zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZes aanhoudingen in zaak onderschepte houtcontainers op haven

Zes aanhoudingen in zaak onderschepte houtcontainers op haven

-

Does Travel - naar Suriname

De politie heeft vandaag zes aanhoudingen verricht waarbij containers met illegaal hout zijn onderschept op de Jules Sedney Haven in Suriname. De zes personen zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het gaat om een inklaarder, een assistent inklaarder, een vertegenwoordiger van een bedrijf en drie medewerkers van de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB). Waarnemend procureur-generaal Garcia Paragsingh bevestigt de arrestaties.

Op de haven zijn tientallen containers met hout, dat illegaal uitgevoerd zou worden, onderschept. Dit gebeurde door de SBB in samenwerking met de vorige maand door president Santokhi ingestelde ‘Vliegende brigade’.

In de containers werd illegaal hout aangetroffen en hiermee is een grootschalige illegale uitvoer van dit product voorkomen.
 

opening
Fernandes Express
BODO Party

29 REACTIES
 1. De ZE President Santokhi laat keer op keer zien hoe rechtvaardig en integer hij is. Hij gaat de uitverkoop van Suriname een halt toeroepen!


  Maak melding
 2. Goed nieuws !

  De regering Santo. / B. voegt daad bij het woord.
  Hopelijk blijft het hier niet bij en worden het bedrijf en alle medeplichtigen ook aangepakt.

  En beste OM er wordt gedeald in Amerikan Dalla dus de boete moet ook in Amerikan Dalla en niet in SRD op basis van straatkoers !
  En nog beter: pluk ze helemaal kaal, want het is geen incidentele gebeurtenis.

  Als het op deze manier doorgaat en de illegale handel wordt met Zero Tolerance aangepakt dan heeft Suriname komend jaar een miljoenen meevaller !

  Tja go. Set kong !

  Justitia Pietas Fides.
  W’o set en nanga makandra. Krakti !


  Maak melding
 3. De werkelijke mensen die hier mee te maken hebben worden niet opgepakt deze handlangers moet de prijs betalen chan denk met de hele kleuren van je hart en niet zwart wit


  Maak melding
 4. Ik hoop dat ze verzekerde bewaring zitten en onder druk worden gezet om meer informatie te geven. Vooral in SME is dat vaak de enigste manier om de hele zaak bloot te leggen en de grote jongens zwaar aan te pakken.


  Maak melding
 5. Voornamen, familienamen, beroep bekend maken.

  De corruptie moet met wortel en tak worden aangepakt en vernietigd worden.

  Er moet een daad worden gesteld, dig is het moment. Zij die crimineel beziv zijn, moeten weten wat hen te wachten staat.

  Dit is het moment om schoonschip te maken. De rotte appels moeten worden verwijderd. De Surinaamse economie lijdt vele miljoenen schade door zelfverrijking van deze zware criminelen die met hun enige eigen belang. zelfverrijking bezig zijn. Alles van hen moet i. beslag genomen worden.

  Zie ddb, boefdraad, dilip sardjoe, bouva, simons, musikaba, adhin, abrahams, chotekal, ex-directeuren vd CBVS PSBS, enz.


  Maak melding
 6. Dit zaakje stinkt naar verrotte vis. Met deze actie heeft men de concurrentie een hak gezet. De vader van de vrouw van de president is een grote man in de Surinaamse houtbussinis. Het is ook een soort van afleidingsmanoeuvre. Dit soort figuren hoopt dat men hun schone vingers ziet. Maar achter de schermen zijn ze bezig met alles wat God verboden heeft.


  gemodereerd
 7. Dus volgens een aantal mensen hier zijn al die mensen van de vliegende brigade van de VHP. Heel Suriname is van de VHP, aldus deze lieden.


  Maak melding
 8. 5 ambtenaren minder als ze schuldig blijken.
  Vliegende Brigade bonus geven. Budget van Vliegende brigade vullen met deel van de vangst/ plukse inkomsten.


  Maak melding
 9. @ RobGay

  Maar achter de schermen zijn bezig met alles, wat God verboden heeft. Jou Baasje was daarmee ook bezig geweest , zowel voor en ook achter de schermen. Dus dat rotte vis lucht, komt gewoon uit je mond RobGay.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 10. De Bonzen zyn bekend maar worden niet persoonlyk benaderd, de poppetjes worden gepakt ,gestraft en onslagen ,carriere voorby eventueel een gezin in de problemen.
  en de bobo,s gaan vry uit, dit is het laffe van dit systeem


  Maak melding
 11. Volgens de geldende wetten moet bij het verzegelen van de containers door de douane ook een vertegenwoordiging van de SBB aanwezig zijn. De fraude is dus gepleegd in samenwerking. We weten allemaal dat ook de douane deel uitmaakt van de grote criminele bende die actief is op onze haven. Waarom zijn er geen douanemensen opgepakt?


  Maak melding
 12. Hopelijk is daarmee de kous niet af want de mensen die opgepakt zijn, hebben gehandeld in opdracht van….
  Het verhoor moet duidelijkheid hierover geven en mag geen doofpotaffaire worden alla aloe baba.
  In die zaak zijn 3 medewerkers opgepakt maar hij loopt nog vrij rond.


  Maak melding
 13. Er zullen er meer zijn, maar ZES is ook te veel.
  Baan kwijt; SLECHT reputatie, levenslang getekend.
  Zo gaat een Land alleen maar achteruit.
  Nieuwe kansen voor anderen.
  Gelukkig de aanhoudingen en de onderzoekingen.


  gemodereerd
 14. Voorkomen dat de bomen worden omgehakt,lijkt me handiger dan de export van illegaal hout stoppen.De hele mensheid heeft de zuurstof nodig die de bomen produceren !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES