Vaccinatiedag BvL/ALS tijdens full lockdown in Nickerie goed verlopen

3

Leraren in Nickerie hebben zich zaterdag bij het Mungra Medisch Centrum (MMC) laten vaccineren tegen het coronavirus. Het vaccineren was van 10.00 uur tot en met 12.00 uur.

De Bond van Leraren (BvL) en de Alliantie voor Leerkrachten in Suriname (ALS) hebben met toestemming van de autoriteiten een vaccinatiedag voor leerkrachten in het rijstdistrict tijdens de full lockdown georganiseerd.

BvL- en ALS-voorzitter Reshma Mangre zegt dat alles goed en ordelijk is verlopen. “Vanwege de lockdown was het een rustige dag, maar de dag is geslaagd”. Zij zegt dat een aantal personen zich ook hebben aangemeld voor hun tweede beschermingsprikje.

Mangre is districtscommissaris Senrita Gobardhan heel erg dankbaar voor haar volledige ondersteuning. Haar dank gaat ook uit naar alle actoren en vrijwilligers die hebben geholpen aan het succes van de lockdown vaccinatiedag.

3 REACTIES

 1. Goedzo mensen laat je vaccineren?let wel,wat de uitkomst is weten de fabrikanten het zelf niet,het bijwerken weten zij inmiddels wel?maar is een goede zaak dat iedereen zich laat vaccineren??ga zo door, Suriname corona vrij!!


  Maak melding

 2. Je laten vaccineren is nog geen garantie dat je niet besmet kunt raken. Vooral na het eerste vaccin kan men toch nog besmet raken.


  Maak melding

 3. @Viyayarni 23 mei 2021 At 15:02
  Je laten vaccineren is nog geen garantie dat je niet besmet kunt raken. Vooral na het eerste vaccin kan men toch nog besmet raken.
  =========================

  Klopt helemaal. Alleen is de kans na de 1ste prik wel al 65% lager.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.