4-jarige jongen verkracht door 14-jarige neef

14
Politieauto in Suriname

Een vierjarige jongen in Suriname is woensdagavond in een woning in het district Wanica verkracht door zijn veertienjarige neef. Beide jongens waren alleen thuis.

De verdachte ging ertoe over de seksuele handelingen te plegen. Hij ontkent dat, maar de vierjarige wijst hem aan als de persoon die hem heeft verkracht. Uit de geneeskundige verklaring blijkt dat er degelijk seksuele handelingen met het kind zijn gepleegd.

Het slachtoffer vertelde zijn moeder wat hem is overkomen. De moeder schakelde toen de politie in die bezig is met het onderzoek.

De veertienjarige is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 

14 REACTIES

 1. Wat een roofdier. Het wordt steeds erger in ons land.
  Kinderen zijn prooien geworden. Wanneer gaan moeders het leren hun kinderen niet alleen thuis te laten. Waar zijn de vaders gebleven die ook hun kinderen moeten beschermen tegen het duistere kwaad wat er rond loopt. Er zijn veel zieke geesten die ronddwalen in ons land. Deze jonge pedofiel moet flink onderhanden genomen worden.
  gemodereerd

 2. Oh ja….. maar hij is pas 14!!
  Dit is toch vreselijk wat deze 4 jarige kindje heeft moeten ondergaan, en nog door zijn eigen neef.

  Ik wordt hier erg nijdig om, zou zijn nek wel willen omdraaien van deze 14 jarige mongool.


  Maak melding

 3. Reeks verkrachtingen:
  Hoe komt het zo ver; slechte opvoeding, geestelijk gestoord
  weinig communicaties over normen en waarden, ook het toekijken
  van ongepaste filmpjes. allemaal die de hersenen beïnvloeden.
  We kunnen zoveel roepen: Mensen kijk uit wie je vertrouwt.
  Let op je Families.
  gemodereerd

 4. Dit is toch gewoon ziek. Wekelijks hoor je van dit soort gevallen.

  Ik ben voorstander van een traditionele Surinaamse opvoeding waar respect, fatsoen, waarden en normen prenataal al worden aangeleerd !

  Discipline aanbrengen heeft niks met agressie te maken. Discipline wordt je ook aangeleerd bij veiligheidsdiensten, politie en defensie.

  Discipline is een basis voorwaarde voor verantwoord gedrag !

  We need education. Krakti !


  Maak melding

 5. Bij het opvoeden van een kind komt er meer bij kijken, zoals correctieve handelingen. En dat was vroeger geen taboe. Maar tegenwoordig mag je een kind geen oordraai geven of een tik als correctief dat wat zij of hij doet het niet toleleerbaar is.
  Doe je dat toch dan wordt je veroordeeld voor mishandeling. Daarom zie je dat er zo veel geweld plaatsvinden door jongeren in de samenleving.
  gemodereerd

 6. Vreselijk 😞
  Waar gaat het naartoe, een 14 jarige die een 4 jarige verkracht!?
  gemodereerd

 7. Als je dat als 14jarige doet dan ben ik wel benieuwd waar hij dat heeft geleerd. Ik zou maar eens gaan uitzoeken of hij zelf niet ook slachtoffer is geweest.


  Maak melding

 8. Is toch verschrikkelijk. Arme kleine schaap van 4 jaar oud. Ook een oom die zijn 16 jarig zwakbegaafde nicht heeft verkracht. Wekelijks lees ik deze dingen uit Suriname. Is toch verschrikkelijk wat er daar gebeurd. Sjonge jonge, ik zou je een goede les leren. Ik had jou Piemel zelf eraf gehakt. Ik begrijp sommige moeders ook niet hoor. Ik heb zelf een zoon en een dochter. Beiden al volwassen. Heb nooit fam bij mij in huis genomen. Surinamers houden teveel ervan om in bosjes in een ruimte samen te wonen. Te naief denk ik. Ik heb nooit geen enkele broer of oom of vriend vertrouwd op dit gebied.


  Maak melding

 9. In de toekomst zal dit gemeengoed zijn. Broers en zusters zullen als man en vrouw met elkaar omgaan. Kinderen zullen hun oma’s en opa’s dwingen tot seksuele handelingen met hen. Er zal geen seksuele restrictie zijn.


  Maak melding

 10. dit is het begin van de einde van de wereld , steeds meer delicten ,agressie,roven,moorden,verkrachtingen,overstromingen,en noem ze maar op en niet alleen in suriname is dit het geval.

  god wins watch and see
  gemodereerd

 11. Met lang opsluiten van dit soort mensen stel je geen voorbeeld meer voor anderen die hetzelfde willen doen. Gebruik gemalen Adjoema pepers….de toepassing ervan hoef ik niet te beschrijven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.