maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die buurjongen mishandelde door boze vader van jongen gekapt

Man die buurjongen mishandelde door boze vader van jongen gekapt

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft zondag de 39-jarige Ashwan R. aangehouden, nadat deze een 43-jarige man met een houwer had bewerkt. Het slachtoffer Kenneth N. werd met kapwonden aan rug en linkerarm met een ambulance naar de SEH gebracht.

De aanleiding voor deze kappartij, die zich afspeelde aan de Patnaweg, is een burenruzie. Kenneth N. zou een buurjongen vorige week hebben mishandeld. R. die de vader van deze jongen is, ging zondag gewapend met een houwer verhaal halen bij N.

De verdachte werd voor zijn woning aangetroffen en aangehouden. Hij is na te zijn voorgeleid in verzekering gesteld. De houwer is door de Surinaamse politie in beslag genomen. Politie Kwatta heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

21 REACTIES
 1. Hij kon ook naar politie gaan om aangifte te doen, nou mag hij een tijdje daar blijven waar het hoort, eigen politie spelen of recht in eigen hand nemen,kan soms gevolgen hebben?


  Maak melding
 2. Soms wordt men gedwongen om voor eigen rechter te spelen. Nu heeft Kenneth ook ondervonden wat het is om mishandeld te worden. De daad is niet goed te praten maar vader verdient respect.


  gemodereerd
 3. Niemand heeft het recht om zijn eigen kind, laat staan het kind van een ander te mishandelen. De vader van de mishandelde zoon had tot 10 moeten tellen en daarna aangifte gedaan van mishandeling van zijn zoon.
  Tegenwoordig raakt iedereen gelijk verhit en grijpt naar wapens om anderen daarmee te lijf te gaan.
  Dit gebeurt niet alleen in Suriname, maar overal op de wereld.


  Maak melding
 4. Wie hft eerst het recht in eigen handen genomen?
  Als de zoon iets hft misdaan dan moest buurman nr de politie n geen eigen rechter gaan spelen.
  Begrijpelijk dat d vader zijn dierbare zoon in bescherming hft genomen n getoond dat hij de vader is en niemand komt aan zijn gezin.
  Kap-ing mars..


  Maak melding
 5. Je moet zo en zo met je tengels afblijven van Iemand anders hun kind als er problemen zijn dan ga je het met de ouders bespreken
  Bij deze verhaal had de Vader v/h slachtoffer die ander een flinke pak rammel moeten geven
  Maar goed het Moment speelt ook een grote rol en de woorden die er soms worden geuit
  Ik hoop dat het slachtoffer zijn lesje heeft geleerd en niet koppige is dan een Ezel


  Maak melding
 6. Verbrand dan gelijk het wetboek van strafrecht en laat dan iedereen voor eigen rechter spelen. Binnen 1 week is de bevolking met meer dan de helft gereduceerd.
  Denk maar aan al die “stoere” figuren die dan rondlopen met een (illegaal)vuurwapen en als een wilde cowboy rond gaan schieten…


  Maak melding
 7. Als ik de buurman met de losse handjes was geweest, had ik een bepaalde mening en commentaar over dit hele vooral. Idem als ik de mishandelde buurjongen of boze vader was geweest.
  Als buitenstaander ben ik neutraal en lever daarom nu geen commentaar.


  Maak melding
 8. Vroeger werden wij als buurtkinderen ook doorde buren opgevoed en waar nodig gecorrigeerd net als soms op school ook. En je durfde thuis niet te gaan klagen want dan zwaaide er thuis ook wat en het is met velen van ons goed gekomen.
  Mishandelen is uit den boze maar corrigeren mag.
  In dit verhaal hoor ik niet wat het kind had gedaan waardoor de buurman uit zn dak ging. De grootste verliezer is in deze de vader die niet zonder een wapen in deze een houwer voor zijn kind opkwam en zijn kind de les leerde om geschillen gewapend met een gevaarlijk voorwerp op te lossen.
  Mi pa bo kot mi raas fosi dang a boh go taki nanga buurman kandeh ding boh dringi wang biri en lafoe makandra. Maar er zal in deze wel meer gepeeld hebben.


  Maak melding
 9. Het verbaast mij niet over de uitgesproken meningen hier van bepaalde personen. Jullie weet niet waarom deze jongentje een tik heeft gekregen van de buurman. Misschien is hij etterbak net als vader die te snel naar een wapen grijpt. Misschien heeft buurman al letterlijk keren zijn beklaagd gedaan. Jullie zeiken hier allen maar zonder de werkelijk feiten te kennen. Nauw …ik heb velen klappen gehad, omdat ik een etterbak was. Bij mijn vader hoefde ik niet te gaan, want hij wist precies hoe ik was. Sluit deze houwer lieveling maar lekker op. Door deze vaders is Suriname nu een land van rovers en moordenaars geworden. Als zijn zoon groter is geworden denkt hij dat her normaal is iemand met een houwer te bewerken.


  Maak melding
 10. Tegenwoordig gebruiken sommige gasten hun vuisten niet meer. Normaal praten kunnen ze ook niet. Wapens in welke vorm danook wordt er gebruikt.

  Sari Tori


  gemodereerd
 11. Als je aan mijn kind komt maak ik je dood en ze vinden je niet laffe buurman die tegen een kind durft


  gemodereerd
 12. Ooo papa vader denkt zoon is van goud deze kinderen worden later moordenaars etc. Vader moet de goede voorbeeld geven kinderen voedt je op om in de samenleving goed werk te doen. Ik wens de arme buurman heel veel sterkte hoop dat zijn verwondingen meevallen. In nl zijn ook zulke zieke vader moeders intriest. Tijd zal ze leren als die kinderen groot worden zal oude papa gekapt worden netals arme buurman wacht maar…… zo vader zo zoon.


  Maak melding
 13. Niemand hier op WKN weet wat er precies is voorgevallen is en toch heeft iedereen zo zijn eigen mening. Is de buurman een sadist of een pedofiel? Is de zoon een etterbak, is de vader een liefhebbende vader die zijn zoon verdedigde tegen een pedofiel of is hij zo’n vader die zijn addergebroed altijd met hand en tand verdedigt. ‘Un no sabi, so, un no kan taki noti, bika kandé neks no fout, ma kandé alla den drie Sma fout.


  Maak melding
 14. Sandra/Angela volgens jouw op meerling kan ik de conclusie trekken dat jij geen kinderen heb.
  Jammer want kinderen zijn echt de toekomst.als je ze natuurlijk een goede start geeft.


  Maak melding
 15. Je mag buurkinderen corrigerend aanspreken, wordt er niet geluisterd dan ga je de ouders aanspreken, maar je gaat geen klappen uitdelen aan buurkinderen, je hebt het recht niet.
  Dat is vragen om problemen


  Maak melding
 16. @koos banti ik begrijp niet wat je schrijft je bent vhp trol dus hou het daarbij. Ik heb 100 kinderen idioot. Ik heb meer namen trol koos banti.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES