Jongen (7) schiet zichzelf per ongeluk dood

17
Jongen (7) schiet zichzelf per ongeluk dood
Het ontzielde lichaam wordt afgevoerd door een lijkenwagen.

Een zevenjarige jongen in Suriname is zaterdagavond omgekomen, nadat hij zich heeft verwond met een vuistvuurwapen. Dit is gebeurd aan de Carmen Jankistraat in het politieressort Santo Dorp.

Bij de politie is 21.25 uur melding gemaakt dat een minderjarige met schotverwonding op het adres was, waarna zij ter plaatse ging voor onderzoek.

Het jongetje genaamd Jaden W., zou zich ongelukkigerwijs hebben beschoten. Hij heeft ter plaatse het leven gelaten. De verschillende Surinaamse politie-eenheden zijn op de locatie bezig met het onderzoek.

UPDATE: Het ontzielde lichaam en het wapen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.


17 REACTIES

 1. Wat een uitleg WTK , deze jongen is slachtoffer geworden van een roekeloze vader of moeder die een wapen thuis heeft en niet veilig opbergt zodat hun kind spelenderwijs met dat wapen aan het spelen is en verdomd gaat het mis , klote ouders , een hele zware straf geven dat ze door hun schuld de jongen zijn leven is ontnomen .
  gemodereerd

 2. Vreselijk. Hoe komen deze gasten aan een wapen?

  R.I.P kleine man.
  gemodereerd

 3. Ik heb dit al vaker gezegd. In N Suriname is men veel te nonchalant met wapens. Politie en militairen moeten wapens niet meer naar huis nemen en verder horen ze achter slot en grendel te zitten.


  Maak melding

 4. Beste A3, nergens staat er geschreven dat het een wapen van een agent/militair betreft. Misschien heb je wel gelijk hoor!
  Mocht het om een burger(met wapen in huis) gaan, dan vind ik het een typisch Amerikaans tafereel. Erg triest.


  Maak melding

 5. Mix Chick,
  A3 heeft het over het algemeen.

  Politiemensen kunnen hun wapens niet op het werk zetten.
  Je hebt genoeg criminelen die een agent zou kunnen opwachten.

  Een kind van 7 die een vuurwapen kan inspannen en zichzelf beschieten lijkt me erg sterk.

  Hoe komt een kind aan zoveel kracht om de trekker over te halen ?
  Of heeft hij er aan de trekker zitten trekken en is hij op een of ander manier op de trekker gevallen.
  Was het en revolver?

  Raar verhaal…


  Maak melding

 6. hoe komt papa aan vuistvuurwapen?????????????

  RIP kleine zoon.

  is hij militair/ is hij politie/ is hij rover??????
  gemodereerd

 7. Afgekeken wat er in Amerika gebeurd.
  Is er misschien een vergissing geweest tussen echte Wapen en Speelgoed.
  Ouders jullie zijn verantwoordelijk in de Huiselijke Sfeer.
  TRIEST – TRIEST.
  gemodereerd

 8. Een security guard kwam thuis doodmoe. Hij slingerde de riem met de negen millimeter automatic handgun in de houder over de stoel en ging slapen. Hij werd met een luide bang wakker. De kleinkinderen hadden het wapen gevonden en eentje trok aan de trigger met als gevolg de schot. Gelukkig werd niemand gewond.

  Als je kleine kinderen heb moet je de pistool of revolver op slot zetten. Kleine oogjes weten precies waar je het opgeborgen hebt en waar de sleutel is. Ze weten waar de trigger is. Het beste is hun gunsafety training te geven. De bullet is voor de bad guy.Speel niet met een wapen. Als ze ouder zijn kan je ze op de schietbaan brengen en leren schieten


  Maak melding

 9. Mijn vader probeerde zijn dienstvuurwapen altijd te verstoppen voor mij en de andere broers, maar ik wist altijd waar het wapen lag….e.e.a in geval het nodig was tegen “ratten”.


  Maak melding

 10. Nu ben ik van mening dat een vuurwapen netjes in een kluis opgeborgen dient te worden zodat alleen de eigenaar bij kan. Illegale vuurwapens zullen er altijd zijn. Vraag dat maar aan de VP. Sinds de burgeroorlog met Brunsie liggen die dingen illegaal overal in het land verspreid.


  Maak melding

 11. Puur het teken van een anarchistisch land!!
  Waar bewindvoerders in het land zelf niet nauw nemen met de wetten en regels, krijg je een bevolking van wetteloos gedrag!!!
  gemodereerd

 12. Laten de autoriteiten eerst grondig onderzoeken en met een officiëel bericht naar buiten komen. Het heeft geen zin om te gaan speculeren.


  Maak melding

 13. Wat moet je hier van zeggen!! Het is al triest genoeg. Amerikaans toestand zeg ik maar…Wapens hoort in een kluis thuis, waar niemand zomaar aan kan komen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.