Komende twee weekenden full lockdown in Suriname

40
total-lockdown-in-suriname

De Communicatie Dienst Suriname heeft zojuist officieel bekend gemaakt, dat er de komende twee weekenden sprake zal zijn van full lockdown. Door de week is het uitgaansverbod van 18:00u in de avond tot 05:00u in de ochtend.

Dit geldt van vrijdag 21 mei 2021 tot en met donderdag 03 juni 2021. De huidige maatregelen blijven van kracht tot en met donderdag 20 mei.

In detail betekent dit dat het uitgaansverbod van vrijdag 21 mei 2021 tot en met donderdag 03 juni 2021 is ingesteld; 

●       WEEKEND: op vrijdag 21 mei van 18:00u in de avond tot en met maandag 24 mei 05:00u in de ochtend – (Zaterdag 22 mei en zondag 23 mei is dus de zogenaamde full lockdown van kracht)

●       DOOR DE WEEK: op maandag 24 mei tot en met donderdag 27 mei dagelijks van 18:00u in de avond tot 05:00u in de ochtend.

●       WEEKEND: op vrijdag 28 mei van 18:00u in de avond tot en met maandag 31 mei 05:00u in de ochtend – (Zaterdag 29 mei en zondag 30 mei is dus weer de zogenaamde full lockdown van kracht)

●       DOOR DE WEEK: op maandag 31 mei tot en met donderdag 03 juni dagelijks van 18:00u in de avond tot 05:00u in de ochtend.

40 REACTIES

 1. Full lockdown…Waarom? Wanneer moet ik dan mijn boodschappen doen? Ik werk van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Hoe dan?????
  gemodereerd

 2. Nix Doen Is Totaal Geen Optie

  Curaçao Had 3 Weken Full Lockdown It Heeft Geholpen. Suriname Gaat Het Ook De Gewenste Resultaten Opleveren.

  Hopelijk Gaat De Minister Niet Weer Met Vakantie


  Maak melding

 3. Kan deze minister geen mensen nemen die kennis hebben van het covidgebeuren??
  Hij rommelt maar wat. Ik zie hem verleden met kinderen van papegaaitjes, vandaag zie ik foto waar hij wk voeybalboekje in ontvangst neemt . Dan van volksgezondheid uit elkaar van ellende.
  gemodereerd

 4. @ivanoff
  Curacao heeft goed bewaakte grenzen op de luchthaven en de Nederlandse marine op zee.

  De regering chan/ronny daarentegen heeft zich schuldig gemaakt aan mensensmokkel door duizenden illegale ongeteste haitianen te importeren. Daarnaast zijn de grenzen nog steeds zo lek als een mandje. De britse en manaus variant is uit haiti en brazilie geimporteerd en zo lang de grenzen niet worden bewaakt is het zinloos de lokale bevolking op te sluiten in lockdown


  Maak melding

 5. Franco 19 mei 2021 At 00:00
  Full lockdown…Waarom? Wanneer moet ik dan mijn boodschappen doen? Ik werk van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Hoe dan?????
  ================================

  Dan ga je iemand moeten vragen het voor je te doen.


  Maak melding

 6. wordt weer niks , velen houden zich toch niet aan de regels , en ze klagen dat de benzine duur is en dan toch rijden met full lockdown , ze zoeken het maar uit.
  gemodereerd

 7. Met name die weekenden zijn uiterst irritant. Waar slaat dit in hemelsnaam op?? Dit blijft maar doorgaan, met resultaat 0. Mensen blijven besmet raken al wil je ons nog zoveel avonden en weekenden opsluiten. Hou er aub mee op!!!! Ieder is voor zijn eigen gezondheid verantwoordelijk op dit moment. Ik weiger om me te laten besmetten en hou daar ook rekening mee in alles. Wat een kut regering.. bah
  gemodereerd

 8. Wordt weer niets , velen houden zich toch niet aan de regels , en wel klagen dat de benzine duur is en toch rijden tijdens Full Lockdown.


  Maak melding

 9. QQQ..

  Ok.. Ben Ik Ten Einde Raar.. Grootste Deel Van Het Surinaams Bevolking
  Hecht Geen Geloof Aan De Vaccinatie.. Hoe Nu Verder Dan


  Maak melding

 10. Vooral als gwt gaat om de in Nederland afgekeurd spullen en dan maar voor die bedelaars in su sturen
  gemodereerd

 11. Een avondklok helpt alleen in tijden van oorlog en een coup, maar helpen niet in bestrijding van het virus. Dat is ook gebleken in Europa.

  Het gaat niet om mensen dat mensen aanvalt, maar een virus op mensen. Deze wijze van grondrechten afpakken wekt alleen maar meer angst en agressie bij de bevolking.

  Als je je alleen op straat bevind kan je niet besmet raken en anderen ook niet besmetten. Zelfs wanneer je een drager bent en geen symptomen van Covid-19 hebt. Ook in je eigen auto niet als je alleen bent.

  Ondernemers hadden het al zwaar en nu juist extremer door de full lockdown. Hoe moeten mensen hun gezinnen onderhouden? Met alleen een vaccinatie ben je er nog niet, want het biedt geen 100% bescherming. Alsook is niet duidelijk voor hoelang men beschermt is tegen welk variant. En dan heb ik het nog niet over het lange termijn effect op jonge gezonde mensen.

  Eet & drink gezond, beweeg voldoende, verhoog je weerstand en respecteer de plaatselijke Corona maatregelen in de winkel etc. Maar deze extreme vorm van vrijheidsbeperking kan alleen goedgekeurd worden door hen die zich laten leiden door angst als hun leidraad.

  Denk rationeel: Wie ziek is, blijft thuis. Dood gaan we toch uiteindelijk allemaal. Covid-19 of niet!


  Maak melding

 12. @Een Nederlander 19 mei 2021 At 03:31
  =============

  De zorgcapaciteit is vol. Reguliere zorg wordt afgeschaald. Code zwart komt er aan en straks is het lootjes trekken wie er wel en wie er niet aan de beademing mag. Vandaag 8 doden. Kunt u gewoon niet even uw teringmuil houden. Mongool dat je er bent.


  Maak melding

 13. @ Robles

  Je zou jezelf geen ‘Robles’, maar ‘Shameless’ moeten noemen met die ordinaire commentaar van je. Ik begrijp je bezorgdheid, maar het kon wel beschaafd.

  Ik besefte al dat de zorgcapaciteit onder druk staat en maatregelen genomen dienen te worden om zoveel mogelijk verspreiding te voorkomen, maar wie rationeel kan denken moet kunnen beseffen dat een avondklok weinig effect heeft. Aan sommigen is dit teveel gevraagd.
  Ik heb al eerder uitgelegd dat als je je alleen op straat bevind je niemand kan besmetten en ook andersom niet. Dus ver uit de buurt van anderen.

  Daarnaast zijn 8 doden niet veel bij een bevolking van 600.000 inwoners. Uiteraard is elk Covid-19 dode er één teveel, maar dagelijks gingen mensen ook dood.

  Vergeet ook niet dat sommige doden ook onterecht als Coronadode kunnen worden geregistreerd, terwijl dat niet zo is. Er gaat al heel lang in Suriname de ronde dat enkele doden soms onterecht verkeerd worden geregistreerd, zodat lijkschouwer en anderen hieruit meer betaald krijgen.

  Dit is geen bluf en het bewijs kan hierover te vinden zijn op YouTube waren familieleden hun beklaag doen.
  Er word mondjesmaat ook op slinkse wijze extra geld verdiend op deze manier, want er is nauwelijks controle.


  Maak melding

 14. @PERCIVAL
  Je hebt volkomen gelijk, want dit is wetenschappelijk bewezen.
  gemodereerd

 15. Hopelijk zijn die 700.000 vaccins uit Holland er snel!!
  Vlug zoveel mogelijk mensen vaccineren, dan wordt het snel weer terug normaal.

  In Nederland 7 a 8 milioen mensen gevaccineerd, en de besmettingscijfers dalen enorm.
  Ziekenhuisopnamen zakken.

  Dit moeten we hier ook hebben


  Maak melding

 16. Bent het eens met Een Nederlander, respect dat jij je netjes verwoord.
  Trouwens, volgens de heer Ernst Kuipers heeft de avondklok geen nut gehad en hij is zeker geen wappie.
  Volgens een nieuws bericht van laatst krijgen ook de ziekenhuizen in Ned geld voor elk “ coronapatient”. Zelfs voor de jaarlijkse griepprik krijgt een huisarts 10 of 20 euro per patiënt, dit heeft een huisarts zelf toegegeven. Echt om kwaad van te worden. Het draait allemaal om geld.


  Maak melding

 17. Ga eens googlen hoeveel nieuwe miljardairs er zijn bijgekomen tijdens de Covid crisis.

  Citaat van Elon Musk: “If you don’t make stuff, there is no stuff”

  Simpelere uitleg kan niet.


  Maak melding

 18. ZIJN TIJDEN: waarbij je voor dringende HULP je kennis of familie laat inspringen.
  Alles heeft een oplossing, even doordenken en het komt Goed.
  Dus geen DANCING – CHILLEN ect. Hou aan de Regels.
  Probeer op te komen bij de autoriteiten om informatie, indien het voor jou
  een belemmering is.
  Hoe eerder je een aanspraak maakt, des te Beter.
  gemodereerd

 19. Een Nederlander 19 mei 2021 At 05:08
  @ Robles

  Je zou jezelf geen ‘Robles’, maar ‘Shameless’ moeten noemen met die ordinaire commentaar van je. Ik begrijp je bezorgdheid, maar het kon wel beschaafd.
  ===========================================

  Nee ik doe dat niet beschaafd. Waarom niet? U bent geen wetenschapper. U haalt uw deels onware informatie her en der van het Internet en gebruikt selectief de informatie die u nodig heeft om het beeld wat in uw hoofd is ontstaan kloppend te maken. Ondertussen verspreid u deze desinformatie onder bange mensen.
  Lockdowns werken wel degelijk. En als het niet werkt dan komt het omdat mensen zich er niet aan houden of de handhaving laat te wensen over.
  En kom niet aan met de riedel dat van die 8 doden er misschien onterecht doden als covid doden gezien worden. Het is namelijk exact andersom. Als er 8 geregistreerde doden zijn dan ligt het aantal doden waarschijnlijk veel hoger in het binnenland en rondom de goudvelden.
  Alleen al het feit dat u verwijst naar Youtube voor bewijs geeft aan dat u een corona wappie bent. Waarschijnlijk een Willem Engel aanhanger ofzo. Blijf gewoon met uw tengels af van het Surinaamse volk met uw praatjes.


  Maak melding

 20. Mooi dat betekent dus minder roofovervallen want iedereen zit thuis met een rifle op zijn schoot.
  gemodereerd

 21. Ik dacht het al,… ‘Een Nederlander’is een wappie!
  ai tak wan lo bogo-bogo, a boerikie
  Ga je dat vertalen een Nederlander??


  Maak melding

 22. wendy 19 mei 2021 At 00:28
  Hij is tenminste huisarts en heeft dus gestudeerd.
  Die pannekoek onder jou volks-plee-sident kon er helemaal niets van en had met iedereen ruzie. Je kon toen niet naar de dokter want de rekening werd niet betaald door het ziekenfonds. Nu kan je wel naar een huisarts. Dat heeft deze regering voor je geregeld!
  gemodereerd

 23. @ Percival

  ‘Als je drager bent van het virus en geen symptomen hebt kan je een ander wel besmetten!!!!!’

  Ik heb al duidelijk uitgelegd dat als er ‘dragers’ zijn die rondlopen en zich goed distantiëren van anderen en de plaatselijke corona maatregelen respecteren in de winkel en dergelijk het prima te doen is.

  @ Robles

  De kern van het probleem is dat men al heel snel bang is, zich dichtklap voor gedegen informatie en anderen ettiketeert met het woord ‘wappie’.
  Lockdowns werken, maar niet voor langere tijd. Na een poos brengt dat zelfde lockdown financiële en emotionele schade onder de bevolking die al veel moest lijden door voorgaande regeringen.

  ‘Alleen al het feit dat u verwijst naar Youtube voor bewijs geeft aan dat u een corona wappie bent.’

  In plaats van een vraag te stellen hoe ik aan deze informatie kom van Youtube strooi je al gelijk met het woordje ‘wappie’.
  Dus stel als nieuwszenders hun video uploaden op Youtube, dan is het opeens niet waar? Omdat het persé van Youtube komt? Nou dan sla je met die kortzichtigheid de plank flink mis.

  Hier is het bewijs van nabestaanden die hun beklaag en zorgen delen via TBN Prime Alert;
  youtube.com/watch?v=r-5ZtMy3bZE

  ‘Blijf gewoon met uw tengels af van het Surinaamse volk met uw praatjes.’

  Zoals ik eerder heb geschreven bent u zodanig bang dat helder nadenken en typen nauwelijks toereikend is voor u. Ik ben geen wetenschapper of dokter, maar heb net als u recht op een mening. Als die mening je niet aanstaat, dan kan je op een gedegen en beschaafd manier reageren. En desnoods vragen hoe men op deze ideeën komen, maar men heeft het materie nog niet eens begrepen en het oordeel staat al klaar op hun tong.

  Schijnbaar is dit uw karakter. Een teken van zwakte..


  Maak melding

 24. Ik snap het niet, wil ik ook niet!

  – dus om de regering een hak te zetten speel je russische roulette met je leven.
  – omdat je een wappie bericht heb gelezen over betaling corona patiënten, speel je met je leven. Ontkracht, reguliere zorg is veel duurder, maken ze meer winst.
  – om de big pharma een hak te zetten, speel je surinaamse roulette met je leven.
  – omdat ze vroeger 100jr testen, moet dat nu ook het geval zijn. Er zijn geen nieuwe technieken, alles is nog hetzelfde gebleven zoals in die goeie oude tijd, toen de Spaanse griep gewoon was. Walah net als die dna test.

  Neem nog een slok van je whisky of wijntje, een zip van je jointje of je snoepjes, en vergeet vooral je kfc of gebakken kip niet vandaag.

  Fear: Forget everything and Run
  Fear: Face everything and Rice

  Is voor je eigen bestwil zou je moeder zeggen.


  Maak melding

 25. Kijk je achter het nieuws uit delen van Afrika, India of Suriname dan zie je ook wat overeenkomsten. De landen opzich liggen wereldzeeën van elkaar … Een sociale vraag, enerzijds, en de kwestie van onaf-hankelijkheid en de emancipatie van de volkeren, anderzijds…Het besef groeit dat men, het volk dus zelf de problemen zal moeten oplossen… De sociaal-econo-mische problemen… . Tekorten aan vaccin in India zijn er omdat er zonder medeweten van de regering covid – vaccin exporten hebben plaats gevonden.. India betaalt een prijs voor…. Surinamers proberen de erfenis van regering Bouterse te boven te komen.. In de periode Bouterse is er veel geld geleend in het buitenland… Het buitenland dat nu zijn geld teruggestort wil hebben. Wat hebben Surinamers nu van geleerd denk je..Wie moet het geld terug betalen? Is President Santokhi verplicht dat te doen? Onzichtbare leningen terugvinden heeft prioriteit denken sommigen . .. Volkeren wereldwijd ontwaken uit een diepe slaap, dat hoop je in ieder geval . Men stelt nu wel vragen die voorheen niet werden gesteld…. Het is een bewonderens-waardige instinct van de volksmassa’s, die deze vragen nu stellen en om een oplossing vragen…. Onderwijs is een object om je te ontwikkelen… Dat besef voor beter onderwijs groeit wereldwijd…Ook Afrika wordt wakker.. Er is een steeds groeiende inzicht bij de Afrikaan… . De Afrikaan, de Hindoestaan en vele andere volken zijn tot het inzicht gekomen dat vrijheid slechts een leugen is zolang de meerderheid van de bevolking een miserabel bestaan leidt, zonder onderwijs, zonder werk, zonder brood en wiens lot het is om als voetenveeg te dienen voor de rijken en de machtigen.. Rijken en machtigen soms uit een buitenland … Een geweldloze sociale revolutie zoals je die nu in India ziet wordt daarom een natuurlijk en noodzakelijk uitvloeisel van de politieke revolutie…
  Mensen voor nu sterkte en vergeet je mondkapje niet…. .


  Maak melding

 26. @ Boesskowtoe

  ‘Ik dacht het al,… ‘Een Nederlander’is een wappie!
  ai tak wan lo bogo-bogo, a boerikie
  Ga je dat vertalen een Nederlander??’
  —————————————————————————————-
  Als helder en rationeel bekritiseren niet toereikend is voor u, dan neem ik uw commentaar ook niet kwalijk.

  Zo een gekwek doet mij niets 🙂


  Maak melding

 27. @Een Nederlander 19 mei 2021 At 14:01
  Zoals ik eerder heb geschreven bent u zodanig bang dat helder nadenken en typen nauwelijks toereikend is voor u. Ik ben geen wetenschapper of dokter, maar heb net als u recht op een mening.
  ==============================

  Nee ik ben niet bang. Ik heb een medische achtergrond. Ik kan de beschikbare informatie dus goed verwerken en ook uitleggen aan mensen die wel willen weten hoe e.e.a. in elkaar steekt. Verder hebt u recht op een mening. Echter is wetenschap geen mening. Wetenschap is gebaseerd op feiten. Niet op meningen.
  Ik ga verder niet meer met u in discussie. U bent overduidelijk sterk beïnvloed door corona ontkenners en wappies. Daar valt niet mee te discussiëren. Net zoals je ook met Jehova Getuigen niet kunt discussiëren.


  Maak melding

 28. @ Robles

  Kom maar gerust met uw uitleg, want daar sta ik namelijk voor open.
  Wetenschap is gebaseerd op feiten en eerder mijn leidraad, dan dat angst mijn leidraad is. Ik word dan ook door niets anders beïnvloed, dan u doet overkomen.

  Ik ga ervan uit dat u zonder moeite uw beschikbare informatie deelt, middels uw kennis van uw medische achtergrond.


  Maak melding

 29. @Een Nederlander:
  Na het lezen van je reactie van 19 mei 2021 At 14:01,
  moet ik mijn posting even bijstellen.
  Wees vrij om hier je mening over zaken te geven, maar realiseer wel hetvolgende.
  We leven in een tijd waarin wij veel bronnen kunnen raadplegen om informatie te vergaren. We moeten echter wel alert blijven want niet alle informatie is betrouwbaar.
  Het is belangrijk om juist daarom meerdere bronnen te raadplegen.
  Wellicht ter overvloede, iets wat op youtube geplaatst is, kan ook gewoon fake zijn en idem dito voor Wikipedea.


  Maak melding

 30. Een Nederlander 19 mei 2021 At 15:02

  Ik ga mijn tijd niet aan u verspillen. Doet u wat meer intelligente mensen doen. Volg bijvoorbeeld op Twitter bekende wetenschappers zoals Marion Koopmans, Amrish Baidjoe, Marcel Levi, Marc Van Ranst en nog vele anderen die dagelijks updates plaatsen van nieuwe onderzoeken en inzichten. En die ook veelal vragen beantwoorden. Laat u zich informeren door mensen uit het veld in plaats van hier de expert uit te hangen. Dat bent u namelijk niet en de voorgenoemde mensen wel.


  Maak melding

 31. Die lockdown is deze minister zijn enige wapenfeit. Hij zou meer open moeten staan voor andere geluiden. Verder is het jammer dat hij op een nederige manier op de deur van Nederland moest kloppen voor vaccins. Terwijl hij nooit de grani heeft gegeven aan natuurgenezers die wel degelijk producten ontwikkelen, die ook het effect van een eventuele besmetting kunnen voorkomen. Het slimme buitenland nodigt op dit moment deze mensen uit om onderzoek te doen en te scoren. Hier wacht men op de afvallige astra zeneca vaccins, die Nederland niet meer wilt. Die zijn dus wel goed voor Suriname. Maar goed, ondertussen worden we kort gehouden, omdat Suriname bestaat uit domme hardhorende mensen en niet beseffen wat goed voor ze is.


  Maak melding

 32. Echt een fatoe hier, proest!

  Dus een oso-dresie, niet wetenschappelijk
  bewezen, absoluut nooit getest, niet ééns 1 dag getest heeft de voorkeur.
  Vertel dat maar aan de nabestaanden van die mevr die onlangs is overleden.

  Maar geeft niet hoor, drink je dubroe doewa en je bita voor je. En vergeet vooral niet je djompo metie en pimpa (heb ik van Ivanof limburg geleerd).

  Suc6 🤙


  Maak melding

 33. @ Boesskowtoe

  Omdat naar mij met een deugelijk, helder en respectvol manier is gereageerd zie ik ook reden dit wederzijds te doen.

  Ik begrijp uw kritiek volkomen. Mijn kennis komt dan ook niet van Youtube, waarvan de uploader onbetrouwbaar is. Ook niet van een of ander Jan, Piet & Klaas van facebook.
  Maar als informatie juist wel van betrouwbare bronnen komen van doktoren (=huisartsen), virologen, wetenschappers en hoogleraren, dan maakt het niet uit of zij dit delen via Youtube, Facebook of internet.
  Het is van uiterst belang voor elk individu dat informatie met goed uitleg naar buiten komt, waarvan er veel onderzoeken naar zijn verricht.

  @ Robles

  Kennis vergaren en delen is nooit tijdsverspilling en kan iedereen ten goede komen, ook voor hen die er open voor staan. Tenzij men pretendeert iets te hebben/zijn en men daarna snel schuilt achter het welbekende term ‘ik ga mijn tijd niet aan u verspillen’.

  Ik heb gevraagd naar gedegen informatie en niet naar verwijzing van enkele bekenden op Twitter. Gezien u spreekt over uw medisch achtergrond had ik eerlijk gezegd wel meer verwacht dan dit. Iets lezen van Twitter zegt nog niet veel. Ik heb niet genoeg aan alleen een tekstje lezen op Twitter, maar wil ook de uitleg erachter in een interview bijvoorbeeld. En juist dat ontbreekt op Twitter. Ik suggereer hiermee niet dat zij liegen wat ze posten op Twitter.

  Gezien u spreekt over uw medisch achtergrond ging ik ervan uit dat het niet veel gevraagd was om die onderzoeken en inzichten te delen van hen die u refereert.
  Zoals eerder gaf ik aan geen expert te zijn, dan enkel iemand die graag info en zijn mening deelt vanuit het kritiek van wetenschappers, virologen en doktoren die interviews bijwonen en vanuit hun kennis spreken.

  Ik ga mij vooral niet voordoen als iets wat ik niet ben en deel daarom met ieder lezer niet enkel een ’tekstje’, maar ook een goed onderbouwt uitleg en kritisch interview.

  Het volgende is met tekst, uitleg en goed onderbouwt interview te zien door de bronvermelding.

  Bekende TV doktor Felix van der Wissel.
  Bron: blckbx.tv/videos/dit-kan-niet-meer-we-lopen-medisch-ethisch-vast-zegt-bekende-tv-dokter

  Professor DDr. Martin Haditsch is een Oostenrijkse microbioloog en infectioloog. Hij interviewde de volgende grootheden over de crisis die de hele wereld al ruim een jaar in z’n greep houdt. Grootheden zoals:
  – Dr. Pierre Kory – IC arts en onderzoeker in New York.
  – Professor Dr. Michael Levitt – Nobelprijswinnaar Stanford Universiteit.
  – Professor Dr. Roland Wiesendanger – Universiteit Hamburg.
  – Professor Dr. Klaus Stöhr – Viroloog en Epidemioloog.
  – Professor Dr. Klaus Püschel – gerechtsarts.
  – Professor Dr. Kurt Zatloukal – directeur van het onderzoeksinstituut voor Pathologie &
  Microbiologie in Graz.
  – Dr. Thomas Ly – leidt de grootste ziekenhuisketen in Thailand in de strijd tegen de
  Pandemie en is vertrouwenspersoon van de Dalai Lama.
  – Professor Marco Confalonieri – Hoofd van het gespecialiseerde Cattinara Long-ziekenhuis in
  Triest.
  Bron: blckbx.tv/videos/de-meest-verwijderde-docu-van-het-moment-corona-op-zoek-naar-de-waarheid

  Epidemioloog & doktor Dick Bijl, die tevens president is van het International Society of Drug Bulletins.
  Bron: blckbx.tv/videos/waar-is-de-griep-gebleven-prikken-slikken-of-niets-doen-zegt-epidemioloog-dick-bijl

  Patholoog en Arts Frank van der Goot spreekt zich uit; “Dodencijfers RIVM kloppen niet!”
  Bron: blckbx.tv/videos/patholoog-spreekt-zich-uit-dodencijfers-rivm-kloppen-niet


  Maak melding

 34. Een Nederlander 19 mei 2021 At 17:39

  Uw bron blckbx.tv staat bekend als website met fake nieuws en geflipte corona ontkenners. Ik had al zo’n vermoeden dat u daar terecht bent gekomen. Succes verder.


  Maak melding

 35. Een Nederlander 19 mei 2021 At 17:39

  Ter aanvulling. Dat u werkelijk met deze bronnen komt toont aan dat u echt wappie bent. U zit in de hoek van Willem Engel en rechtsidioot Thierry Baudet. Die gebruiken namelijk dezelfde bronnen.
  U weet dat de constante idioterie uit deze hoek en blcbx.tv is daar onderdeel van direkt heeft geleid tot het onderduiken van Marc van Ranst? Omdat er een viruswappie die dezelfde bronnen leest vind dat van Ranst van kant moet worden gemaakt? Snapt u nu waarom ik zo reageer? Zoek hulp. Ik ga niet in discussie met staatsgevaarlijke psychoten die niet snappen dat ze onderdeel zijn van deze crisis in plaats van een onderdeel van de oplossing.


  Maak melding

 36. @ Robles

  Je bent een goed voorbeeld van iemand die emotioneel beschadigd is en jammer genoeg al heel snel een oordeel op het punt van je tong heeft klaarstaan zonder het materie te begrijpen wat je krijgt gedeeld.
  Alsook begrijpend lezen en helder nadenken is ver zoek.

  Hetgeen ik naar u heb gestuurd zijn interviews en documentaires waarin geleerden aan het woord zijn en bij elkaar opgeteld is dit iets meer dan 3 uur om naar te kijken. Maar binnen 2 uren stond je al klaar met je onzinnige oordeel.

  Als je had gekeken dan zul je zelf tot de conclusie gekomen zijn dat zij GEEN corona ontkennen, maar uitleg geven over de eventuele schade in de maatschappij door angst dat er heerst, alsook sommige maatregelen die genomen worden uit angst en een negatief effect hebben.

  BlckBxTv staat dus niet bekend als fake nieuws en als je deze geleerden ‘geflipte corona ontkenners’ noemt, dan ben jij dus niet in staat te begrijpen wat men aankaart.

  Ook mede hieruit ben je dus ook niet iemand met een ‘medisch achtergrond’ anders had je het simpele materie begrepen. Die jafferij van ‘medisch achtergrond’ mag je voor jezelf houden. Dat trucje heeft bij mij niet gewerkt.

  Het feit dat je al zo snel oordeelt is dan ook begrijpelijk dat je mensen over één kam scheert met die Willem Engel en Thierry Baudet.
  Doodsbedreigingen zijn nooit goed te keuren, maar ik snap niet wat BlckBxTv als onderdeel te maken heeft met het doodsbedreiging van Marc van Ranst. Radicaal denkenden kunnen van alles tot hun eigen maken en vervolgens hieruit handelen, maar dat BlckBxTv volgens jou onderdeel is van een doodsbedreiging is een onzinnige aanname. Dus een pure onzin.

  Nogmaals voor de duidelijkheid hier:
  Ik heb in mijn voorgaande reacties nergens het bestaan van Covid-19 ontkent. Ik zeg daarom ook duidelijk dat wie ziek is thuis blijft en wie dat niet is de plaatselijke corona maatregelen respecteert in winkels en dergelijks. Drager of niet.

  Ik heb geen boodschap aan het aanpraten van schuld en jou emotioneel chanterend gekwek.


  Maak melding

 37. Ik lees nooit de stommiteit van robles wendy ric en nog een paar, deze 3 zijn creolen en hebben bloedhekel aan Hindoestaan?het volgende is duidelijk, avondklok help niet bij het bestrijden van corona, ik heb Pfizer gehad, niks aan de hand, opgeklopte verhaal, in mijn buurt hebben 2 mensen corona, voor mijn vaccinatie, en praat ik normaal met ze, nooit bang geweest, maar die 2 mensen waren zo bang en voorzichtig dat die de virus wel hebben opgelopen, no frede dus ,ik had liever gezien dat alle surinamers gevaccineerd is, dan hoef geen avondklok en lockdown plaats te vinden, bovendien sommige mensen zijn inderdaad rijk geworden tijdens het covid 19 tijd, het is ook goed dat de mens na enige tijd dood gaat, anders hadden zij boven god beginnen te spelen, haat is niet goed, in Suriname moet de eenheid bewaard blijven, avondklok keur ik af onderzoeken heeft uit gewezen dat het niet help, de avond is het ergste straf, die men meemaakt ,de regering moet de bevolking van Suriname ook helpen, ok veel gezondheid aan een ieder!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.