche noh?
  Als bospolitie herken ik speurneuzen meteen.


  Maak melding

 12. Ik denk dat ze voor Surinaamse begrippen zo iemand wachter kun noemen inplaats van bewaker. Heeft die ooit een opleiding gevolgd? Gelukkig leeft hij nog.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.