Man gooit stenen op woning moeder vanwege honger

19
politie auto suriname op straat in actie

Een 54-jarige man in Suriname heeft afgelopen week stenen gegooid op de woning van zijn moeder (74) in Paramaribo. De politie heeft hem aangehouden voor vernieling.

De man verklaarde dat hij honger had. Hij en zijn moeder wonen in afzonderlijke woningen op hetzelfde terrein. De verdachte vond dat zijn moeder woensdagavond het huis vroeg op slot had gedaan en dat hij nog honger had.

Hij begon met stenen op het huis te gooien waardoor glazen ramen zijn kapotgegaan. De moeder alarmeerde de politie die de verdachte heeft aangehouden. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De zoon heeft eerder ook goederen van zijn moeder vernield. De vrouw deed echter geen aangifte. Zij wil dit keer dat haar zoon wel strafrechtelijk wordt vervolgd. 

19 REACTIES

 1. Wel de verdachte heeft een aantal Dingens voorelkaar gekregen, hij krijgt dagelijks zijn eten en drinken, gratis electra en slaapplaats en niet te vergeten hij kan zijn vrijheid verlopig baai baai en zwaai zwaai zeggen en Moeder heeft haar rust terug totdat die Awari vrijgelaten wordt, het huis is van Moeder en Zei is de Baas.


  Maak melding

 2. 74 jaar en nog afhankelijk van je moeder ? Wat voor K@ is dat, als jij mijn broer(je) bent, mi bo diekie yu wan K@olo skopoe tap yu bek!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Man gooit stenen op woning moeder vanwege honger.
  Een 54-jarige man in Suriname heeft afgelopen week stenen gegooid op de woning van zijn moeder (74) in Paramaribo. De politie heeft hem aangehouden voor vernieling.

  Wat een toestand met deze ZOON op zijn moeder.

  GA ZO DOOR MIJN ZOON EN GIJ ZULT SPINAZIE MET STENEN ETEN!


  Maak melding

 4. Vreselijk dat deze kloot niet zn moeder helpt maar dr juist plat vreet.
  Ellendeling. En onschuldige mensen gaan dood aan covid.
  gemodereerd

 5. Fer.E
  GA ZO DOOR MIJN ZOON EN GIJ ZULT SPINAZIE MET STENEN ETEN!

  Fer.E
  Zeker les gekregen van docent Haymé?
  Want dit was wel zijn one liner voor de schoolbanken bij de St Paulusschool


  Maak melding

 6. Meester Kraag ( Saron school) had ook zo een oneliner “ jongens en meisjes goed je best doen dan hoef je later niet in de rij bij CIS te staan”.
  Ach de melkpoeder die mijn moeder wekelijks ophaalde vinden we zalig hoor en niet te vergeten de blikmelki die mierzoet was.
  gemodereerd

 7. Ga toch werken voor je vreten. Moeder is 74 jaar en zit deze loser mee te genieten van haar kleine pensioen.
  Laat hij toiletpotten schoonmaken op Boma tegen een loontje. Heb medelijden met deze 74 jarige vrouw.
  gemodereerd

 8. Moeder heeft hem te lang de hand boven zijn hoofd gehouden en vaak zijn daden met de mantel der liefde bedekt. Zo creëer je brutale, ondankbare kinderen. En mams is uiteindelijk het grootste slachtoffer.


  Maak melding

 9. Het komt wel vaker voor dat meerdere generaties op 1 perceel of in 1 huis wonen. Als al het politiek geliëerd geboefte zich verrijkt met DUIZENDEN hectare dan blijft er ook geen moer over voor het gewone volk…

  De actie van die bigi loka zoon is gewoon idioot. Hij zou voor zijn moeder moeten zorgen, tenzij hij een geestelijke beperking heeft ofzoiets.


  Maak melding

 10. Als je het huis van je moeder gaat bekogelen met stenen, ben je niet goed bij je hoofd.
  Ga vissen of jagen, dan heb je wat te eten, luie donder!


  Maak melding

 11. Dit is het BEGIN:
  HONGERSNOOD IN SURINAME.
  Waar zijn ze ZONDER Mama, op zo’n leeftijd, Schande.
  Ze heeft nog steeds geen RUST.
  Zie de ALARM voor de Toekomst.
  Dit heb ik nog nooit meegemaakt.
  gemodereerd

 12. Er is duidelijk iets mis in de hoofd van de man. Beter gaat hij naar een inrichting dan naar de bajes. Dit zal niet de eerste keer of laatste keer zijn.
  gemodereerd

 13. @Mix Chick,

  Wat het mij zegt is dat de zoon ietwat verstandelijk beperkt is en dat de moeder hem liever niet in een gekkeninrichting ziet gaan.
  Geen enkele moeder wil dat.


  Maak melding

 14. Dit is schokkend. Door het beleid van de regering Santokhi lijdt de moeder honger en ook een groot deel van het volk. Deze moeder is niet in staat om haar zoon eten te geven. Hier draait alles om.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.