Vrouw verwondt militair met mes na ruzie

15
man-gewond

Een vrouw heeft deze week na een ruzie haar man, die militair is, verwondingen toegebracht met een mes in het district Wanica. Hij liep letsel aan zijn schouder op, maar dat was niet van dien aard dat hij opgenomen moest worden in het ziekenhuis.

De man had aangifte van mishandeling tegen zijn vrouw gedaan. De politie had de vrouw aangehouden, waarbij zij na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname is heengezonden.

De verdachte en het slachtoffer hebben een relatie en wonen samen. Zij kregen ruzie met elkaar waarna de vrouw hem heeft verwond.

Bij de politie kwam de melding van de mishandeling en zij ging naar de plaats. Beide werden naar het bureau overgebracht. 


15 REACTIES

 1. Wat is dat voor gerechtigheid..de vrouw is door de politie aangehouden en na afstemming met de o.m. heengezonden! Na zo een ernstig feit! Ik bedoel man en vrouw moeten gelijk behandeld worden als er huiselijk geweld plaats vind waarbij de 1 de ander verwondt.. tja de Surinaamse rechtgeving zal ik nooit snappen…zie maar hoe de grote criminelen die het land geroofd hebben vrijelijk rondlopen.


  Maak melding

 2. De man weet nu dat hij ook tijdens het vrijen een dolk in zijn rug mag verwachten. Deze relatie gaat niet lang stand houden, lijkt mij.


  Maak melding

 3. Hier is een bericht van een aantal jaren geleden uit Nederland. Wil alleen maar wijzen op het verschil van aanpak.

  In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een vrouw in Sittard een man gestoken met een mes. Hierbij is de man lichtgewond geraakt. De politie denkt aan huiselijk geweld. De steekpartij gebeurde aan de Oudeweg in Sittard. De melding kwam rond 01:00 uur binnen. De politie heeft de vrouw daar aangehouden. Zij zit nog steeds vast. De man die lichtgewond is geraakt, is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.

  Een geweldige afstemming die er plaatsvindt met het OM zeg. Heeft de man soms de aangifte weer ingetrokken? Heeft de vrouw plechtig beloofd zulks feit nooit meer te plegen? Moest de vrouw een schadevergoeding betalen aan haar man? Was een waarschuwing aan de vrouw voldoende om de zaak als afgedaan te beschouwen? Handelde de vrouw vanwege psychische overmacht of zelfverdediging? En ze leefden nog heel lang en gelukkig.


  Maak melding

 4. ” …
  Vrouw verwondt militair met mes na ruzie
  … ”

  Dit is een voorbeeld van een sensatie kop.
  Want het gaat om een ruzie in prive sfeer en niet om een ruzie tussen een vrouw en zomaar een (willekeurig) militair (in functie).

  Punt twee is dat dus niet alleen vrouwen worden mishandeld door een man, er is dus ook het fenomeen “mannenmishandeling”.

  Love is life, life is love. Krakti !


  Maak melding

 5. Morgen lees je militair schiet vrouw dood. Ze moet de bak in.
  Ik hoop dat deze militair haar vierkant laat.
  gemodereerd

 6. Weet GIJ met Wie U samenwoont.
  So so Law Law Satani sani.
  Hij heeft mevrouw echt BOOS gemaakt.
  In een relatie kan het voorkomen. Maar dit is geen oplossing.
  Waarom niet uitpraten op een nette manier, ondanks als er heel erge
  fouten zitten.
  En hoe verder nu!, beiden zullen nu zitten Jammeren.
  gemodereerd

 7. Koos Banti dat jij je problemen als de apen oplost dan hoef de ander het ook niet te doen lijkt mij
  gemodereerd

 8. Calvinistische Suriname

  Blijkbaar Zijn De Vrouwen Met Een Inhaalslag Bezig.
  De Laatste Tijden Doen Ze Hartstikke Waar Ze Goed In Zijn

  Afgelopen Week Had Een Vrouw Een Man Beroofd.. 2 Dagen Daarna Had Er 1 Een Handelaar Opgelicht.. 4 Dagen Daarna Ging Er Een Met De Man Van Haar Beste Vriendin Wezen Uit Eten .

  Vrouwen Willen De Macht Overnemen


  Maak melding

 9. Koos Banti, jij hebt blijkbaar ervaring met apen, maar de meeste mensen niet, wil je de mensen, die niet met een aap het nest of bed delen, daarom uitleggen hoe jullie relationele problemen oplossen?


  Maak melding

 10. QQQ..

  Is Een Mans World..

  In Een Wereld Die Zins Jaar En Dag Door Mannen Worden Gedomineerd Hebben Vrouwen Een Onder Geschikt Rol. Vrouwen Horen In De Keuken Thuis.. Vrouwen Moeten Kinderen Baren.. Vrouwen Weten Nix.. Vrouwen Hebben Maar 1 Recht.. De Aanrecht. Ga zo maar Door.

  It Lijk Er Op Dat Vrouwen Er Genoeg Van Hebben. Ze Willen De Macht Overnemen (op de man)


  Maak melding

 11. De kop klopt dus niet. De vrouw verwondt haar man.
  Deze man is van beroep militair.
  Dit is het zgn zwakke geslacht toch. Vrouwen eerst toch. Vroeger ja vroeger


  Maak melding

 12. Het is opmerkelijk dat sommigen niet kunnen communiceren tijdens een meningsverschil. Nooit geleerd dat normaal praten om tot een oplossing te komen veel te ingewikkeld is. Jammer.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.