Vrouw na bedreiging bij ruzie van achteren aangereden door auto

8
politie-bureau-suriname

De Surinaamse politie heeft de 23-jarige Chenell B. aangehouden omdat zij verdacht wordt van het opzettelijk aanrijden van ene mevrouw V. Deze vrouw deed in februari aangifte van bedreiging tegen Chenell en ene Cynthia K. Volgens verklaring van de aangeefster ging het om een slepende burenruzie met de moeder van Chenell omtrent een kapotte schutting, meldt het Korps Politie Suriname.

De buurtmanager bemiddelde tenslotte in deze zaak, waarbij de familie van Chenell B. de schutting toch repareerde.
Tijdens een ruzie tussen de vrouw en Chenell en haar familie op maandag 8 februari bedreigde Chenell de aangeefster dood te zullen kappen met een scherp voorwerp dat ze bij zich had. Ook dat ze de vrouw zou aanrijden wanneer zij haar tegenkwam over straat.

De tante van Chenell, ene Cynthia K. bedreigde de vrouw ook met de dood. Het slachtoffer deed op die dag geen aangifte, maar aangezien Chenell en haar familie doorgingen met de ruzie stapte de vrouw naar de politie en deed op donderdag 22 april wederom aangifte bij de politie.

Zij verklaarde dat ze over de Goede Verwachting liep om naar de winkel te gaan. Daarbij werd ze van achteren aangereden door iemand die gezeten was in een grijs gelakt voertuig. De bestuurder reed na de aanrijding door. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op en deed het politiebureau aan. Na medisch te zijn behandeld deed zij aangifte.

Gelet op de eerdere uitlatingen van Chenell, rees bij de wetsdienaren het vermoeden dat zij de aangeefster moet hebben aangereden. De verdachte werd meermalen opgespoord doch niet aangetroffen. Toen Chenell vernam dat de politie naar haar op zoek was, meldde zij zich op vrijdag 30 april aan op het politiebureau.

Bij de voorgeleiding ontkende Chenell ruzie te hebben met de aangeefster en dat ze de vrouw niets heeft gedaan. Ook de 43-jarige Cynthia ontkent het slachtoffer te hebben bedreigd. Chenell is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl haar tante Cynthia na verhoor is heengezonden meldt de politie.

8 REACTIES

 1. Agressie bij vrouwen wordt ook met de dag erger. Normaal praten met elkaar hebben deze ongeschoolde gasten niet geleerd. Om de gekste en eenvoudige dingen gunnen ze elkaar het daglicht in de ogen niet. Ik krijg plaatsvervangende schaamte voor deze vrouwen. Vrouwen zijn zusters van elkaar dus zou geweld nooit mogen plaatsvinden.

  Sari Tori
  gemodereerd

 2. BURENRUZIE:
  Ze maken elkaar af, waar is het Sociaal Leven van de Surinamers.
  Poging tot doodslag, VROUWEN DRAMA IN SU.
  Ook de vrouwen Gevangenis, lopen Vol.
  Normen en Waarden kennen ze niet.
  gemodereerd

 3. In het hele land komen nu veel meer incidenten voor waarbij mensen het met elkaar aan niet meer kunnen luchten. De onderlinge agressie neemt toe. Dit schijnt alleen maar erger te worden. Al deze agressie heeft met de ellendige situatie in het land te maken.

  Mensen hebben honger, kunnen hun rekeningen niet meer betalen, de prijzen zijn sky high gestegen, mensen worden uit huis gezet omdat zij de huur niet meer kunnen betalen, er wordt veel meer gestolen in winkels, het aantal overvallen neemt toe. De mensen zijn boos op de regering. Ze voelen zich misleid door de VHP, Abop, NPS, PL.

  MINISTER HOEFDRAAD WAS BETER.
  Onder de regering Bouterse had men het veel beter. De situatie was niet zo ernstig als nu is het meest wat je hoort. De huidige regering denkt alleen aan Friends&Family en kan het niet aan. De VES en andere economen die hand-en spandiensten voor de regering Santokhi verrichten moeten het onderspit delven. De minister Hoefdraad onder de regering Bouterse is vele malen intelligenter dan het stelletje amateurs die de regering Santokhi adviseren. Wij moeten Hoefdraad alle eer geven.Door zijn beleid was de koers 1 op 7. Onder Santokhi is de koers gestegen naar 1 op 25. Het eind is nog lang niet in zicht. Ik denk zelf dat de koers zal oplopen naar 1 op 35. De mensen die kozen voor Santokhi moeten zich diep schamen.
  gemodereerd

 4. Ook in Nederland zijn de burenruzies flink toegenomen. Doordat mensen veel thuis moesten blijven, kregen ze te maken met geluidshinder van de buren.
  Klacht no 1: geluidshinder, m.n. luide muziek.


  Maak melding

 5. Een slechte buur kan je hele leven vergallen. Een goede buur kan je leven aangenaam maken.
  Er zijn veel mensen die verhuizen vanwege slechte koppige egoïstische en bedreigende buren. Komt omdat de wetgever zich nauwelijks met dit probleem heeft beziggehouden.
  Vaak gaat het om dingen als loslopende honden en katten die hun behoefte doen bij de buren of geiten die geplante groenten opeten of te luidruchtige kinderen, dieren en muziek.
  Frustrerend kan het zijn wanneer geluidshinder bijvoorbeeld uren aanhoudt en de overlast veroorzakende buren daar geen rekening mee houden.
  Soms is het goed coalities te zoeken: nagaan of andere buren er ook last van hebben en dan samen optrekken.
  Maar eenmaal dat er geklaagd is, ontstaat er vaak een vijandschap voor het leven en loert de dader op elke fout van de klager om hem op die manier terug te pakken. Wraakzucht dus.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.