Weer landelijke stremming internetverkeer in Suriname

10
internet verkeer in Suriname

Dit weekend is er in Suriname weer sprake van stremming van het internet verkeer landelijk. Dat heeft het Surinaamse telecommunicatiebedrijf Telesur laten weten.

In verband met noodzakelijke werkzaamheden door de backhaul provider van Telesur op de zeekabel zal de dienst breedband internet verbinding gedeeltelijk beschikbaar zijn (45%).

Als gevolg hiervan zal er mogelijkerwijs stremming ontstaan en alle internationale digitale huurlijnen (IPL’s) zullen gedurende deze werkzaamheden volledig uitgeschakeld zijn, meldt het bedrijf.

De stremming begint op 8 mei 2021 aanvang 01:00u AM tot en met 9 mei 01:00u AM.

10 REACTIES

 1. Dus verplicht thuisblijven en voor straf geen internet, nou dat is mooi waardeloos. Weer een voorbeeld dat Surinamers niet uitblinken in hun organisatorisch vermogen….


  Maak melding

 2. Krijg je dan 1 dag terug van het betaald abonnement?
  Je levert op 1 dag geen dienst aan de abonnee dus komt Telesur de gesloten overeenkomst qua dienstverlening dus niet na.
  Voor 500/500 Mbps betaal ik circa SRD 50.155 per jaar dit is per dag SRD 137,41.
  Zowaar dus de vraag aan Telesur: “stort u voor iedere dag dat u geen internet diensten levert het abonnementsbedrag terug”?
  Ik denk dat Telesur niet thuis geeft en dus de 2e vraag: waar en bij wie moet je zijn om te vragen naar terugbetaling?


  Maak melding

 3. Telesur lijkt que service in veel opzichten op de slm. Toen ik in nov.2019 in Su was, was de verbinding in Commewijne zwaar knudde. En ze beweren dat ze 4g abonnementen leveren, nou het is om te huilen zo slecht.


  Maak melding

 4. kijk ze weer eens huilen. 1 dag geen internet. en het is einde van de wereld. wat kan jou dat nou schelen ? je mist toch niks aan het nieuws online. zoveel corona doden her en der en de buurvrouw die met haar auto in de goot is gereden. ga lekker een portie eten koken man. en stress niet zoals die europeanen. vraag me echt af in welk land sommigen geboren zijn. telesur is onze nationale trots. we willen liever KLM en digicel no ? dus klets niet.
  gemodereerd

 5. joost 9 mei 2021 At 00:59
  kijk ze weer eens huilen. 1 dag geen internet. en het is einde van de wereld.
  ============================

  Bemoei je met je eigen zaken dwaas. Geen internet precies gepland op een total lockdown dag is gewoon irritant en mensen mogen daar wat van vinden.


  Maak melding

 6. Saaftinge 9 mei 2021 At 22:23
  Geen internet, maar gelukkig konden “onze jongens woonachtig in Suriname” gewoon hun onzin kwijt op waterkant
  ==============================

  De stremming viel achteraf best mee. Mijn vrouw liep wel te mopperen omdat NLZiet het af en toe niet deed. Maar ik kon gewoon websites bezoeken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.