Vrouw worstelt met BBS’er bij aanhouding tijdens lockdown

15
lockdown-overtreder-controle-politie-suriname

Een jonge vrouw (20) heeft een vrouwelijk lid van de Beveiliging- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) zaterdag in Paramaribo na een worsteling dusdanig getrapt dat de ambtenaar met moeite kan lopen. De BBS’er moest naar de Spoedeisende Hulp gaan.

De jonge vrouw is een lockdown-overtreder die zich hevig heeft verzet. Zij was samen met anderen tijdens de lockdown over straat. De politie merkte hen als lockdown-overtreders aan en wilde hen vervoeren in een bus naar de Politie Academie.

De jonge vrouw begon uit te schelden en stootte de vrouwelijke BBS’er. De BBS’er hield de handen van jongedame vast maar die bleef zich verzetten. Er ontstond een worsteling tussen beide vrouwen waarbij de ambtenaar op de grond kwam te vallen. De jonge vrouw zag dat en trapte toen de BBS’er aan haar benen.

De politie heeft de 20-jarige niet meer overgebracht naar de Politie Academie maar naar het vrouwencellenhuis. Zij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 

15 REACTIES

 1. nekklem zou op zijn plaats zijn zeker bij deze dame , is toch geen dame ook geen hoer ook geen vrouw het is onkruid , onkruid moet verdelgd worden.


  Maak melding

 2. No broeya en wat, als deze barba,s niet in Suriname was, dan was het een mooie paradijs geweest, door deze gespuis zijn andere die land willen opbouwen de dupe, van ze weten altijd alles beter, die hebben een grote kwebbel, je kan ze van 200 meter horen, en de hele dag mpp dan koullo, zins de onafhankelijkheid van Suriname staat kas plunderen, overvallen van Chinees, en zijn lui,ondernemend zijn ze ook niet, maar wel neer kijken op een ander die het wel heeft?


  Maak melding

 3. Ai boooiiiiiii me lafoe boooiiiii. en idd, een nek klem zou beter zijn.
  gemodereerd

 4. Zijn gelegenheids”racisten”…
  Hoeven niet eens alleen maar Hindostanen te zijn. Er zitten ook andere onruststokers en oproerkraaiers tussen die bewust mensen uitlokken om te reageren.

  Vaak zit je ergste vijand gewoon in je eigen groep…


  Maak melding

 5. VROUWEN EMANCIPATIE.
  Mannen opgelet: Vrouwen kunnen ook WORSTELEN.
  HOU op met Drank en Flirten, maar doe 100% aan SPORTEN.
  Regels zijn regels, al betekent een kwelling voor sommigen.
  Als de ene het kan houden aan de R. kan een ander het OOK.
  Niet verstandig van op de vuist gaan met Landsdienaren.
  gemodereerd

 6. Het is echt pijnlijk hoe er zo racistisch wordt gereageerd boi. Dit is en zal altyd een van de problemen zijn waarom dit land niet vooruit kan gaan. Elk soort ras op deze aardbol heeft slechte/zwakke kant. Wanneer gaan we ons positief opstellen en vooruit kijken naar een betere Su? Alle vingers zijn niet evenlang en groot maar ze vormen samen de hand. Soso racist joungu…
  gemodereerd

 7. konsenci en hkf , als jullie menen dat WTK een Hindoestaanse site is , en volgens jullie zijn Hindoestanen allemaal racisten , wat doe je dan op deze site , , ga toch naar die ndp faya pepre site , maar daar mag je geen reactie geven he stelletje paarse racisten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.