Vrouw slaat met auto over de kop en landt weer op vier wielen in kanaal

14
Vrouw slaat met auto over de kop en landt weer op vier wielen in kanaal

De bestuurster van deze personenauto is zaterdagavond kort voor middernacht met haar voertuig aan de Tout Lui Faut Kanaalweg rechts over de kop geslagen en in het kanaal beland. Verbazingwekkend genoeg landde de wagen weer op vier wielen.

De bestuurster wist zich uit het voertuig te bevrijden. Zij raakte gewond en is per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp in Suriname.

Het eenzijdig verkeersongeval vond plaats ter hoogte van mast 39. Het vermoeden bestaat dat de bestuurster met een hoge snelheid reed en als gevolg van het slecht wegdek de controle over het stuur heeft veloren.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Het is nog onduidelijk als de vrouw over een dispensatie beschikt om tijdens de lockdown over straat te zijn.

14 REACTIES

 1. Boete voor te hard rijden en als ze geen dispensatie heeft , daarvoor ook een boete. Haar rijbewijs mag ook ingetrokken worden . Wil ze weer achter het stuur dan maar opnieuw rijlessen volgen.


  Maak melding

 2. Zijn de kanalen, goten, sloten, ect. zo aantrekkelijk voor de auto’s.
  elke dag weer- vreselijk.
  gemodereerd

 3. Het ligt aan de weg met al zijn verzakkingen die niet op tijd door ministerie van OW worden onderhouden. Diepe kuilen gaten en golvingen op het wegdek is niet goed voor het verkeer.
  De wegen moeten ook goed onderhouden worden.


  Maak melding

 4. Wat gebeurd er de laatste jaren in Suriname? Nog nooit eerder in de geschiedenis van Suriname is het voorgekomen dat er zoveel voertuigen in kanalen of sloten belanden.


  Maak melding

 5. Beter laat thuis dan vroeg in het Ziekenhuis
  Gelukkig heeft ze geen letsel opgelopen, behalve een Flinke Deuk voor haar rij gedrag.


  Maak melding

 6. Ja precies lift aan de weg. Onderhoud van het min v OW&T laat te wensen over. Goedkope arbeidskrachten neemt men in dienst om het werk te doen met alle gevaarlijke gevolgen van doen waaronder wegverzakking diepe kuilen in de straten bijna of geen voetpad en ga zo maar door. Dus Ala den Minister van OW&T sang sit-down no do neks. Je betaalt je wegenbelasting voor niks kun j zeggen
  gemodereerd

 7. Netjes geparkeerd in het water. Gaan jullie zo door.

  Verkeerregels kennen vele Surinamers niet, maar nemen wel deel aan het verkeer. Deze mensen zijn een gevaar voor anderen en zich zelf in het verkeer.

  Aan Surinamers/verkeerdeelnemers m/v:
  Kent u de verkeersregels? Ja/nee. Indien ja!, past u deze op de juiste wijze toe als u deel neemt in het verkeer?

  Waar heeft u de verkeersregels geleerd en door wie zijn ze aan u geleerd?, ook in de praktijk goed toe te passen ? Zie uw leeftijd, uw gedrag in het verkeer, weeromstandigheden, rijdt u de auto of rijdt de auto u? Past u de verkeersregels correct toe? Bent u een heer/vrouw in het verkeer?

  Zie hoeveel van de verkeerregels die u in het verkeer toepast u eigen verkeerregels zijn en zie wat de gevolgen van zijn voor anderen en u zelf.


  Maak melding

 8. Ze was moederdag gaan vieren bij haar buitenman n bij terugkeer kwam die slechte wegdek op haar pad n dacht ze om effe uit te wijken in ht kanaal
  gemodereerd

 9. Zie hoeveel van de verkeerregels die u in het verkeer toepast uw eigen verkeerregels zijn en zie wat de gevolgen ervan zijn voor anderen en u zelf.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.