1 coronadode, 158 nieuwe gevallen en 203 personen in het ziekenhuis

6

Nadat er dinsdag 8 coronadoden werden genoteerd in Suriname, is er woensdag 1 persoon overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus.

Dat blijkt woensdag 19 mei uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. 

Uit de cijfers blijkt verder dat er maar liefst 158 nieuwe besmettingen zijn geregistreerd na 449 keer testen. Ook is het aantal personen in ziekenhuizen gestegen naar 203.

De cijfers van woensdag 19 mei:

6 REACTIES

 1. robje g weer de schuld van de regering he , en ook dat er 203 mensen in het ziekenhuis liggen en dat nu alle IC bedden vol liggen he , jij zal ook wel daar in Nederland de schuld geven aan de Nederlandse regering he voor de covid doden daar he robje g.


  Maak melding

 2. TRIEST.
  HELAAS: Achter het Net vissen.
  Als het KALF verdronken is Dempt men de Put.
  Maar!!!! er wordt ook gewerkt, hebt GEDULD.
  STERKTE.
  gemodereerd

 3. @WAT,
  Na bijna 10 maanden verkeer nog in de overwinningsroes van de VHP/Abop/NPS/PL. Je ogen zijn helemaal dicht waardoor jij de werkelijkheid niet meer ziet. Ook de valse start met het faciliteren en bevoordelen van familie en vrienden is jou ontgaan. Het dringt niet tot je door dat de situatie in Suriname helemaal verslechterd is.

  Er gaan mensen onnodig dood door het beleid van de regering Santokhi. Het is een puinhoop. De wanhoop is de mensen nabij. Suriname is onder de regering Santokhi vervallen tot een Sodom en Gomorra. Santokhi en Brunswijk zijn hun vaarkoers helemaal kwijt.

  Het beleid is helemaal vastgelopen. Kijk maar hoe erg het is gesteld met de aanpak van Covid-19 in Suriname. Terwijl de situatie aan het verslechteren is ging de minister van Volksgezondheid met zijn gezin op vakantie naar Amerika. De meest verantwoordelijke minister op het gebied van de gezondheidszorg ontvlucht zijn belangrijke verantwoordelijkheid. Willen Alexander en Maxima wilden in deze Covid-19 pandemie op vakantie naar Griekenland en dat is hen zeer kwalijk genomen. Ze moesten direct terugkeren naar Nederland.


  Maak melding

 4. Nee Rob, er gaan mensen dood en raken besmet vanwege tranga jesi. Ongehoorzaamheid en zich niet houden aan de regels.
  Niemand gaat dood vanwege het beleid van de regering en dat weet jij ook. Zo dom ben je niet sensatiezoeker.


  Maak melding

 5. Echt wat dom gelul …..

  als kip een zonder kop ….jullie hebben geen hersenen lijkt het wel
  zoja …gebruik ze dan
  gemodereerd

 6. robje g , Latour Posse verteld het goed , alleen zegt hij (zo dom ben je niet sensatiezoeker ), , nou robje g , jij bent de aller domste paarse rat van alle paarse ratten in het riool van de bijlmer , , wanneer kom je robje g naar Suriname om hier het riool schoon te maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.