‘Optie man’ in Suriname licht vrouw op met vals Nederlands visum

24
europa-visum

Een Surinaamse vrouw die naar Nederland wilde, is in Paramaribo opgelicht. Zij had graag dat haar visumaanvraag gauw in orde werd gemaakt, zodat zij kon vertrekken. Zij leerde een man kennen die haar geruststelde dat hij alles voor haar zou kunnen regelen tegen een betaling.

Zij kreeg van hem een document in ontvangst waarvoor zij in totaal SRD 20 duizend en 1.800 euro afstond. Bij controle bleek het om een vals visum te gaan.

Zij kon de man daarna niet meer bereiken om haar geld terug te krijgen. Zij stapte daarom vorige week naar de politie om aangifte te doen.

Bij de politie heeft de vrouw verteld via anderen met de ‘optie man’ contact te zijn gekomen. De politie is nog bezig de man op te sporen.
 
 

24 REACTIES

 1. Nog even geduld en alles zal goedkomen, oplichters zullen tot het verleden horen.
  gemodereerd

 2. In het voedselpakket zit voornamelijk rommel als bloedworstjes en dikmakers als Fernandez en meer rommel van het McDonald’s niveau. Voedzaam eten is er niet aangetroffen en toch wil ik de inzet van deze regering ondersteunen en bewieroken. Deze regering denkt met ons mee en is gelukkig bereid om verder dan Paramaribo te kijken. Daarom zal ik deze regering altijd blijven steunen.
  gemodereerd

 3. Net goed. Voor visum ga je naar de ambassade. Nu al bezig met sjoemelen. Met je sur paspoort zou je toch niet weg kunnen.
  gemodereerd

 4. Hoe dom.kan je zijn om deze oplichter te geloven. Een visa krijg je via de Nederlandse ambassade en er moet iemand in Nederland garant voor je staan die een vaste baan heeft. Je bent echt een ezelin om in mooie praatjes te trappen. Ook degene die haar in de val hebben gelokt zullen ook verhoord moeten worden, want ze spelen onder 1 hoedje.
  gemodereerd

 5. DAT JE NOG DEZE TIJD, IEMAND ZOMAAR GAAT VERTROUWEN.
  Hoe dom kun je zijn.
  Het is ook een gedonderd met de Visum gedoe.
  Men raakt ook Machteloos en ja niet SLIM om onbekenden in te schakelen.
  gemodereerd

 6. Was de nood zo hoog dan; SRD 20 duizend en 1.800 euro voor een visum om Olland even een bezoekje te brengen.
  Of vallen deze bedragen in het niet, vergeleken met de waarde van de poedersuiker die in alle lichaamsholten zouden worden meegenomen?
  Ik kan me anders niet voorstellen waarom iemand zoveel geld voorover heeft voor een visum naar Holland.


  Maak melding

 7. Als dat zo is,laat het zien hoe de corruptie nog weelderig tiert.Alles gaat met tjoekoe in die Bananen-Republiek.Zelfs een vrouw krijg je daarmee inbed.Juist van Die mentaliteit moeten de Suries zich achterlaten om van de betiteling”Bananen-Republiek ”af te komen.Anderszijds kies ing mooi,heb geen medelijdenmet dat soort mensen die de corruptie in staand houden.


  Maak melding

 8. Ze kreeg waarnaar Ze vroeg en dat is de visum. Als je bereidt bent te sjoemelen, moet je niet anders verwachten. Ze had hem in natura moeten betalen en dan was dit nooit uitgekomen.
  Tja schat, neem genoegen met de namaak. Bij de ambassade moet je zijn voor dat ding toch.
  NO BRUYA, KOM BIJ MIJ, IK VERKOOP DIGITALE.
  BURIKI YU.


  Maak melding

 9. Bijzonder verhaal uit de duim gezogen! Goed voor Radio Apintie VREEMDE TORI….
  gemodereerd

 10. Ze had net zo goed het geld in de Suriname rivier kunnen gooien. Misschien zou een visum naar boven komen drijven…

  Als dit bericht op de waarheid berust zal de politie die vrouw wel luidkeels in haar gezicht uit moeten lachen. Ik zal het ze absoluut niet kwalijk nemen.


  Maak melding

 11. Voor een visum is het veel
  Maar als je een kwaad geweten hebt en misschien zal worden opgepakt is het pie nuts

  Hoe is het afgelopen met die vrouw die op Schiphol terug werd gestuurd, zo genaamd was haar man ziek. Ze had een hoge positie en was gevlucht.
  is het diezelfde vrouw?


  Maak melding

 12. een visum haal je bij de nederlandse consulaat of nederelandse ambassade’;niet op straat
  gemodereerd

 13. In nl kost een visa €40,- maar zij betaal €1800,- wauw in nl is van sommige mensen maand salaris. Je weet dat niet kan is on mogelijk.maar deze vrouw is rijk hoor…geld kwijt en ook Nederland niet gezien.fijne dag en blijf gezond 🙏🧡🇸🇷


  Maak melding

 14. In nl kost een visa €40,- maar zij betaal €1800,- wauw in nl is van sommige mensen maand salaris. Je weet dat niet kan is on mogelijk.maar deze vrouw is rijk hoor…geld kwijt en ook Nederland niet gezien.fijne dag en blijf gezond 🙏🇸🇷


  Maak melding

 15. Advies…….vertrouw NOOIT een SURINAMER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Geen man en geen vrouw, het zijn van nature, klagers, vragers, bedelaars, oplichters, fraudeurs en leugenaars.


  Maak melding

 16. Surinamers zijn volgens flyer van natùre klagers, vragers, bedelaars, oplichters, fraudeurs en leugenaars. Deze ervaring heb ik met de meeste Surinamers niet en wat dat betreft, ook niet met de meeste Nederlanders, uitgezonderd dat ik nog nooit zo’n welvarend volk ben tegengekomen als Nederlanders, die constant over alles klagen en uitgaande van hun eerste burger Pinocchio, weten ze ook aardig te liegen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.