3 inbrekers aangehouden na serie winkel inbraken

11

De Surinaamse politie heeft 3 inbrekers aangehouden, die verdacht worden van verschillende winkel inbraken. Het gaat om de verdachten Arno G. (29), Krishnapersad M. (46) en de 47-jarige Vishwanand B. meldt het Korps Politie Suriname.

Het drietal wordt ervan verdacht in de maand april 2021 en in het eerste weekend van de maand mei 2021 verschillende winkel inbraken te hebben gepleegd in het centrum van Paramaribo. Daarbij zijn er diverse goederen weg genomen. De buitgemaakte goederen zijn nog niet achterhaald.

De drie zijn op woensdag 12 mei door de recherche van Paramaribo opgespoord en aan de Watermolenstraat aangehouden. Bij de voorgeleiding hebben alle drie verdachten toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten. Ook bekenden zij meerdere inbraken te hebben gepleegd op andere locaties in het stadscentrum.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten door de politie in verzekering gesteld. Het vermoeden bestaat dat er meerdere verdachten zijn betrokken bij deze inbraken. Aan hun opsporing wordt gewerkt meldt de politie.

11 REACTIES

 1. Er heerst een Grote BOEVEN besmetting onder alle Culturen in SURINMAE.
  Politie WERK is zwaarder geworden, vandaar de ACTIE ook.
  gemodereerd

 2. De commentatoren uit Racistan zullen nu komen beweren dat Krispersad en en Vishwanand geboren zijn in Brokopondo, maar door een familie in Nickerie geadopteerd zijn en daarom de verkeerde namen dragen, namen die niet overeenkomen met hun erfelijk materiaal, hun juiste namen zouden b.v. Akim of Kofi moeten zijn.


  Maak melding

 3. Nou Henkes je moet de.e rovers wel nageven dat ze in ieder geval geen geweld hebben gebruikt. Dat laten ze over aan de inheemsen uit Brokopondo. Ja toch ?
  Trouwens Henkes,
  Ik had al heel vroeg gereageerd maar is die reactie nog niet geplaatst.
  gemodereerd

 4. De mensen uit Racistan, die hier op Waterkant suggereren dat criminelen in Suriname slechts uit één bevolkingsgroep in Suriname voortkomen, letten niet op de geboorteplaats van de criminelen ze letten op het ras van de criminelen, daarom zijn ze bij het lezen van de naam van deze Guyanese criminelen met even grote stomheid geslagen alsof het hun eigen broer of vader betreft.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.