maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAantal COVID-19 positief geteste gedetineerden Santo Boma opgelopen naar 25

Aantal COVID-19 positief geteste gedetineerden Santo Boma opgelopen naar 25

-

Does Travel - naar Suriname

Het aantal positief geteste gedetineerden op COVID-19 in de Centrale Penitentiaire Inrichting Santo Boma in Suriname is opgelopen naar 25. Eerder waren negen gevangenen positief getest.

Het resultaat van de overige 16 gedetineerden is maandag bekend geworden. Deze gevangenen waren eerder negatief getest. Hun temperatuur werd in de gaten gehouden waarbij weer een swab van hen is afgenomen. Zij zijn daarbij positief getest. De positief geteste gedetineerden zijn afgezonderd.

Van deze inrichting zijn in totaal zes penitentiaire ambtenaren positief getest op COVID-19. Het begon toen een penitentiaire ambtenaar van de keukenafdeling eerst positief werd getest. Daarna werd een collega van hem positief bevonden. Vervolgens werden nog vier ambtenaren en ook gedetineerden positief getest.
 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Was het niet een idee geweest om de verpleegsters en politie ambtenaren al helemaal in het begin te vaccineren? Ie konie moro pommerak zomaar pier jij je mond


  gemodereerd
 2. Men heeft, waarschijnlijk als grap bedoeld, bij dit artikel een foto van de minister van volksgezondheid geplaatst en omdat men hem onherkenbaar probeerde te maken met een mondkapje i.p.v. een zwart balkje voor zijn ogen, is hij toch te herkennen.aan zijn typische oogopslag.


  Maak melding
 3. Ik vraag me af van waar de covid dashboard komt met de aantallen die men noteert op de dagen als total lockdown. Hoe zijn bv. 200+ mensen gaan testen,terwijl het total lockdown is?


  gemodereerd
 4. fort nieuw amsterdam commewijne heeft nog mooie cellen en plek uit de oudheid. alles is in takt.

  prop ze daar.


  gemodereerd
 5. Het is te Begrijpen, dat bijna alle Landsdienaren zijn Besmet.
  Afwachten en laten vaccineren, indien het zover is.


  gemodereerd
 6. Wat een waanzin. Dus iemand test positief op een test dat alleen aantoont dat men stoffen heeft die behoren tot een van de vele Corona varianten en gelijk wordt zo’n positief geteste persoon gebombardeerd tot Covid-19 besmetteling, terwijl de PCR-test dat niet zegt!!! De PCR-test kan niet vaststellen om welke Coronavriant het gaat: griep, verkoudheid, SARS-1, SARS2 enz. Daarvoor moet er nader onderzocht worden. Alleen…..dat gebeurt NOOIT!! De geteste wordt gelijk tot Covid-29 besmetteling gebombardeerd. Wat een onzorgvuldigheid en onrecht!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES