Buurt zonder stroom nadat Mark X stroompaal kapot rijdt

21
Buurt zonder stroom nadat Mark X stroompaal kapot rijdt

Opnieuw heeft een Mark X bestuurder voor een enorme ravage gezorgd in Suriname. Dit keer was het raak bij een eenzijdig ongeval aan de Dankbaarheidweg te Santo Dorp.

Daar reed deze Mark X woensdagavond rond 18.30u een EBS stroompaal kapot. Deze brak in tweeën waardoor de stroom in de buurt uitviel. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Volgens omstanders zou de bestuurder hebben gedronken. Dit werd echter ontkent door de politie die aangaf dat de bestuurder niet had gedronken en dat alle papieren in orde waren.

Niemand raakte gewond, maar de schade was groot. Medewerkers van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) waren snel ter plaatse om de schade te repareren. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

21 REACTIES

 1. Beste Knakkers

  Oa Mark X Zijn Auto Die Verboden Zijn Op Europese Wegen. Als Je Met Een Mark X Boven De 120/130 KM Per Uur Rijd Schiet De Mark X Van De Weg.

  Word Hoog Tijd Dat Men De Mark X In Suriname Gaat Verbieden . Het Lijkt Me Sterk Dat Zo Iets In Ons Land Geschiedt, De Financiële Belangen Zijn Daar Te Groot Voor.


  Maak melding

 2. Overdryven is ook een kust hoor, als je niet weet te sturen zegd men gewoon dat de auto niet goedt is, je moet gewoon verantwoordt ryden en niet gaan scheuren in de zy weggetjes in wanica.


  Maak melding

 3. IVANOFF LIMBURG@@ je kraait zomaar iets uit je gore stink snavel
  Alsof je die mark x persoonlijk hebt getest en je schijt zogenaamd te weten waarom de mark x verboden zijn in Europa en niet alleen in Nederland ga nu maar een een echte onderzoek doen dan kom je er wel achter inplaats van rotzooi hier uit te kraaien
  gemodereerd

 4. IVANOFF, of je nu in Suriname in een VW kever, een Lelijk Eendje, een Mercedes Benz, Rolls Royce, Mark X of whatever 120 Ikm/uur gaat rijden op onze wegen, is het 99% zeker dat je in een kuil terecht zal komen of uit de bocht zal vliegen en een stroompaal zal kapotrijden.


  Maak melding

 5. QQQ. Henkes

  Dat Probeer Ik Nau Uit Te Leggen . Men Kan Met Een Mark X Hier Op A1 Rijden Tussen Utrecht en Amsterdam Boven De 120/130 KM Schiet De Mark X Van De Weg Dek Af.. Deze Autos Zijn Afgekeurd In Europa.. Ze Zijn Veelste Licht Bevonden.. De Meeste Japanse Autos Die In Suriname Rijden Ook..


  Maak melding

 6. KIJK HOE STOER JE WIL ZIJN met een MARK X.
  Zoveel PALEN zijn al vernieuwt.
  Garages zitten vol met MARK X.
  WERK AAN DE WINKEL.
  gemodereerd

 7. Volgens de politie heeft de man niet gedronken, misschien een lichte hart aanval gehad! Zo niet, dan wou hij gewoon laten zien dat hij een Mark X rijdt en hard kan rijden. Of is bezig met de opnamen van een tv programma van, ”Idioten op de weg”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. IVANOFF LIMBURG 20 mei 2021 At 03:13
  Beste Knakkers

  Oa Mark X Zijn Auto Die Verboden Zijn Op Europese Wegen. Als Je Met Een Mark X Boven De 120/130 KM Per Uur Rijd Schiet De Mark X Van De Weg.

  het is niet waar, ga even googelen voordat je iets zegt.


  Maak melding

 9. Verzekering betaald niet als hij gezopen had. De politie liegt.
  Als je zuipt en als gek rijdt moet je betalen. Was ook lockdown
  gemodereerd

 10. Het wordt tijd dat bestuurders van welke aanrijding dan ook opdraait voor de schade.
  Auto in beslag nemen totdat de schade is betaald.


  Maak melding

 11. Bakras moeten niet in suriname rijden. lijk hoeveel ongelukken deze Mark maken
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.