COVID-19: weer 4 doden en 183 nieuwe gevallen

11
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

In Suriname zijn op 1ste Pinksterdag weer 4 coronadoden genoteerd. Ook zijn er 183 nieuwe COVID-19 gevallen naar voren gekomen, na 420 keer testen.

Dat blijkt zondagavond 23 mei uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder dat het aantal personen in de ziekenhuizen in 24 uur is gestegen van 210 naar 221. Op dit moment zijn er ook 32 patiënten op de intensive care.

De cijfers van zondag:

11 REACTIES

 1. Ze drinken hun bieta en knoflook drank. Dus is het volk covid vrij. De covid cijfers zijn onjuist. Ramadhin, lelijkerd dat je bent, geef meer voorlichting, want t volk begrijpt jou uitleg niet.


  Maak melding

 2. Denk je dat Ramadhin jou reactie hier komt lezen 🤣🤣 je komt hier schelden ga jij het volk maar uitleggen als jij het beter kan en weet nee dat doe je niet je komt liever schelden daar heeft het volk iets aan
  gemodereerd

 3. Sari tori, sranang mang laat je vaccineren zodat jullie geen strenge avondklok hebben en lockdown vrij kan zijn?mensen jullie zijn moe dan laat,hou je aan de regels, er is niks mis met het vaccin, want als virus jouw treft, dan kan het soms laat zijn, laat de oso dresi links liggen, maak afspraak met de bog en laat je vaccineren
  Je bent gewaarschuwd, veel succes, 4 doden is teveel, moet naar 0 doden??


  Maak melding

 4. Hahhaha mwk ding dede…hoe eerder hoe sneller zijn we verlost van die gasten…loekoe ding mpp scotoe no….datra ai zoekoe aamdacht na wanica ziekenhuis…niet overwerken en ga naar huis…
  gemodereerd

 5. Wanneer ben je covid vrij als je het gehad hebt??? Als je na 3 mnd gaat testen vinden ze het nog in je bloed, ben je weer covidpatient??
  Ze kunnen de varianten hier niet onderzoeken hoe betrouwbaar zijn hun testen??
  Ook dengue, chikungunya, zika blijven nog jaren in je lichaam.
  Van een stevige verwaarloosde griep ga je ook dood.
  Hun slechte onderzoek maakt mensen juist ziek
  gemodereerd

 6. massaal vaccineren.

  ramadhin wat doe je????????????????????????

  je lult overal dat je mensen niet mag dwingen want is hun burgerrecht om zich niet te vaccineren.

  Hou je smoel en doe je werk: Stel vaccineren verplicht voor iedereen die uit hun zone/woongebied wil gaan: dan gaat iedereen zich laten vaccineren.
  mensen die niet gevaccineerd zijn mogen niet naar de markt niet naar winkels niet uit hun woongebied en niet over bruggen zoals coesewijnebrug/saramaccadoorsteek saronbrug commewijnebrug saramaccabrug etc etc.
  als je niet gevaccineerd moet je in je zone blijven. CONTROLE!!!!!!!!!! gewoon terugsturen.

  hoor a djam gie deng srang mang. deng vrijpostig maar frede gie wang spoitie.
  gemodereerd

 7. Verschillende landen hebben het astra zeneca vaccin in de ban gedaan. Hier in Suriname word er bij gebrek aan een alternatief, geroepen dat er niks mis mee is.


  Maak melding

 8. Heel U.K. heeft Astra Zenica geïnjecteerd gehad. De Covid is daar bijna uitgeroeid. Alleen voor Surinamers is A.Z. niet goed. Wat een ondankbare volk zijn wij. Gaan jullie maar bieta en knoflook drinken en lekker de pijp uitgaan. Geen medelijden.
  Wij Surinamers weten niet wat afstand bewaren is. Wij weten niet dat we 1 mondkapje niet weken lang mogen dragen. Wij weten niet dat we mond en neus bedekt moeten houden. Enige wat we weten is gal en gif spugen op de regering.
  Ik zag dat vooral de Mugabe achtigen de corona regels aan hun laars lappen.


  Maak melding

 9. 4 doden is echt teveel in zo een klein land elk dode is 1 teveel .
  Je longen worden vernietigd door deze virus en je krijgt geen lucht
  happen naar adem lijkt mij verschrikkelijk.
  We willen allemaal deze covid ellende overleven toch.
  Sterkte mensen en rip.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.