Zestienjarige zwakbegaafde jongedame verkracht door oom

26
politie-ter-plaatse-suriname

Een zestienjarige zwakbegaafde jongedame in Suriname is in de nacht van donderdag op vrijdag verkracht door haar oom in een woning in Paramaribo. De politie is na de aangifte begonnen met een onderzoek.

Het meisje woont samen met haar moeder, zwakbegaafde broer en een zus in het huis. De oom heeft ook zijn intrek genomen in het pand. Toen eenieder in het huis sliep, riep de oom de zwakbegaafde naar zich toe. Hij vergreep zich aan haar.

Toen de man klaar was met het plegen van de seksuele handelingen, liet hij haar terug naar haar kamer gaan. Niemand kwam op dat moment te weten over het voorval.

Het slachtoffer vertelde de volgende dag aan een zus van haar dat zij was verkracht. De zus stelde hun moeder op de hoogte. Op haar beurt deed de moeder aangifte waarna de politie is begonnen met een onderzoek.

De ressortpolitie heeft de zaak overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken. De oom wordt nog opgespoord. 

26 REACTIES

 1. Hij dacht zeker ze is zwakbegaafd niemand zal haar geloven dat het is gebeurd.Net als een zekere pastor die dacht ik kan mijn gang gaan want het slachtoffer leeft in een waanwereld.En toen het uitkwam keihard blijven liegen terwijl er whatsappberichten waren over het gebeuren.


  Maak melding

 2. Zelfs je eigen familie is dus niet te vertrouwen. Deze seksueel gefrustreerde oom moet zich diep schamen.
  Seksueel misbruik van kinderen is nu hot item in ons land. Wat een ziekelijke gestoord zielen lopen er rond.
  Deze oom moet snel opgespoord worden en 30 jaar de cel in. Alleen zo zijn ook andere kinderen veilig.
  gemodereerd

 3. Elke familie heeft hun pedo’s en sexule predatoren ouders pas op je kinderen. En vertrouw geen enkele familie. Gelukkig krijgen pedos speciale aandacht in santo boma.


  Maak melding

 4. Een soort van Rommelig wonen net als Dieren in een Hok.
  zo heb je toch geen eigen (privé) leven.
  Families zijn onder elkaar NIET meer te vertrouwen.
  Alleen maar rare vergrijpen waarbij de hersenen niet meer werken.
  Zwakbegaafden;
  gemodereerd

 5. Dat krijg je eenmaal in een land waar de overheid en de overheidsinstanties geen gezag meer uitstralen. De totale verloedering van de samenleving is in volle gang.Wat verwacht je dan in een land waar de president van het land de statuten van Staatdolie laat veranderen zodat zijn vrouw in de Raad van Bestuur zitting kan nemen. Wat verwacht je in een land waar de voorzitter van het parlement een relatie heeft met een vrouw die voorzitter is van de commissie die de kwestie rond de intelligente en begaafd mooie Diana Pokie moet onderzoeken. Wat verwacht je van een land waar de vrouw van de voorzitter van het parlement een relatie heeft met een belangrijke adviseur binnen het kabinet. Het is allemaal Friends & family wat de klok slaat.


  Maak melding

 6. Hoe achterlijk moet je wel niet zijn om het verkrachten van een zwakzinnige in de schoenen te schuiven van de politiek? Volgens mij is de afzender geestelijk labiel -5


  Maak melding

 7. @RobG 15 mei 2021 At 21:11
  TAPU MOFO.
  De verloedering van het land is een gevolg van de pedofiele top van paars !!
  Iedereen heeft meer dan genoeg van jou walgelijke paars gelik. Ka vreter.


  Maak melding

 8. @RobG 15 mei 2021 At 21:11
  TAPU MOFO.
  De verloedering van het land is een gevolg van de pedofiele top van paars !!
  Iedereen heeft meer dan genoeg van jou walgelijke paars gelik. Ka vreter.
  .
  Je postings slaan werkelijk nergens op.


  Maak melding

 9. Mensen hokken in een klein huis bijeen. een mens heeft ruimte en privacy nodig om zich te ontplooien. De overheid moet zorgen voor goeie huisvesting als de particulier niet bij machte is.
  Vaak kleine bedompte woningen van hout en bouwvallig ook nog. Iedereen verdient een normaal onderkomen. Dit soort verloedering zal dan tot het verleden gaan behoren, maar men moet het ook zelf willen, afdwingen en er naar toe werken.


  Maak melding

 10. Wat Gravenstraat eigenlijk probeert te zeggen is dat de pedofielen / verkrachters bijna altijd bekenden van de slachtoffers zijn; of het zijn familie of vrienden. Nou dat klopt helemaal !


  Maak melding

 11. Goed zo moeder gelijk gehandeld.
  Niet wachten gelijk aangiften gedaan .
  Deze moeder heeft het wel zwaar.
  Met 2 kinderen die zwakbegaafd zijn.
  En dan komt er ook nog één van die paarse ratten je kind verkrachten.
  Deze 💩 “oom” is de titel oom niet waard. Hij is gewoon een duivel.

  Ps hoe ik weet dat hij een paarse rat is??
  Alleen die paarse duivelse ratten doen zo iets.


  Maak melding

 12. Koos Banti 15 mei 2021 At 23:01
  Ps hoe ik weet dat hij een paarse rat is??
  Alleen die paarse duivelse ratten doen zo iets.
  ===============================

  Flauwekul. Wayne Telgt vergeten? Of deze? Pertjajah Luhur-leider Paul Somohardjo die van 2005 tot 2010 eveneens voorzitter van het parlement was, heeft ook een smet op zijn naam: hij werd in 2003 toen hij minister was, beschuldigd van schending van de eerbaarheid van minderjarige meisjes die hadden meegedaan aan de Miss Jawa-verkiezing.


  Maak melding

 13. @klaas en anderen, draai je kop maar weg alsof er niets aan de hand is. Natuurlijk is er voor jullie niets aan de hand omdat wij in Nederland ons krom moeten werken om voedselpakketten voor jullie te sturen. Blijf maar op je luie reet zitten. Maar dat heb je nu eenmaal met lafaards. Zij voelen de hete adem van paars in hun nek terwijl paars zich afzijdig opstelt.Het is driemaal niets met deze regering die de regie kwijt is. De overheid en haar instituten hebben geen gezag meer.Drasivke kop maar weg voor de voldongen feiten terwijl de keuken in brand staat.


  Maak melding

 14. @robg
  jij en werken?
  je zit hier altijd op waterkant? dus je hebt niet eens tijd om te werken
  je zal wel zo’n zielige uitkeringstrekker zijn, die de grote player probeert uit te hangen.
  maar iedereen heeft je allang door.
  welke lafaard is suriname ontvlucht om een veilig onderkomen te vinden in nederland?
  volgens mij pas jij precies in dat plaatje.
  je mag op bepaalde punten redelijk gelijk hebben
  maar als lafaard moet je eigenlijk gewoon je mond houden over wat er in suriname gebeurd
  dat is niet jouw pakkie aan meer, en je overloze commentaar heeft ook niemand wat aan, want het meeste is domme hersenloos gebral
  zelfs uitkeringstrekkers hebben in nederland genoeg geld om die voedsel pakketten te kunnen sturen…. dus dat harde werken is ook onzin.
  ik heb in nederland nog nooit een hardwerkende surinamer gezien trouwens
  gemodereerd

 15. Als sympathisanten van de VHP een heleboel nonsens en onzin 24/7 op deze site verspreiden ,mag RobG dat ook. Het is precies hetzelfde recht dat VHP-aanhangers zich toe-eigenen ,waarvan hij gebruikmaakt. Ergo, is hij stom bezig , geldt dat ook voor de VHP sympathisanten. Omdat de VHP niet over corrigerend vermogen beschikt ,wordt alles gedoogd en bejubeld. Het beste zou zijn elkaar verontschuldigingen aan te bieden en in het vervolg meningen deponeren met een gevalideerde onderbouw. Verwijt RobG dus niet van dat splintertje in zijn oog, terwijl men de VHP-balk in het eigen oog niet doorheeft. Wat een stelletje hyena’s zeg!


  Maak melding

 16. Wat heeft een kwestie als deze met paars of oranje te maken?
  Bij nagenoeg elk onderwerp wordt paars erbij gehaald.
  Hoe ziek kun je zijn om steeds in de ontkennende fase te blijven hangen?
  Holleeder krijgt levenslange straf. Is dat de schuld van Rutte’s VVD? Jos B. wordt veroordeeld voor moord op Nicky Verstappen. Is dat de schuld van D66’s Sigrid Kaag? Het meisje van Smilde wordt vermoord door een soldaat. Is dat de schuld van de PvdA’s Liliane Ploumen of van SP’s Lilian Marijnissen? Waar slaat het toch op om telkens paars of oranje of groen of geel erbij te halen zodra er iets gebeurt in Suriname? Kun je dicht bij het onderwerp blijven please?
  gemodereerd

 17. @directeur zonder bedrijf, ik werk hard in Nederland en van mijn salaris moet ik veel belasting betalen. Een deel van mijn belastingcenten is aangewend om o.a. het vaccin Astrazeneca te kopen. Thans wordt een deel van dit overbodig geworden vaccin aan Suriname geschonken om de kop van Santokhi te redden. Maar dit zal de ondergang van Santokhi niet tegenhouden.Ik hoop dat het als catalysator gaat dienen. In Nederland is men mondig en in Suriname gaat men dat ook worden.


  Maak melding

 18. Wees maar niet bang hoor.
  *Man
  *Zestig plus
  *Onderliggend (psychisch)
  No probem.
  Niet overbodig
  Je mag hoor robbyGheee

  Enne, het is óns belastinggeld, 12 miljoen werkenden mensen die het niet erg vinden.
  Onsmakelijk dat jij je roots( je eigen vlees en bloed) niets gunt.
  Bah!


  Maak melding

 19. Als je de regering de schuld geeft van dit soort dierlijk gedrag van mensen, dan ie ede boro foe troe RobG. Laat je nakijken, want je spoort niet en je maakt jezelf belachelijk met dergelijke postings. Je klinkt behoorlijk gefrustreerd en mocht je werken dan voel je je zwaar onderbetaald. Had toch een vak geleerd mie boi, dan had je nog een doel in je leven en hoefde je niet alle hoop te vestigen op die loser ddb. Maar je beseft ook dat al je hoop in rook is opgegaan want hij zal nooit meer aan de macht komen, immers hij is nu seniel, impotent en door dementie incompetent. Nog voor de verkiezingen is hij de pijp uit en valt jou nationale domme partij als een kaartenhuis uit elkaar. Dus wen maar aan het idee dat je je oude dag zal moeten slijten in je flat van 5×5 en straks van je pensioen alleen naar de Lidl en Aldi kan. Boodschappen laten thuisbezorgen door AH zit er niet bij 🙁


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.