Bijkans 200 jongeren verwijderd van veld te Sunny Point

8
Politiewagen KPS op plaats delict

De politie moest zondag tijdens de lockdown in Suriname ongeveer tweehonderd jongeren van een veld te Sunny Point verwijderen. De jongeren waren daar om te voetballen.

Het Quick Response Team Noord-West, Zuid-Oost en Surveillance Midden-Suriname waren naar de plaats gegaan. De jongeren zijn daarbij aangesproken waarna zij de plaats verlieten. Zij hadden tijdens hun samenkomst niet eens een mondkapje op. De politie heeft het voetballen stopgezet, maar geen boetes opgelegd. De jongeren zijn naar huis gestuurd.

De politie heeft vanaf vrijdag tot en met zondag 225 lockdown-overtreders een boete opgelegd. Het zijn 198 mannen en 27 vrouwen die naar de Politie Academie zijn overgebracht. Zij heeft verder een feestje stopgezet aan de Bakkieweg en een geluidsinstallatie in beslag genomen. Daarbij is een boete opgelegd van SRD 5000.

In het weekend zijn tijdens de lockdown 11 automobilisten betrapt toen zij zonder rijbewijs hebben deelgenomen aan het verkeer. De voertuigen zijn toen weggesleept.
 

8 REACTIES

 1. Ik snap waarom de mensen de kinderen niet binnen kunnen houden. Behalve deze groep zullen er ook kleineren zijn. Met die kleine huizen.
  gemodereerd

 2. Nog steeds dringt het Niet door.
  De regels te handhaven is zo te zien, hun niks kan schelen.
  Echt Hardhorende of domme Gangsters, die zo actief zijn
  om de orde te verstoren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.