Man probeert schoonvader te slaan op politiebureau

9
politie-suriname-kps

Een man was maandag woedend op zijn schoonvader, toen zij samen bij een politiebureau in Paramaribo waren. Hij probeerde de man te slaan en bedreigde hem te zullen doden. Hij geeft zijn schoonvader namelijk de schuld van alle ruzie tussen hem en zijn vrouw.

Volgens hem ontstaat er steeds een woordenwisseling met zijn partner, omdat de vader bemoeit en zijn dochter ophitst. De man kreeg onlangs ruzie met zijn vrouw waarna zij haar vader opbelde. Zij vroeg haar vader om haar op te halen omdat zij niet meer met haar partner kon.

Haar vader ging naar de politie. Zijn dochter en de verdachte gingen intussen ook naar de politie die met beide heeft gesproken. Op het moment dat zij het bureau verlieten, ontstond er een ruzie tussen de verdachte en zijn schoonvader. 

De politie hield de verdachte na de bedreigingen meteen aan. Hij werd bij zijn voorgeleiding na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname heengezonden.

9 REACTIES

 1. De vader probeert zijn dochter te beschermen. Deze dochter moet haar zogenaamde partner direct verlaten voordat hij haar iets aandoet. De dreigementen naar schoonvader zeggen al heel veel over deze zogenaamde schoonzoon. Deze dochter is ook hardleers. Gaat het niet in een relatie, pak je spullen en verdwijn als jullie niet met elkaar verder kunnen en willen. Hopelijk hebben zij geen kinderen, want ze zijn beiden geen goed voorbeeld met steeds ruzie en bedreigingen. KPS maakt ook steeds de fout om alles voor zoete koek te nemen. Bedreigingen moet je altijd serieus nemen en niet de dader wegsturen. Zo werkt het niet. Handelen pas wanneer er doden zijn gevallen.
  gemodereerd

 2. Deze vader is een held voor zijn dochter. Er moeten meer helden op staan in Suriname. Beschermen je kinderen geeft ze een goed voorbeeld.
  Ik heb het hier niet over als er in mensen leven word bemoeit.


  Maak melding

 3. Voor zijn Familie Trekt men altijd Partij en terecht ook.
  Wie kan het toezien, dat zijn KIND niet gelukkig is.
  De man moet harder zijn Best doen, om de Relatie te redden.
  Indien het echt niet gaat, dan Liever een KEUZE maken.
  Hier moet STERK overlegd worden, wat het BESTE is.
  En te Lijf gaan, geen oplossing, waar zijn de normen en waarden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.