41 bouwvakkers beboet voor bouwen tijdens lockdown

13
bouwen

De politie heeft donderdag 41 bouwvakkers in Suriname een bestuurlijke boete opgelegd omdat zij tijdens de lockdown bezig waren met het verrichten van bouwwerkzaamheden te Bridge Village. De bouwvakkers gaven aan dat zij voor een aannemer werken.

Daarom moest de aannemer het politiebureau aandoen. Tijdens de lockdown donderdag ging het in totaal om 67 overtreders. Daarvan zijn 61 mannen en 6 vrouwen. Elk van hen heeft een boete gekregen.

Tijdens controle donderdag kreeg de politie te maken met drie bestuurders die zonder rijbewijs hebben deelgenomen aan het verkeer. De voertuigen zijn weggesleept.

De politie heeft vrijdag, zaterdag en zondag respectievelijk te maken gehad met 47, 31 en 34 lockdown-overtreders.
 

13 REACTIES

 1. De mensen die feesten mogen gewoon doorgaan maar deze mensen in de buitenlucht gaan ze beboeten. Laat de politie mn M ……… eten. Waardeloze gasten. Of ze tijdens lockdown werken of niet is hetzelfde.
  gemodereerd

 2. Hun baas, de aannemer, had voor vrijwaringen moeten zorgen en zelf moetsten ze ook beseffen dat als die er nie waren ze strafbaar zouden zijn.
  Weer van die figuren die denken dat de regels, de afspraken niet voor hen gelden. Ziek gedrag.


  Maak melding

 3. Laten ze tijdens lockdown naar de goudvelden gaan……of is er daar geen lockdown
  gemodereerd

 4. Jammer dat hardwerkers inderdaad worden gestraft en rovers beloond. Dit is de mentaliteit in Su ongeacht welk corrupte regering er ook zit.


  Maak melding

 5. Lockdown is Lockdown en deze ondernemer en zijn werknemers vallen niet onder de vitale beroepen. Punt uit. Wanneer mensen lak hebben aan de regels gaat de verspreiding ongemerkt door. Wanneer een ieder neer valt, dan pas gaat men luisteren. Ervaring is de beste leermeester. Het is geen pretje om.op de IC komen te liggen en het zorgpersoneel vecht om je in leven te houden. Tranga jesie no e mik boeng piking.
  gemodereerd

 6. DUS HET IS BETER DAT ZE HONGER LIJDEN.
  Er moet toch uitzondering zijn voor sommigen, of mogen
  alleen mensen aan het werk, die in de ZORG in dienst zijn.
  Helemaal niet Goed geregeld. zonder na te denken.
  Inderdaad er zijn velen die Zonder Rijbewijs in het verkeer deelnemen.
  Altijd de Lage IQ houding. dit moeten ze afleren.
  gemodereerd

 7. Velen zouden dit NOOIT in Nederland durven te doen en geven af op mensen in eigen land.

  Er bestaat zo iets van:::hou je aan de wetten en regels


  Maak melding

 8. Wat een onzin. Suriname kan beter de avondklok en strafweekenden afschaffen. Als je ziet welke chaos er om iets voor 5 uur sluitingstijd, in de middag word gecreerd, dan wil nog even snel iedereen massaal naar de winkel. Dit werkt niet en leid tot meer piek momenten. Liever gewoon de winkels tot 8 of 9 uur open laten. Dan is er ook meer gelegenheid om die piek momenten te vermijden. En om harde werkers die op alle mogelijke manieren proberen een centje bij te verdienen in deze heel zware tijd, te straffen met een beetje. Is abnormaal. Boetes moeten ze geven aan de mensen die in samenscholingsverband op hoeken en voor winkels staan. Dan is dat gerechtvaardigd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.