VIDEO: Centrale Markt in Suriname ondergaat grondige wasbeurt

10
VIDEO: Centrale Markt in Suriname ondergaat grondige wasbeurt

De Centrale Markt van Paramaribo (CMP) is grondig gewassen. Ook de Vreedzaammarkt in Paramaribo Centrum heeft afgelopen week na jaren een wasbeurt ondergaan. De openbare markten zijn sinds de uitbraak van de derde golf van de huidige pandemie gesloten.

In afwachting op het besluit van de regering om de openbare markten te heropenen ondergaan deze een onderhoudsbeurt. Dit geeft marktmeester Aniel Dhanai te kennen aan het BIC Paramaribo Noord-Oost. ‘Voordat de Centrale Markt weer opengaat, was het noodzaak dat de markt eerst grondig gewassen wordt.

Het grondig wassen van de markt is een handeling welke om de 3 maanden moet geschieden. Echter gebeurde dat niet altijd optijd.

De marktmeester richt een speciaal woord van dank aan het Korps Brandweer Suriname, Directoraat Openbaar Groen & Afvalbeheer van het ministerie van Openbare Werken en districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost en zijn team op de markten. 

Filmpje:


10 REACTIES

 1. Is het dan één keer per jaar.
  Niet te geloven, sommige plekken is verschrikkelijk.
  Wat ze daar noemen MORSO – DOTTI.
  Succes met KRIN KONDRE.
  gemodereerd

 2. Suriname is een vies land en de bevolking is onbeschoft kent geen respect. Corrupt land.
  Kijk zelf maar naar Brunsie.
  gemodereerd

 3. Viese markt vroeger kwam ik er vaak soms grote slangen onder de tafels en ratten. Beter verhuizen nieuwe bouwen. Heel oud smerige markt is het. .Bah


  Maak melding

 4. Ik zie niets van vieze markt hoor
  Als jij eens een slang hbt gezien waarom geef je dat niet door dan. Maar je zegt t hier. Ga vaak naar Su en als ik er ben koop ik daar mijn groente. I LOVE SU
  gemodereerd

 5. Je kunt beter je dingen kopen gewoon bij een stalletje langs de weg , die binnenmarkten zijn en blijven naar een wasbeurt een haard van ongedierte en covid vindt het ook prima.
  gemodereerd

 6. @wahida uit den haag die slangen zijn heel snel en de mensen op de markt weten het ook al jaren ik zie het niet vanuit nl hoor . Het is daar niet gezond als je volgende keer daar loopt dan beneden ook kijken dan zie vanzelf allerlei ongedierte en de stank is ook niet te harden.


  Maak melding

 7. De Surinaamse markt ,is een K osso sorry het stinkt ,donker niet leuk voor toeristen,niks om trots op te zijn,ik schaam mij heeel erg om de markt, zelf zien zij dat niet,het is èèn grote HAGOE PING ! Toch nodigen zij buitenlandse regeringsleiders uit om de markt te bezoeken,WHAT A BIG SHAME,van deze onnozele PANNENKOEKEN !
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.