Rover bijt jongedame bij straatoverval

9
politie-suriname-zwaar-op-pd-nieuw

Een achttienjarige jongedame is vrijdagmiddag gebeten aan een van haar vingers, bij een overval aan de Ramboetangstraat in Suriname. De politie verwees haar voor medische behandeling.

De jongedame was aan de Ramboetangstraat toen zij op een gegeven moment van achteren werd overvallen. De crimineel beet daarbij haar vinger en maakte haar telefoon afhandig. Na de daad koos de straatrover het hazenpad.

De politie ging naar de plaats en stelde een onderzoek in. In de nabije omgeving werd gesurveilleerd, maar de rover werd niet aangetroffen.

De jongedame had pijn aan haar vinger, waarna de politie haar met een visum heeft verwezen naar de Spoedeisende Hulp. De Surinaamse politie is bezig de verdachte in beeld te brengen.

9 REACTIES

 1. Honden bijten dus dat is niet iets nieuws.en als k het goed heb dan is het tolaatlockdown vandaag.wat doet deze dame op straat?wie niet wil horen gaat dan gebeten wordn.
  gemodereerd

 2. Hij is dagoe, die dagoe zieki heeft, dame kijk voor alle zekerheid dat hij geen andere ziekte heeft of dat je besmet bent met andere overdraagbaar virus, dies na faya torie


  Maak melding

 3. Steeds worden de overvallers brutaler, wat voor DIEREN gedrag is dit.
  Dus je wordt het dubbel mishandeld.
  Het wordt met de dag ERGER. waar zijn ze eraan toe. Verschrikkelijk.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.