maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameOpnieuw flink aantal nieuwe COVID-19 besmettingen: 145 op één dag

Opnieuw flink aantal nieuwe COVID-19 besmettingen: 145 op één dag

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is er donderdag opnieuw sprake van een flinke stijging van het aantal nieuwe COVID-19 besmettingen. Er werden donderdag 13 mei maar liefst 145 nieuwe gevallen geregistreerd na 463 keer testen. Ook is er weer 1 persoon overleden.

Dat blijkt donderdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder dat het aantal personen in ziekenhuizen is gestegen van 145 naar 152 en aantal patiënten in de intensive care van 26 naar 27.

De situatie is zo ernstig dat de president en de vice-president donderdag dit filmpje hebben opgenomen:

De cijfers van donderdag;

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Hoe lang gaat met nog af op die PCR-test?
  Zowat alle instanties – van het CDC tot het RIVM – geven aan dat de PCR-test geen definitieve Covid-19 besmetting aangeeft. Daarvoor is nog een andere onderzoek nodig specifiek gericht op Covid-19.
  Mensen worden echt flink voor de gek gehouden, want zodra een PCR uitslag positief is, zegt men gelijk dat het om de Covid-19 virus gaat, zonder het noodzakelijke uitsluitsel gevende 2e onderzoek.
  De overheden zijn echt crimineel bezig.


  Maak melding
 2. Burgers van Suriname, opgelet, schijnbaar heeft Suriname niet voldoende corona vaccin, en er is een beroep gedaan op Nederland, helaas heeft Nederland 60 miljoen vaccin besteld, deelstaat utra pradesh in in heeft zelf voor 1,1 miljard dollar zelf in india vaccin besteld, geld is geen probleem, geeft de deel staat aan, de vraag is komt Suriname aan de vaccin om zijn bevolking te vaccineren, tot die is er geen zich op het verkrijgen van vaccin ampullen, wat er rest bij de Surinaamse bevolking ben op gepast mond masker op doen en handen desinfecterende middelen gebruiken, tja afwachten, hopelijk waait het een keer weg, de hele wereld heeft last van, tang boeng??


  Maak melding
 3. Dit virus heeft de Chinezen autoriteiten gebruik om de hong kong bevolking tijdens het protesteren in toom te houden, het is uit de hand gelopen experiment, en dit virus komt inderdaad uit huawan China, de bedoeling was niet de hele wereld bevolking te besmetten, dit is doormiddel van een drone losgelaten boven de protesterende studenten,ik vind dat China zijn verantwoordelijkheid moet nemen, Australië geeft als eerste land aan dat dit virus uit China komt,??


  Maak melding
 4. BAZEN van het Land: niet droevig kijken, maar doe uw Best
  voor het Volk, omkijken ook naar andere Wegen.
  Het is een Strijd met deze Griep Virus.
  Blijft het stijgen, dan de strenge maatregelen doorzetten.
  Herhaaldelijk het Volk toespreken, want in SU wonen veel
  analfabeten en hardhorende.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES