Facebookpagina Regionaal Ziekenhuis Wanica gehackt

7
SEH Wanica Ziekenhuis

De Facebookpagina van het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW) in Suriname is gehackt door derden waardoor het geen toegang heeft tot zijn account.

De directeur meldt dat alle berichten die vanaf vandaag, maandag 24 mei, zijn geplaatst niet van het RZW afkomstig zijn. Het ziekenhuis werkt eraan om de Facebookpagina zo spoedig mogelijk weer onder zijn beheer te hebben.

Onlangs is ook de Facebookpagina van het Surinaamse mediabedrijf Apintie gehackt. Via de ‘story‘ optie van de pagina worden vervolgens zeer pikante foto’s gedeeld.

7 REACTIES

 1. Facebook van een ziekenhuis hacken, tijdens een pandemie, dan ben je een crimineel. Patiënten zijn nu het slachtoffer van het gebrek aan informatie die van levensbelang kan zijn.

  Waardeloos!


  Maak melding

 2. Info is toch zwak en klopt niet. Ik heb zoveel vragen over covid, nooit hoor ik de vragenstellers iets nuttigs vragen
  gemodereerd

 3. Esmerald hacken in het algemeen is toch een crimineel gedrag , de mensen die de hackers willen opsporen moeten eigenlijk hackers zijn want die weten wat hacken is.
  Bas volkomen met je eens , maar zoals nu dat ze ziekenhuizen hacken en patiënten komen te overlijden kan men toch een veel hogere straf eisen dan 7 jaar , aanklagen voor moord.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.