Man beroofd van Prado, SRD 50 duizend, sieraden en telefoons

28
politie auto suriname op straat in actie

Een autobestuurder is vrijdag beroofd van zijn Toyota Prado (PD 53-49), SRD 50 duizend, sieraden en twee telefoons in Paramaribo. Drie rovers, die gewapend waren met vuistvuurwapens, reden nadien weg in de gestolen wagen.

Het slachtoffer ging in de nabije omgeving van de kruising Nieuwe Charlesburg- en Paragrasweg en wachtte daar op enkele arbeiders om hen op te halen. Toen hij wachtende was, werd hij overvallen door de drie rovers die hem bedreigden met vuistvuurwapens.

Het slachtoffer moest op aangeven van de mannen rijden. De rovers beroofden hem van de sieraden, het geld en de telefoons en lieten hem aan de Vierkersstraat uitstappen. Zij reden verder in de gestolen terreinwagen.

De man heeft geen letsel opgelopen. De politie heeft de zaak in onderzoek.


28 REACTIES

 1. Het wordt gewoon erger in Suriname. Nog nooit heeft de onveiligheid in het land zulke vormen aangenomen. De criminelen lachen ” Wo sit ing ” gewoon uit. De man die aan de Politie Academie van Apeldoorn heeft gestudeerd staat aan het hoofd van het land. Hij kan het niet aan en moet terugtreden. De problemen die hij zelf heeft veroorzaakt kan hij niet aan.Het land verdient beter. Men kan geen neo liberale economische visie aan het volk opleggen. Chan is niet geschikt om het land te besturen. Onder de regering Bouterse was het leven voor de mensen veel beter.


  Maak melding

 2. onder bouta beter?
  iedere maand wachten op je pakketje?
  doe normaal idioot.
  zelfs als bouta gekozen zou worden had hij niets kunnen doen omdat niemand met hem te maken wil hebben.
  waar had hij dan al die poen vandaan moeten halen?
  bouta heeft geen reet gedaan voor het land.
  enige wat hij heeft laten doen is een nutteloze snelweg aanleggen met zijn kaulo naam erop

  zeggen dat het onder bouta beter was? dan mankeer je echt wat aan je hersens.
  wat was er beter dan?
  gemodereerd

 3. Toch wel lachen al die minkukels in nederland die weten hoe het gesteld is in suriname
  en precies weten wat beter is.
  surineds weten helemaal niets van wat er gebeurd behalve wat ze lezen op die domme nieuwssites met veelal bull shit
  gemodereerd

 4. Criminelen hebben nu adem ruimte om hen slag te slaan. De politie is in actie en ontevreden over hun loon waar ze niet mee uitkomen en terecht. Een salaris van omgerekend 250 euro per maand zet geen zoden aan de dijk. Ik heb al heel lang een vergunning aangevraagd voor een vuistvuurwapen maar nog niets gehoord. Voel me veel veiliger met zo een kanon. Op dit moment moet je jezelf goed beveiligen, want op de regering kun je niet meer rekenen.


  Maak melding

 5. Om met zoveel geld op pad te gaan is overal in de wereld vragen om problemen dat heeft niets met een president te maken RobG. Maar een laaggeletterden als Robg denkt natuurlijk maar een ding om vanuit het veilige Nederland lekker onrust te zaaien want zijn cocaïne lijntje ligt nu droog. Robg ga gewoon eens leren aan een school want jouw hersenen hebben nog veel onderontwikkelde ruimten die je moet opvullen voordat je met volwassenen kunt meepraten.
  gemodereerd

 6. De criminelen onder het volk hebben onder de nationale dieven partij 10 jaar lang kunnen zien hoe de staatskas en geld van leningen geroofd werd en denken nu, maar dat kan ik ook.
  Gelukkig is het volk op 25 mei 2020 ten halve gekeerd en massaal de ndp weggestemd. Ondanks frauduleuze handelingen, moeten ze toch plaats nemen in de oppositiebankjes en deze vullen met hun luie reet. Het economisch verval, de ccc-status en een toename van de criminaliteit zijn allemaal erfenissen van 10 jaar wanbeleid van de ndp!


  Maak melding

 7. Wanneer worden de honderden miljoenen euro/us-dollars en goederen van ddb, boefdraad, ndp-kliek in beslag genomen en aan het Surinaamse Volk en de gemeenschappen ter beschikking gegeven.

  Surinamers gaan jullie naar Leonsberg en bestormen jullie de Villa van ddb en hoefdraad en nemen jullie de honderden miljoenen euro’s en us-dollars en goederen, zware militaire wapens in jullie bezit en maken jullie hiermee een einde aan uw armoede en grote ellende.

  Volk van Suriname, politieagenten, verpleegsters, cipiers, enz.
  Bestormen jullie de villa van ddb te Leonsberg en maken jullie een einde aan jullie grote armoede en grote ellende.


  Maak melding

 8. Moet je Boesskowtoe, de fanatieke Santokhi wappie maar eens horen. Het dringt niet tot jou foor. Door het beleid van Santokhi is er een golf van psychiatrische aandoeningen aan de gang in Suriname. Mensen zijn alle zekerheden kwijt. Voorzieningen worden afgebouwd, de wisselkoers is rocketing, de prijzen gaan omhoog, kortom door Santokhi is de kwaliteit van het leven van de meerderheid van de bevolking ontzettend achteruit gegaan. Santokhi gaat ervan uit dat stress goed is voor mensen.

  Maar….! De mentale gezondheid van mensen leidt ontzettend veel schade door zijn beleid. Economische verslechtering door het beleid van Santokhi gaat hand in hand met de toename van criminaliteit en suïcide in de samenleving. Het desastreuze economische beleid van Santokhi gaat hand in hand met de maatschappelijke ellende in het land.


  Maak melding

 9. Sjarwa Alla Matie Dja

  Criminaliteit In Suriname Gaat zich Vanwegen Het Steeds Verslechterd Economische Toestand In Ons Land
  Er Zit Een Minister Op Zo Een Belangrijke Post Die Totaal Geen Kaas Van Heeft Gegeten. MINISTER KENNTH AMOKSIE Hoort Daar Niet Te Zitten

  Hoe Lang Is Men Nog Van Plan Om Die Minister Overeind Te Houden


  Maak melding

 10. @Passant, jouw wanhopige oproep last duidelijk zien hoe gedesoriënteerd de Santokhi wappies zijn. Onder de regering Bouterse hadden de mensen het beter. Alles wordt onbetaalbaar voor het volk.

  HOEFDRAAD IS BETER
  Onder de regering Bouterse met zijn minister Hooefdraad was de koers 1 op 7 SRD. Nu is de koers na 20 maanden Santokhi is de koers opgelopen naar 1 op 25. Santokhi laat zich adviseren door economen van o.a. de Vereniging van Economen Suriname. Zij maken er een puinhoop van.Het zijn pseudo wetenschappers die pretenderen geleerd te zijn. Mijn conclusie is duidelijk. De ex minister Hoefdraad is een veel intelligentere econoom dan men ons wil doen geloven.


  Maak melding

 11. Waarom is die O zo intelligente econoom
  Op de vlucht. Is hij werkelijk zo intelligent ?waarom heeft hij de hulp van een Amerikaanse econoom nodig gehad?
  gemodereerd

 12. @RobG,

  Ik hoor jou alleen maar kritiek spuien. Is jouw goed rect.
  Maar waar ik benieuwd naar ben: hoe wil jij de armoede en de schulden dan aanpakken?
  Geef eens je visie wat jij zou doen. Wil je nog meer geld lenen? Wil jij nog meer subsidies verstrekken? Wat wil jij?


  Maak melding

 13. HET gebeurd NIET zomaar of ze hebben het in de Gaten of er is een TIP gegeven.
  Helaas velen willen de RISICO Nemen in dit Boevenland.
  Hardhorend, zoveel wordt op Media aangekondigd WEES voorzichtig , maar ja
  Wie niet horen wil moet Voelen.
  Eigenaar moet een kijkje nemen Achter AFOBAKKA, misschien ligt het WRAK nog ergens.
  Moe van deze BOEVEN.
  gemodereerd

 14. Sommigen moeten hun oogkleppen afdoen en hun gezondverstand aan het werk zetten. Draai het knopje in je bovenkamer om. 10 jaar ellende van de NDP kan je zelfs niet in 10 jaar wegcijferen. Bouta de drugscrimineel tevens moordenaar wordt nog steeds vereerd door sommige hersenloze gasten. Vergeten dat Bouta november 2019 onafhankelijkheidsdag met een hele delegatie naar China is vertrokken en met koffers vol USD terug is gekomen. Hij heeft ons land verkocht voor een appel en een ei. Heeft het volk tot op heden Bouta gevraagd waar dat geld is gebleven. Niemand durft, omdat men bang is afgeslacht te worden door een bepaalde soort aanhang van Bouta. Hoefdraad en consorten hebben ook rijkelijk hun zakken gevuld met valuta’s en staatseigendommen. Het NDP aanhang is dat vergeten. Alhoewel waar er geen gezonde hersenen zitten kan men ook niet meedenken of relativeren. Deze regering verdient gezien de samenstelling ook geen schoonheidsprijs. Het zelfde zie je terug als de vorige regering. Brunswijk had nooit mogen deelnemen in deze regering. Is 1 postnat als Bouta en juist hier gaat het fout. 1 drugscrimineel tevens goud baron, kan het inderdaad nooit goed gaan. Brunswijk en consorten bezaaide heel Paramaribo en daarbuiten. Komt het ooit goed met ons land. De volgende regering na deze, zal ook uit hetzelfde hout gesneden zijn. Heeft Suriname nog bestaansrecht als land? Failed State.
  gemodereerd

 15. Inside job. Komt haast nooit voor dat een ondernemer word beroofd met maar 100 srd op zak. Altijd groot geld. Alhoewel het met die hoge koersen snel weer gaat naar kleingeld…

  De snotneuzen kennen de tijd niet (meer) van biljetten van 10.000 gulden en 25.000 gulden…


  Maak melding

 16. Hallo Rob G is het niet dat de ellende van nu komt doordat Boefie alles wat maar los en vast zat en of aan de staat toebehoorde bleef verpanden. Heeft jou Boefdraad niet de koers stelselmatig laag gehouden door te blijven lenen en dat is wat het volk nu voelt maar de Surinamers van heden en Ndp afkomst willen dat niet inzien.


  Maak melding

 17. Surined
  maak je niet druk. hij weet het, jij weet het, de bevolking weet het, wij allemaal weten het. Maar hij geilt erop om zijn onzin te plaatsen en om anderen woest te laten reageren.


  Maak melding

 18. @Rowdie, de president en zijn adviseurs o.a. die van de VES hebben een politieke keuze gemaakt die desastreus uitpakt voor het land.Zij zijn voorstander van een neo-leberale economische aanpak waarbij mensen met geld grote invloed kunnen uitoefenen op de Surinaamse economie en samenleving. En nu daar het fout uitpakt geeft men de schuld aan de vorige regering.

  Men heeft zich vergaloppeert. Een groot deel van de bestuurders in de regering kent de Surinaamse samenleving nauwelijks.Zij missen een handboek waarin uitleg wordt gegeven hoe vanuit een neo-liberale economische visie Suriname moet besturen. Zij kennen alleen de boekjes die van toepassing zijn op Europese landen en Amerika. De Surinaamse samenleving is van het gehalte waarop je geen neo-liberale ideeën op los kan laten. Men gaat brokken maken.


  Maak melding

 19. @Surined, de vorige rregering had leningen afgesloten met aflossingsverplichtingen op lange termijn. Dit houdt in dat de leningen in fasen zouden worden afgelost. Dit heeft het voordeel dat je niet in één keer heel veel geld kwijt bent aan aflossingen.De regering Santokhi wilde dit anders aanpakken omdat men de hoop had gevestigd op het diaspora kapitaal. De vorige regering trok leningen uit het buitenland aan terwijl de regering Santokhi haar hoop haf of heeft gevestigd. Dat is hen nu funest geworden. De diaspora wil haar geld niet kwijtraken in Suriname.


  Maak melding

 20. “@Surined, de vorige rregering had leningen afgesloten met aflossingsverplichtingen op lange termijn”

  HET WAS EEN TERMIJN ZONDER EINDE. DAT BEDOELT TREKVOGEL Robg


  Maak melding

 21. robg heeft verdriet mensen zijn holmaatje boefie is gelokaliseerd in cuba , hij wist wel dat zijn lover daar zat , maar verzweeg het he robje , , ja knulletje jij bent nu ook schuldig aan achterhouden van informatie van een verdacht persoon die gevlucht is , in deze kwestie boefdraad, ja robje paars veranderd straks in zwart en zwart is de kleur des dood ook bij de duivels.
  JK je bedoelt toch trekrat robg.


  Maak melding

 22. RobjeGay

  Jouw mentale gezondheid is er in die homokrochten van de Bijlmer ook niet beter op geworden., infantiel vliegtuigspottertje.
  Ranzige luizen als jij moeten mijn pad beter niet kruisen.
  👊👊💪💪


  Maak melding

 23. het is heel dom van Hoevie om naar Cuba te vluchten, wetend dat de Amerikanen hem zeker zullen laten gaan eventueel zelf ophalen in overleg..

  in Amerika, heeft hij een appeltje te schillen met de Amerikanen het wordt dus een spanende trailer..
  wat sme nu moet doen is, alles op alles zetten in beslag nemen wat op naam staat van deze boef.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.