Gewestelijke Politie Commandant samen met bikers op fietssurveillance

5
Gewestelijke Politie Commandant samen met bikers op fietssurveillance

Ter bevordering van de zichtbaarheid en aanspreekbaarheid van de politie in het district Nickerie, is de Gewestelijke Politie Commandant (GPC) van het district Nickerie, de hoofdinspecteur van politie, Bryan Isaacs op dinsdag 19 mei samen met de bikers op fietssurveillance geweest. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Om goed gemotiveerde medewerkers te hebben, vindt de GPC het belangrijk om met de onder hem dienende politieambtenaren op het veld te gaan. Tijdens de fietssurveillance zijn er op diverse plekken mini roadblocks gehouden. Eveneens werden locaties aangedaan, waarbij de handhaving van de openbare orde noodzakelijk was.

Daarbij werden er ook korte gesprekken gevoerd met de burgerij meldt de Surinaamse politie.

Een dag eerder hielden de bikers illegale geldwisselaars aan:


5 REACTIES

 1. En de stad PARAMARIBO en omgeving waar de Meest Criminaliteit plaats vindt,
  heel druk is met het VERKEER, daar kunnen ze toch ook BIKERS gebruiken.
  JUIST op aller Drukste Plaatsen is er weinig aandacht.
  Ai Sranang: Hoe verder- met dit Chaotische Toestand.
  gemodereerd

 2. Aan het emago valt inderdaadt verbetering aan gebracht worden, de politiek moet niet tegen de gemeenschap maar met de gemeenschap samen gaan want ,men behoord tot de gemeenschap, de afstandt is te groot en men gaat op tot een bepaalde elite wat eigenlyk ongewenst is ,want je kan dan niet meer zeggen dat het je beste kameraad is.
  Het is raadzaam de afstandt met de gemeenschap teverkleinen,want dit is niet een afstandelyk beroep zoals by militairen


  Maak melding

 3. robje g , zie je dit zijn geen paarse agenten , deze werken en dat ziet het volk , maar die paarse agenten zitten de gehele dag op hun kont want werken ho maar , alleen staan ze paraat als bouta hen nodig heeft he robje g , kom dan hier naar Suriname dan kun je het met eigen ogen zien , maar je durft niet he robje g.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.