Vrouw zwaar mishandeld door man na ruzie over uitlopen

37
vrouw

Een man heeft uit jaloezie zijn partner maandag in Paramaribo zwaar mishandeld. Hij sloeg haar zodanig dat een van haar tanden kapotging.

De vrouw woont samen met de man. Zij kregen ruzie want de man vermoedt dat zij een relatie met een andere man in Suriname heeft. Dat klopt volgens de vrouw echter niet. Zij gaat uit huis om te werken. Volgens haar werkt de verdachte niet eens en zit thuis alleen met vermoedens over haar.

De man was maandag boos en begon haar vuistslagen toe te brengen. De vrouw moest slagen over haar gehele lichaam incasseren en ook haar gezicht. Zij heeft aangifte gedaan en wenst strafrechtelijke vervolging tegen de man.

De Surinaamse politie heeft het slachtoffer verwezen voor medische behandeling. De verdachte wordt nog opgespoord. 

37 REACTIES

 1. QQQ..

  Mishandeld Is Een Te Groot Woord. Corrigerende Tikken Moet Het Zijn
  gemodereerd

 2. Als ze mijn zuster was geweest, zou ik deze jaloerse, luie lafaard laten zien wat corrigerende tikken zijn en als de gelijk gestemde IVANOFF hem zou komen verdedigen, kon hij ook een paar krijgen.


  Maak melding

 3. Een pedagogische tik, heeft vele betekenissen.
  En mishandeling, is en blijft een vernedering en men kan een trauma aan overhouden.
  Er is iemand aan haar respect, vertrouwen en waarde aangetast.

  Waar zouden mannen zijn, als er geen vrouwen waren?


  Maak melding

 4. Het is zeer triest dat de ellende in het land alleen maar ergere vormen aanneemt. De vrouw is indirect het slachtoffer van de malaise in het land veroorzaakt door het beleid van Santokhi. Een zwakke overheid is als een vloek over het land. Dit roept agressie en achterdocht bij mensen. Mannen verliezen hun zelfvertrouwen omdat de werkeloosheid nog groter is geworden en mede door de verdwijning van basiszekerheden.


  Maak melding

 5. Mensen En Mensen Kinderen

  Al Deze Taferelen Zijn De Naweeën Van De Puinhopen Van 40 Jaar Bouterse. Mensen Raken Heel Gauw Gefrustreerd, En Hebben Een Te Lage Irritatie Drempel. Mensen Raken Wanhopig.. Achterdochtig.

  Als Je Door De Straten Van Paramaribo Loop Ben Je Bang Om Iemand Gedag Te Zeggen

  Nooit Meer Bouterse
  Nooit Meer Bouterse
  Nooit Meer Bouterse


  Maak melding

 6. het is niet allemaal vanwege omstandigheden
  het karakter van de surinaamse man laat over het algemeen veel te wensen over.
  (ook de vrouwen hoor, daar niet van)
  als een surinamer een vrouw “gehad” heeft denkt hij gelijk dat het eigendom is.
  tevens blijven veel vrouwen ook bij dit soort mannen omdat ze ten koste van alles een man moeten hebben.
  en dat vreemdgaan cq uitlopen wordt ook door veel te veel mensen gewoon normaal gevonden.
  gemodereerd

 7. Zet je een gps tracker dan…
  Heb gehoord dat sommige mannen en vrouwen mensen inhuren om hun partner te volgen.
  Anderen gaan zover om beeld en geluidsmateriaal op te nemen, soms van de daad…


  Maak melding

 8. QQQ..

  Wat Zijn De 3 Redenen Waarom Een Vrouwlijkschoon Uitloop Voor Haar Man

  Klop Het Dat Vrouwen Eerder Vreemd Gaan Dan Mannen


  Maak melding

 9. De vrouw woont samen met de man. Zij kregen ruzie want de man vermoedt dat zij een relatie met een andere man in Suriname heeft.

  … neen, op de maan. Nou goed ?


  Maak melding

 10. QQQ.. Franco

  Vrouwen Hebben Geen Reden Om Mij Af Te Tuigen.. Ik Ga Bijna Nooit Vreemd En Ik Zorg Heel Goed Voor Mijn 3 vrouwen


  Maak melding

 11. wat een gelul limbo jij bent iemand zonder kloten. 😁😁😁😁😁😁😁
  gemodereerd

 12. robje g , , je valt door de mand , je bevestigd nu zelf dat je een paarse homo bent en dat je houdt van bouta’s schijterij.
  gemodereerd

 13. Limbo zou je ook grappen gaan maken als er zo’n een poepejantje je dochter een zogenaamde corrigerende tikken zou geven.
  Waar zou je doen limbo?????


  Maak melding

 14. Henkes@@ alleen maar blablabla hier kom je stoer doen en bekend maken wat je zou doen dan draai je lekker de bak in dombo met je voorbedachte rade en eigen rechter spelen oooh wat ben je stoer een echte man die bluft niet hij doet wat hij moet doen
  gemodereerd

 15. Henkes@@ en als die vrouwen mishandelaar mijn broer was en jij had hem iets aangedaan dan zou je zien wat ik met jou of je familie zou doen je wil gevaarlijk en stoer spelen je leert het gelijk af om om politie te spelen of rechter om mensen te straffen de rechter geeft straf en niet jij DOMBO
  gemodereerd

 16. QQQ.. KOUSE BAND

  Als Mijn Dochter Uit Zou Lopen Voor Haar Vriend Mag Die Corrigerende Tikken Krijgen. Als Mijn Dochter Haar Vriend Uit Zou Lopen Mag Die Ook Corrigerende Tikken Krijgen , Waarom Niet.

  Dat Is Mijn Persoonlijke .Mening

  Als Mijn Vrouw Vreemd Voor Mij Zou Gaan En Als Ik Er Achter Kwam Gaat Het Zeker Een Vevelende Vervolg Krijgen. Geldt Ook Voor Mij .
  Als Ik Uit Zou Lopen Voor Mijn Geliefden… Krijgt Het Ook Een Vevelende Vervolg… Klappen Trappen .. Ik Ben Eerlijk


  Maak melding

 17. VROUW = EEN ANDER NAAM VOOR MAKKA SNEKI.
  sommige mannen verdedigen zulke vrouwen door dik n dun zonder te weten dat ze in ht zelfde schuitje rondvaren en bedonderd worden.
  Weer anderen verzorgen andermans kinderen zonder ht te weten.


  Maak melding

 18. Ik vermoed dat die man zelf vreemd gaat.
  Wat die vrouw betreft, ze moet die man eruit schoppen. Als ze daarna keer op keer die nul weer in huis neemt, dan mag ze van mij op haar plek gezet worden door haar geliefde familie. Want dan is ze vermoeiend bezig, zeker als ze weer bij je komt klagen.


  Maak melding

 19. @Taurus, vertel nou eens welke manier er is om te weten dat een vrouw vreemd gaat. Ik ben benieuwd wat je te kletsen hebt.
  Je bent zo negatief over vrouwen, vergeet niet dat je uit een vrouw gekomen bent


  Maak melding

 20. 1. Wat betekent “uitlopen”?

  2. “Corrigerende tik” of “pedagogische tik” bestaat niet. Dat is wat een mishandelaar zichzelf wijsmaakt om zijn mishandeling goed te praten. Maar mishandeling is mishandeling en blijft mishandeling.
  gemodereerd

 21. Deze hersenloze gasten die vrouwen slaan zijn geen echte mannen. Echte mannen slaan nooit een vrouw. Echte mannen praten normaal. Heb je een vermoeden is het verstandig om de tafel te gaan zitten en dit uit te praten. Maar een loser doet dit niet. Hij gebruikt zijn vuisten. Deze gast werkt al niet en wordt zeker onderhouden door deze vrouw. Goed dat zij aangifte heeft gedaan en hem direct uit huis knikkeren. Daar Deze gast niets te doen heeft, heeft hij alle tijd van de wereld om de vrouw in de gaten te houden. Echt een loser. Deze vrouw moet deze onheilspellende gast nooit meer in haar leven toelaten. Ook deze zware mishandeling mag hij wat mij betreft 20 jaar de cel in, anders slaat hij haar nog dood. Opruimen uit onze gemeenschap. Vrouwen zijn geen voorwerp die je tijd of ontij wanneer het je uitkomt in elkaar timmert. Schaamteloze schoft. Een vrouw is niet je bezit. Gaat het niet meer of zitten jullie niet meer op 1 lijn. Ga op een nette manier uitelkaar. Wat een.lage honden streek.
  Hoop dat deze vrouw hersteld en een echte heer ontmoet. Het liefst eentje die zelf respect heeft en ook voor de vrouw.
  gemodereerd

 22. Als de Vrouw kan voorzien van haar eigen Inkomen, begrijp ik niet
  waarom ze zo’n Idioot nodig heeft, bovendien zonder baan.
  In elke Geval , je hebt wel veel Jaloerse Mannen met hun achterbakse hersenen.
  Laag IQ.
  gemodereerd

 23. =RobG, een vrouw of een man mishandelen heeft niets met het beleid van de regering te maken.

  Aks je zelfs kinderen hebt en ze een keer een klap hebt gegeven ga je ook niet roepen dat het de schuld van de regering is.

  Ik weet dat je Santhoki niet mag, maar voor een econoom zoals jij je zelfs noemt vraag ik mij af hoe het met jou IQ is gesteld.


  Maak melding

 24. Geen vrouw mag mishandeld worden. Een keer maakte een man een schijn beweging naar mij toe tijdens een verhitte discussie. Nou hij belandde in het ziekenhuis en moest gehecht worden en had ook een paar gebroken tanden. Een man moet weten welke vrouw hij voor zich heeft . Niet alle vrouwen kan je bang maken.


  Maak melding

 25. RobG 12 mei 2021 At 00:12
  “Het is zeer triest dat de ellende in het land alleen maar ergere vormen aanneemt. De vrouw is indirect het slachtoffer van de malaise in het land veroorzaakt door het beleid van Santokhi. Een zwakke overheid is als een vloek over het land…..”
  ============================================

  Suriname is dus volgens jou beter af met een sterke leider die zijn eigen volk martelt en afslacht en in het parlement gaat roepen dat ze op de “vlucht” doodgeschoten zijn? Om vervolgens roofbouw te plegen op de zuur verdiende centjes van hetzelfde volk? Yeah richt!


  Maak melding

 26. Robg is een econoom voor zijn eigen broekzakken.van broekzak links rechtstreeks naar rechter broekzak.
  Door deze paria’s komen we niet aan onze echte werk.
  En dat is het land opbouwen zonder die handrem erop van deze profiteurs.


  Maak melding

 27. Frank je hebt gelijk dat ik opgrsloten kan worden als ik voor eigen rechter ga spelen. Tot nu toe heb e 5 keer in mijn leven voor eigen rechter gespeeld 2 keer in Nederland en 3 keer in Suriname, 4 keer heeft er bloed gevloeid, de politie is er in Nederland 1 keer bij gehaald, in Suriname 2 keer en steeds heb ik het geluk gehad niet opgesloten te worden. Ik ben intussen een dagje ouder, mijn lont is daarom een beetje langer geworden, maar als een klootzak mijn zuster of dochter (heb ik niet) zou mishandelen, zou ik.er niet vies van zijn om op mijn oude dag nu wel.een wapen te gebruiken ( heb in mijn jonge jaren niet gedaan) om hem.dat af te leren.


  Maak melding

 28. Olivia dat vertel ik je niet anders ligt mijn kennis op straat en de vrouwen gaan een oplossing zoeken daarvoor.
  Maar om je gerust te stellen wil ik je ht volgende zeggen nl. Zelfs een gyneacoloog kn ht niet bevestigen.
  Bn je nu gerust?


  Maak melding

 29. Jan, iemand die Jan heet of zichzelf Jan noemt,
  wordt op een Surinaamse site niet serieus genomen, voor een Surinamer is Jan meestal Jan Met de Korte Naam en niet Jan Mierremet.


  Maak melding

 30. Vrouwen hebben 1 gat teveel. Vaak kunnen ze mannen ermee verleiden. Soms leidt het ook tot gewelddadig binnendringen van die gat. In ieder geval zat deze vrouw niet de hele dag op haar gat, itt de man.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.