Vliegtuig met drugs maakt noodlanding in Guyana

28

De Guyanese autoriteiten hebben donderdag dit vliegtuig, dat een noodlanding zou hebben gemaakt, aangetroffen op een weg bij Orealla. Het gaat om een buitenlands vliegtuig, dat vermoedelijk cocaïne aan boord zou hebben.

Er zijn daarbij twee mannen aangehouden, die volgens Guyanese media aan de politie hebben verteld dat ze op weg waren naar Suriname.

Beide mannen hebben de Braziliaanse nationaliteit en zijn in verzekering gesteld door de Guyanese politie., die de zaak onderzoekt.

28 REACTIES

 1. BREAKING: Foreign aircraft lands at Orealla with suspected cocaine
  Bron: (demerarawaves.com) Last Updated on Thursday, 20 May 2021

  A foreign aircraft, believed to be laden with cocaine, Thursday afternoon made an emergency landing on a road at Orealla, Upper Corentyne River, sources said.

  Additional police and agents of the Cusroms Anti-Narcotics Unit (CANU) were said to be heading to the area, sources said.

  Sources said the pilot and another man are Brazilian nationals.

  The men have reportedly told police that the cargo is magnesium and they were heading to Suriname.

  The foreign nationals have been handcuffed by an initial police response team at Orealla.

  Recently, Surinamese and Guyanese anti-drug agents coordinated to intercept 903 kilogrammess of cocaine at Table Mountakn in central Suriname.

  A Cuban, who had been arrested at the location, and a Surinamese soldier had been implicated in that cocaine bust.


  Maak melding

 2. 100 procent dat bouta hiermee te maken heeft, deze man bouta is een crimineel, anders was zijn zoon op goede pad, zo vader zo zoon, bouta is vloek van Suriname, zolang deze mpp leeft, zal Suriname met dit naam internationaal een slechte reputatie hebben, dankzij de vloek naam bouta?opruimen deze varkens


  Maak melding

 3. robles – robje g is een persoon , door het drugs gebruik is de een ’n rattenkop en de andere ’n staart en de pootjes en het tussenstuk vul maar in dus een paarse rat.


  Maak melding

 4. Pfff .. Alleen Bouta is zeker de drugsdealer in Suriname ??? Houden jullie de VHP politieke dwazen maar jullie zelf voor de gek. Mensen die jullie domme commentaren geloven hebben zijn blijkbaar keihard op hun achterhoofd gevallen en hebben daardoor last van inzicht en geheugenverlies.


  Maak melding

 5. Glenn er was een vliegtuig gekocht om indianen te vervoeren, nou blijkt de zelfde vliegtuig is gevonden te tafelberg?de vliegtuig stond in eens op naam van kalidien?toen bouta aan de macht was, mocht geen 1 maatschappij op tafelberg landen, alleen kalidien mocht dat gebied beheren met vliegtuig en bouta, dus ga lekker dromen, bouta is en blijft een crimineel, en een vloek van Suriname, zolang hij leeft is hij een sluip kanker gezwel?zodra het economisch goed gaat, dat irriteert hem, dan kom de misbaksel om alles kapot te maken, dat is jou goeroe bouta de vloek van Suriname????


  Maak melding

 6. WAT 21 mei 2021 At 00:53
  bouta , zal wel balen he robje g.

  Je bedoelde dus balen met het spul waarvan Bouta wel zal balen dat de delivery dienst ze niet op het afleveradres heeft kunnen afgeven.

  De gisteren gehouden protestmars van de politie gaf de crimineel de gelegenheid zijn daad uit te voeren zonder tussenkomst van de politie.
  opmerkelijk maar gelukkig Guyana deed wat zij moesten doen


  Maak melding

 7. Chan e set ing!! Zijn drugsvrienden cq verkiezingssponsoren kunnen vrijelijk hun zaken doen. Heb je niet gemerkt dat het aantal drugsvluchten, drugsverschepingen en drugsvangsten in en vanuit Suriname onder deze VHP een duizelingwekkende toename vertoond? Natuurlijk zullen jullie weer schuimbekkend tegen deze keiharde waarheid ageren, maar de waarheid is een grotere bitch dan de karma die met jullie partijleider afrekent!!


  Maak melding

 8. Ja hoor Guyana wil zich vrij pleiten en aangeven dat het vliegtuig op weg was naar Suriname, Guyana heeft niets met cocaïnesmokkel/handel te maken.


  Maak melding

 9. Luciën 21 mei 2021 At 10:30
  Chan e set ing!! Zijn drugsvrienden cq verkiezingssponsoren kunnen vrijelijk hun zaken doen. Heb je niet gemerkt dat het aantal drugsvluchten, drugsverschepingen en drugsvangsten in en vanuit Suriname onder deze VHP een duizelingwekkende toename vertoond? Natuurlijk zullen jullie weer schuimbekkend tegen deze keiharde waarheid ageren, maar de waarheid is een grotere bitch dan de karma die met jullie partijleider afrekent!!
  ===============================================

  Natuurlijk worden er nu steeds meer van die zendingen onderschept. Dat is mogelijk gemaakt met integere mensen. Tijdens het bewind van je afgod gebeurde dat allemaal stiekem in het donker zodat het volk er niets van wist. Natuurlijk waren er geen drugs vliegtuigen, want het gebeurde allemaal in het geniep en buiten het zichtveld van het volk. En dit laatste maakt dat jij nu denkt dat er geen drugs traffic was? Whahahaha…. simplistischer kan het niet. Wie is financieel nu het hardst getroffen, kijk maar waar die karma van je naar toe gaat…bitch!


  Maak melding

 10. ECONOMIE:
  Hoewel het Strafbaar is over HEEL de Wereld zijn toch ook de HOGE PIETEN,
  die het toelaten.
  Niet GOED, maar het gebeurd, dus dit is ook in het LEVENSWIJZE gecreëerd.
  WERK aan de winkel – voor de autoriteiten.
  gemodereerd

 11. Roman@@@ ga ergens vogels vangen jij !!! Sinds de jaren 70 waren ze met drugs bezig. De zogenaamde groenten boeren die heel rijk zijn geworden zijn door de groenten pfff . Houden jullie lekker elkaar voor de gek. Jij hebt blijkbaar last van politiek waanzin zoals velen van jullie. Ik heb Bouterse altijd zeer kritisch gevolgd en nu doe ik precies hetzelfde bij Chan en Brunsie. Als iemand hier iets zegt dat niet jullie straatje past is hij/ zij een NDPer. Het zal mij een worst wezen wat jullie denken.


  Maak melding

 12. Roman 21 mei 2021 At 08:43
  “Glenn er was een vliegtuig gekocht om indianen te vervoeren,….”
  ===========================================

  Wat Glenn er ook van mag denken, het bleken dus toch de indianenverhalen te zijn…😂


  Maak melding

 13. De grote drugsbaronnen in Suriname waaronder opa D. doen er alles om aan de vraag te voldoen. Chan gaat ze steeds weer een spaak in het wiel steken om de levering te verijdelen. Laatst Tafelberg, nu deze vangst. In h.k.v. drugsbestrijding zie ik graag dat Suriname een intensieve samenwerking aangaat met de DEA, teneinde de capo di tuto capi te vangen.


  Maak melding

 14. Roman, kan je niet beter je tijd besteden om een basiscursus nederlands te gaan volgen of in het sranan tongo te communiceren, in plaats van alleen maar onzin uitkraaien.


  Maak melding

 15. Daar gaat een investering in rook op van een kopstuk van Bigi Sma zijn politieke partij. Het zit hen op alle fronten niet mee. Chan wist het volk te misleiden met zijn meet the people tour door het land. Het ging hem te makkelijk af met zijn slogan ” Wo sit ing “. Hij zou met zijn zwaard orde op zaken stellen in heel Suriname. Maar nu, na 9 maanden zien we het resultaat. Chan is in zijn eigen zwaard gevallen. Hij gedraagt zich thans als aangeschoten wild. Zijn reputatie is zwaar aangetast en hij wordt gegijzeld door Ronnie en Leo Brunswijk. Zijn einde is nabij. De nagels van de doodkist van het IMF zijn ook al zichtbaar geworden. De wurging van het beleid van Chan maakt vele slachtoffers. Het volk is wakker geworden. Men lijdt honger. Dit is nog maar het begin.


  Maak melding

 16. Glenn je bent echt niet normaal volgens mijn zijn er een aantal schroeven los in je boven kamer .
  Jij kritisch volgen .
  Ga je zelf kritisch volgen dan zal er een nieuwe wereld voor je open gaan.
  Ga met je hol maatje robgay zijn tolie spelen.
  In Suriname zijn de knappe koppen aan het werk dus niet storen aub.


  Maak melding

 17. RobG is zijn verstand kwijt. Al een tijdje. Als iemand het verloren verstand van RobG vindt, aub melden bij gevonden voorwerpen.
  gemodereerd

 18. Als ze vanuit Brazilië komen, waarom vliegen ze dan over Guyana? Ze kunnen toch direct naar Suriname vliegen? Hebben ze maar 1 grens, ipv 2 nu.


  Maak melding

 19. @Sabaku 21 mei 2021 At 11:43
  Natuurlijk worden er nu steeds meer van die zendingen onderschept. Dat is mogelijk gemaakt met integere mensen.
  ============================

  Waarom staat Chan dan op de foto met naast wat andere prominente Surinamers ook 1 van de grootste drugsjongens van Suriname in een gezellig onderonsje?


  Maak melding

 20. Robles 21 mei 2021 At 15:57
  @Sabaku 21 mei 2021 At 11:43
  Natuurlijk worden er nu steeds meer van die zendingen onderschept. Dat is mogelijk gemaakt met integere mensen.
  ============================

  Waarom staat Chan dan op de foto met naast wat andere prominente Surinamers ook 1 van de grootste drugsjongens van Suriname in een gezellig onderonsje?
  ======================================

  Ben je gewoon te stom of reageer je alleen maar voor de stommiteit.
  Ik heb ook “vrienden” die zwaar aan de drugs zitten, maakt dat mij dan ook een drugs gebruiker of dealer?
  Willem Alexander staat ook op de foto met één van Surinames grootste drugsdealer. Als je gelooft dat de koning van Nederland ook een drugsdealer is, kan ik je niet meer helpen. Yepi no dé.
  Niet omdat het wat uitmaakt, maar Chan heeft geen veroordeling achter naam staan lullo.

  Man, man hoe stom kunnen sommige mensen uit hun nek lullen zeg, om moe van te worden.
  Wat een k@uolo simpele ziel…


  Maak melding

 21. klopt rob-les , en robje g zijn simpele paarse ratten , maar een ziel hebben ze niet , ze houden van hun duivel bouta en niet van Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.