Man aangehouden voor belaging, bedreiging en overtreding beschermingsbevel ex-vrouw

10
politie-op-locatie-suriname

Een 58-jarige man gooide steeds verzuurde melk en gebruikte spijsolie voor een van de panden van zijn ex-vrouw in Paramaribo. De vrouw heeft op camerabeelden kunnen zien dat hij de handelingen heeft gepleegd. De politie heeft de man aangehouden en in verzekering gesteld voor belaging, bedreiging en overtreding van een beschermingsbevel.

De ex-vrouw gebruikte het gebouw voorheen om opleidingen in Suriname te laten verzorgen. Zij heeft het intussen verhuurd aan een ander. De vrouw was vrijdag naar de politie gegaan om aangifte te doen dat de man haar belaagde en bedreigde. Zij had een beschermingsbevel tegen hem gevraagd waarbij hij haar niet mag belagen, beledigen en bedreigen.

Na de aangifte ging zij bij het pand en trof gebruikte spijsolie en zeepwater aan. Zij ging gauw de camerabeelden na en zag dat haar ex-man die had gegooid. Zij is toen weer naar de politie gegaan om aangifte te doen. De politie heeft de man nadien aangehouden.

Volgens de vrouw bedreigt haar ex haar ook vaker. Zij moet steeds van hem aanhoren dat zij een hoer is wat zij niet leuk vindt.
 

10 REACTIES

 1. Typisch het gedrag van een hersenloze loser.
  Deze vrouw wil je niet meer, dus opdonderen.
  Slim is hij dus niet wat een domme gast. Hij probeert met zijn domme acties deze vrouw te duperen en grof te beledigen. Hij is juist een hoerenjong. Zeker nooit zijn vader gekend. Juist hierdoor gaat hij respectloos om met vrouwen. Opsluiten deze idioot voordat hij vrouwen iets ergste aan doet.
  gemodereerd

 2. Deze vrouw was niet in één hoera stemming. Toe ze steeds moet aanhoren dat haar ex man haar voor hoer uitmaakte.
  Er zullen hier een paar mensen zijn die gaan beweren. om dat hij van haar houdt daarom zegt hij dit.


  Maak melding

 3. Als je als man je ex vrouw voor hoer uitmaakt ben je geen knip voor de neus waard. Het zal wel erop uitdraaien dat deze man het niet verkroppen kan dat zij haar eigen weg bewandelt en niks meer met hem te maken wil hebben. Deze man denkt dat de vrouw zijn bezit is. Vrouwen pas op voor deze waardeloze nietsnutter
  gemodereerd

 4. Als een vrouw jou of andersom, niet meer wilt hebben: dang yu mussu fu hari a dang! ”Oso lai moro dang kirkie”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. De man weet niet meer, wat EX betekent.
  Hij kan het niet hebben, dat de Vrouw SUCCES heeft.
  PUUR Jaloersheid, zoals VELEN in SU.
  De Politie zal hem OPVOEDEN en moet het afleren van zulk gedrag.
  Laat je Hersenen het werken.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.