Geldwisselaar die illegale cambio Doekhieweg exploiteert aangehouden

17
US dollars

Een gemengd team van de Surinaamse politie heeft afgelopen zaterdag na verkregen en uitgewerkte informatie een inval gepleegd aan de Doekhieweg-West. Aldaar werden de 23-jarige Chander S., zijn jongere broer R.S. en drie personen die op het punt stonden geld te wisselen aangehouden, meldt het Korps Politie Suriname.

De verdachte Chander, die volgens de Surinaamse politie een illegaal cambio op het voormeld adres exploiteert, hanteerde voor de U$ dollar een koers van tussen de 20 en 22 en voor de euro een koers van tussen de 23 en 25 SRD.

De politie heeft onder andere vreemde valuta en Surinaams geld, alsook telmachines in beslag genomen. Hangende het onderzoek is Chander na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie voor overtreding van de Wet Toezicht geldtransactie kantoren door de politie in verzekering gesteld.

Zijn jongere broer R.S. en de drie andere personen zijn na verhoor heengezonden. De afdeling Fraude is belast met het onderzoek in deze zaak meldt de politie.


17 REACTIES

 1. Gelukkig zijn er geen zwaargewonden gevallen…
  gemodereerd

 2. Ach ja, voor de mooie sier een paar van de kleine lummels oppakken, terwijl de grote jongens DIE ALGEMEEN BEKEND ZIJN!!! niet worden opgepakt. Weer zo een wassen neus van deze roverheid!!


  Maak melding

 3. Lusjenneke…..welke roverheid heeft,…200 miljoen kasreserves gejat???…..140 miljoen pensioengelden geroofd???…de goudvoorraad verkwanseld???…Welke rover en ex min. v. fin. heeft de staatskas geplunderd, het land met miljarden aan binnen en buitenlandse schulden opgezadeld en vervolgens op de vlucht geslagen. Tot welke roverheid behoorde de veroordeelde drugscrimineel, massamoordenaar en ex president???….Tot welke roverheid behoorde Hoefdraad (12 jr bajes), Adhin (in de verdachtenbank), v. Trikt en Kromosoeto (reeds 1,5 jaar achter de tralies. DAT IS ALGEMEEN BEKEND!!!!!!!!!!!……..Alleen hersenloze, laaggeschoolde, paranoide en geindoctrineerde notoire domoren als jij steken hun paarse kop in het zand.


  Maak melding

 4. @ Franco Waarom bij Santokhi ? Heeft hij het land leeggeroofd ? Trek je grote scheur open en zeg wat hechte zeggen hebt op het juiste adres
  gemodereerd

 5. Misschien heb ik de operatie “wissel” dan toch onderschat. In dat geval mijn excuses en mijn complimenten voor de aanpak van de illegale wissel praktijken.

  Wat ik wel niet begrijp is waarom de lopers zo snel weer worden vrijgelaten, zij lijken juist een bron van informatie.

  Anyway, good job guys !

  Het volk kijkt uit naar de spectaculaire inval bij de hoofdpersonen !

  Tja go. Set kong !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 6. En de grote honden mogen hun gang gaan. Kijk naar de criminele VP. 10 jaren lang is er een uitverkoop van Suriname geweest. En die criminele beleid wordt schaamteloos voortgezet. Wat verwacht je van een bankrover en moordenaar die zich verheven voelt boven alles en iedereen. Honderden ha. land op zijn naam laten zetten en de surinamers slapen rustig door. Chan hoor je niet meer. En de lafaards in de assemblee nog minder. Alleen in Suriname kan een moordenaar en drugsdealer president en vice president worden. Het ergste is dat een integer persoon als Chan met een crimineel gaat samenwerken. Dan ben je geen haar beter. Failed state


  Maak melding

 7. Het lijkt erop dat ook Suriname een verklik-maatschappij is geworden.
  De regering moet nu natuurlijk aan het IMF aantonen dat ze illegale geldwisselaars aanpakt.
  gemodereerd

 8. Zo is het maar net. Iedereen geeft af op Santokhi aangezet door haat van de kant van Creolen maar wie vochten tegen elkaar in de binnenlandse oorlog ? Vochten Hindoestanen tegen creolen of vochten Creolen onderling ? Nu is het weer oorlog tussen de Marrons en Saramaccaners onderling. Als je het aan mij vraagt hebben Creolen aan elkaar een verschrikkelijke hekel. Zo is het.
  gemodereerd

 9. De snitchers van Chan maken overuren. Dit gevecht tegen illegale cambio’s is dweilen met de kraan open. Het is een strijd tegen machtige figuren die alleen maar denken aan paisa lele. De personen die worden gepakt zijn ” geld-ezeltjes” , dus kleine loopjongens die blij zijn om dat zij wat geld kunnen verdienen voor een eventuele bruidsschat. De grote vissen blijven buiten schot.
  gemodereerd

 10. De snitchers van Chan maken overuren. Dit gevecht tegen illegale cambio’s is dweilen met de kraan open. Het is een strijd tegen machtige figuren die alleen maar denken aan paisa lele. De personen die worden gepakt zijn ” geld-ezeltjes” , dus kleine loopjongens die blij zijn om dat zij wat geld kunnen verdienen voor een eventuele bruidsschat. De grote vissen blijven buiten schot.


  Maak melding

 11. Santokhi last zich adviseren door een stel idioten van de Vereniging van Economen in Suriname. Naar nu blijkt is Hoefdraad veel intelligenter dan alle economen die hand-en spandiensten voor deze regering van VHP verrichten. Hoefdraad wist de koers te handhaven op 1 op 7 SRD. Chan en zijn adviseurs maakten er 1 op 14 SRD van en thans loopt de koers op naar 1 op 25 SRD. Mensen moeten Hoefdraad daarom niet negatief beoordelen. Chan en zijn economen maken een chaos van het land.


  Maak melding

 12. robg jij lult weer nep econoom , jij beschermd moordenaars , drugsbaronnen , oplichters , dieven , landverraders en robje g ze zijn allemaal van de paarse boevenbende de ndp , dus jij met je paarse rattenkop duik maar weer in de hol van bouta , kontenlikker.


  Maak melding

 13. @wat

  Dus jij praat t goed wat er nu gebeurd omdat ze mr steeds achterover kijken en steeds zoeken nr gestolen geld kunnen ze niet opschieten t land te besturen terwijl ze maar bezig zijn hun eigen mensen rijk te maken come on mang
  gemodereerd

 14. Men kletst in Suriname over een zakenkabinet.

  Typisch een voorbeeld van de klok hebben horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt !

  Weet men wel wat een zakenkabinet is / wat weet men van een zaken kabinet ?

  Houdt een zakenkabinet bijvoorbeeld rekening met humane en sociale aspecten ?

  Houdt een zakenkabinet bijvoorbeeld rekening met natuur en milieu ?

  Houdt een zaken kabinet rekening met traditionele en culturele waarden en normen die voor de vele culturen in Suriname heel belangrijk zijn maar met name vooral voor de inheemsen ?

  Wat doet een zakenkabinet en is het verstandig om overal en van alles een verdienmodel te maken of een marktwerking op los te laten ?

  Het beleid van de Haan op SLM is een noodzakelijk beleid dat ook een zakenkabinet zal voeren.
  Een zakenkabinet zal nog harder en met
  no mercy drastische maatregelen invoeren !
  De hulp van het IMF en het buitenland als
  Back Up Partners is de meest sociale oplossing voor een land met de status Junk !

  Bouta-lovers blaten dat Bouterse wel heeft gestolen maar ook aan het volk gaf. Deze paarse poepeters zien maar niet in dat Bullshit Bouta het geld van het volk heeft gestolen, op naam van het volk leningen heeft afgesloten, van het geleende geld alleen zijn eigen family and friends heeft verrijkt maar de schulden door het arme en onderontwikkelde volk zelf laat terug betalen.
  M.a.w. Bullshit Bouta komt in jouw huis, vreet jouw pot leeg, trekt de bank- en spaarrekening van jouw en je hele family leeg, laat jouw leningen afsluiten op jouw naam neemt daar 80 % van en laat 20 % voor jou en je family over maar laat jouw wel de volle 100 % zelf terug betalen.

  Beste landgenoten
  de zorgen zijn begrijpelijk. De problemen zijn er nu eenmaal en zijn enorm. Echter zijn er maar 2 mogelijkheden 1) het verergeren waar de paarse profeten voor pleiten of 2) tanden op elkaar, mouwen opstropen en keihard aan de slag.
  En vooral de jongeren van Suriname die in 2010 zich hebben laten misleiden door de beloftes van de gouden (lucht) kastelen moeten nu hun verantwoording nemen en extra hard aan de slag. Want deze jongeren hebben niet naar de verstandige en ervaren ouders geluisterd en zijn in de val gelopen van de grote boze en geldzuchtige paarse wolf genaamd
  Bullshit Bouta.

  We have a job to do.
  Suriname voorwaarts. Krakti !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.