Man probeert EBS-kabels te stelen om medicijnen te kopen

13
ebs-kabels

Een man had geen geld om medicijnen te kopen. Hij heeft daarom vrijdag geprobeerd om kabels van NV Energie Bedrijven Suriname in Paramaribo te stelen. Het gaat om kabels van geleiders die niet onder spanning zijn.

Volgens zijn verklaring was hij van plan om de koper uit de kabels te verkopen. Met het geld zou hij medicijnen kopen. Wat hij gepland had, kon hij niet uitvoeren. Hij werd door anderen langs de straat betrapt toen hij de diefstal zou plegen.

De politie kwam ter plaatse en hield de man aan. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar hij toegaf dat hij gepoogd had een diefstal te plegen. Ook gaf hij de reden tot zijn daad op.

De politie heeft de verdachte na verhoor heengezonden.
 


13 REACTIES

 1. Onze politie stuurt de laatste tijd de meeste verdachten van overtredingen en zelfs misdrijven, zonder meer weg, als ze beloven het nooit meer te zullen doen. Het wordt tijd dat we deze dienders, die liever lui dan.moe zijn, zelf opsluiten.


  Maak melding

 2. @Franco 23 mei 2021 At 23:18
  Ieder wel denkend mens weet dat de enorme ellende waar het volk onder gebukt gaat veroorzaakt is door dieftig wanbeleid van paars met hun vele leningen.
  Daarnaast is je taal gebruik en de inhoud van je reactie ver beneden elk beschavingspeil.


  Maak melding

 3. limbo jij trapt franco terecht op zijn zwarte piemeltje , een stroomstoot van EBS zal hem tot andere gedachten brengen en hij zal nooit meer fluiten , alleen maar krijsen , en dan vertaald , bouta oh bouta mijn god bouta ze pesten mij.
  franco moet je maar geen kabels stelen van de EBS.


  Maak melding

 4. Ivanoff Limburg,je hebt 100 procent gelijk?
  Sommige ongeschoold komen op dit site hun ongenoegen schrijven, het niveau van Sommige mensen kan je hier vinden
  Kortom ivanoff Limburg je heb gelijk????


  Maak melding

 5. Zal de heer Leo Brunswijk niet leuk vinden wat deze dief van plan was. De politie heeft hem heengezonden. De vraag nu is waarom? Het antwoord is omdat de diefstal van de kabels niet voltooid is. Er is weliswaar geen sprake van vrijwillige terugtreden maar feit is wel dat de dief zijn daad heeft moeten onderbreken.
  Dat een opmerking over de reactie van @Franco.
  De ellende waar Suriname zich nu in bevindt, is het werk van 40 jaar wanbeleid door voornamelijk de Creolen die na de onafhankelijkheid alleen aan het eigen belang dachten wat ook niet zo gek is. Nooit zal een Creool een land naar welvaart kunnen brengen. De voorbeelden zijn legio.
  Guyana heeft onder leiding van de nieuwe president Irfan Khan enorme vooruitgang geboekt. Guyana investeert zelf in Suriname terwijl dit land niet zo lang geleden het lachertje van Zuid Amerika was. Hoe komt het denk je ?
  gemodereerd

 6. IVANOFF LIMBURG 23 mei 2021 At 23:11
  ‘The Naweeën Van 40 Jaar Desie Bouterse’

  100% gelijk, deze rotte appels zijn de erfenis van 10 jaar wanbeleid. Ze krijgen geen voedselpakketten meer en gaan liever stelen ipv te gaan werken.
  ddb hield ze koest door ze brood te geven zodat hij rustig door kon gaan met stelen en bedriegen.


  Maak melding

 7. Als iedereen vanaf vandaag minder gaat lullen en meer de handen uit de mouw steken dan zal iedereen een echte bijdrage leveren aan de opbouw van jezelf, jouw omgeving en je land. Begin maar net hygiëne, bij jouw thuis, ga planten, tomaten, soepgroenten bitawiri, klaroen, pompoen , dan hoef je alvast minder te kopen. Pak elk eerlijk werk aan om wat bij te verdienen. Zo besteedt je jouw tijd en energie goed en ben je zelf een goed voorbeeld voor jongeren Minder Klagen en bedelen, maar Zelf Flink aanpakken dan komt iedereen een stukje dichterbij Vooruitgang. Pakketten lossen het probleem voor Vitale praters niet op!! AANPKKEN IS DE BOODSCHAP.!! Kom uit jouw luie plek en ga lekker positief bezig zijn!
  gemodereerd

 8. Leugens van iemand die verslaaft is aan drugs en roven.
  Een zieke heeft niet de kracht om op rooftocht te gaan.

  Maar ja, het bericht is medicijn voor degenen die lijden aan
  het Bouterse syndroom. Begrijpelijk.
  gemodereerd

 9. Is een voorbeeld van hoe diep Su is afgegleden.
  Als je mij vraagt dan komt het nooit meer goed met Su.
  Bevolking te divers met kleurlingen en wantrouwen elkaar. Vooral zwarte kleurlingen geen hersens van bestuur!! Er is ook geen voorbeeld van andere landen waar ze goed scoren!!!! Het blijft een trieste zaak…………….
  gemodereerd

 10. SPELEN met je LEVEN.
  Je zal niet winnen met nadelig maken van de EBS.
  HONGER, GEEN MEDICIJNEN, wat een ellende in het Land.
  Maar dit (IS) was te verwachten.
  Zwaar economische Crisis toegebracht, door WIE.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.