Vanavond reguliere persconferentie kabinet president

17
VIDEO: President gaat via Zoom-persconferentie in op actuele ontwikkelingen
President gaat via Zoom-persconferentie in op actuele ontwikkelingen.

Het kabinet van de president houdt vandaag weer een reguliere persconferentie. Deze zal om 20.00u worden gehouden. De persconferentie zal online plaatsvinden via Zoom meldt de Communicatie Dienst Suriname (CDS).

De reguliere persconferenties worden gehouden in het kader van de verbetering van de informatievoorziening naar het Surinaamse volk toe, aldus de CDS. De president gaat daarbij in op actuele ontwikkelingen. Na afloop kunnen journalist vragen stellen aan het staatshoofd.

De Zoom persconferentie zal live te volgen zijn op GOV.TV (kanaal 8.3), radio Boskopu ( 93.5 fm), SRS (96.3 fm ) en de social mediakanalen van de overheid.

17 REACTIES

 1. Wat een groot leider is deze President ook! Altijd kan het volk een beroep op hem doen en altijd zoekt hij toenadering tot het volk. Iedereen wordt zo blij van deze president die niet op de vlucht gaat voor kritische vragen of nooit dronken is.


  Maak melding

 2. Wat een verandering tegenovergesteld van de vorige president. Voor bouta was het weekend donderdag tot zondag voor chillen met cocaine en ingrid. Deze president houdt een persconferentie en dan klagen de mensen nog steeds over openheid.


  Maak melding

 3. Maar de vorige president is wel vaker voor het gerecht verschenen dan de huidige president
  Misschien dacht hij dat het gerecht vreten was en daarom kwam hij en komt hij iedere keer weer als een poepezakje. Geen ete da heb ik niks te zeggen.
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂


  Maak melding

 4. Dat is het verschil tussen een geschoolde president en een niet geschoolde president. De een die dokte voor de pers en stoere taal gebruikte op de berm en de vp gebruikte om het volk te informeren en een die het volk zoveel info geeft dat men hem niet meer wil horen.


  Maak melding

 5. Deze geweldige president boezemt het volk geen angst in. De moorddadige fascist Bouterse die zijn achterban oproept om de wapens op te pakken en die de onschuldige Caïro liet arresteren, boezemt het volk angst in. Daarom is het goed als de Fransen Amerikanen en de Nederlanders een gezamenlijke actie ondernemen om Bouterse te liquideren zodat de huidige regering ons zonder angst naar welvaart kan brengen.


  Maak melding

 6. #jojo, de overmatige exposure van Santokhi zal zijn val alleen maar bespoedigen. Zijn verschijning in de media roept alleen maar haat op bij het volk.De zoveelste slecht nieuws show van deze vedergewicht zal de hongerige magen van het volk niet vullen. Alle schuld van zijn foute keuzes en faalen zal hij afschuiven op de vorige regering.


  Maak melding

 7. Alle schuld van zijn foute keuzes en falen 😉 (yw) zal hij afschuiven op de vorige regering.
  Gelukkig bestaat de Surinaamse bevolking alleen uit labiele personen toch rob, zoals je schreef. 😂😂

  Hèhè eindelijk spreekt er iemand dus de waarheid.
  De zwakzinnige schurftige honden van de ndp hebbben zich inderdaad als een boll wevil gedragen


  Maak melding

 8. Kijk, Chan als mens zal ik niet afvallen. Daar weet ik te weinig van hem af. Maar als ik Richano moet geloven, is hij niet zo stoer als hij overkomt.
  Waar slaan al die loftuitingen op?
  Wat heeft Chan bewezen? Wat heeft hij gedaan voor het volk?
  Sommigen hier op WK zijn ziende blind of willen ons zand in de ogen strooien.
  Lopen jullie niet vooruit op zaken.
  De geschiedenis zal leren hoe GEWELDIG, GESCHOOLD, GROOT LEIDER, Chan is.
  Voor nu, pienaren mensen, wordt er nog steeds, hout, goud, diamanten, vis, enz geroofd.
  Voor nu loopt Bouta nog vrij rond.
  Voor nu is de VP van Chan een veroordeelde drugsdealer, bankrover, goudrover, ongeleid projectiel.
  Dus al die mensen, die nu achter hun laptopje zitten om veren in Chan zijn r……te stoppen, ik weet niet waar jullie leven. Zeker op Mars of een andere planeet.
  Pagla he.


  Maak melding

 9. In ieder geval is het buitenland dankzij deze geweldenaar bereid om miljarden in Suriname te investeren. Dankzij deze geweldenaar is het voorbij met handjes ophouden want iedereen moet zijn steentje bijdragen bij de opbouw van Suriname. Vooral een bepaalde bevolkingsgroep die het toch niet van werken moet hebben, die al lui is als het uit de ogen moet kijken, heeft het daarom zo moeilijk. Deze president zorgt ervoor dat er scholen komen, faciliteert de eerste levensbehoeften/ voorzieningen. Dankzij deze regering wordt Suriname niet meer als paria behandeld.
  Dus beste Cornel of je moet iets aan je ogen mankeren of jij hebt er nog steeds moeite mee dat een Hindoestaan Suriname naar beschaving en welvaart zal leiden. In ieder geval heeft hij in 1 jaar meer bereikt dat dictator en fascist Bouterse in 10 jaar.
  Heeft Santokhi Suriname leeggeroofd ?
  Dat heeft de Afrikaan gedaan toch ?


  Maak melding

 10. @Paul rvr
  Je bent geen antwoord waart. En daarom zal dit de laatste keer zijn dat op één van jou racistische hersenspinsels inga.
  Laat mij jou zeggen dat ik nooit Chan, racistisch heb bekeken. Hij zou gewoon mijn stem krijgen, want ik kijk naar capaciteit en niet naar ras.
  Maar jij bent achterlijk, je leeft nog in de tijd van papa Lach en Aaron.
  Dat is niet mijn niveau.
  Chan ging wel naar de “ghetto” boys voor stemmen. Dankzij onze stemmen is hij aan de 20 zetels gekomen.
  En Bouterse heeft altijd gezegd hij een pikien ingi boi is.
  Types als jij horen niet in Su thuis.
  In Suriname wonen er Surinamers (van allerlei komaf)en geen Afrikanen.
  Stupid ass.


  Maak melding

 11. Meneer Chan

  Het gaat u goed met de dag wordt u dikker .
  Goed leven denk ook aan het arme volk die soms niet te eten hebben .
  Voor al de kinderen en moeders gedenk deze mensen in uw leven .


  Maak melding

 12. Onderstaand bericht ontving ik via Whatsapp.

  Leckie at work: Een minister die weigert mee te werken aan corruptie, dreigt de laan uitgestuurd te worden door haar eigen partij.

  Ik zal jullie vertellen wat er aan de hand is.

  Leo Brunswijk deed aanvraag voor grote lappen grond. Minister Diana Pokie heeft geweigerd die aanvraag goed te keuren. Brunswijk zei “ik ga je eruit skoppe”. Zo ook gebeurd.
  Nu wil Brunswijk zijn dochter tot minister maken, die op dit moment nog directeur is op het Ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer. Dochterlief zal uiteraard alle aanvragen van Oom Leo goedkeuren. De honger naar meer grond zal gestild worden, pas nadat het hele binnenland eigendom is van de familie Brunswijk.

  Naar verluidt, is er vandaag een deal gesloten. Brunswijk heeft druk uitgeoefend op minister Diana Pokie, dat zij naar het Ministerie van Sociale Zaken gaat. Daarmee is de weg geplaveid voor ongebreidelde corruptie op het Ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer. De nieuwe minister zal ervoor zorgen dat Ome Leo alles krijgt wat hij wil.

  Deze informatie is afkomstig van welingelichte en betrouwbare bronnen. De informatie is door mij bij diverse bronnen geverifieerd. Ik doe altijd drie-dubbel-check, voordat ik iets in de publiciteit breng.

  President Chan Santokhi zwicht voor de chantage van ABOP. Ik zou zeggen, bos die regering en accepteer geen enkele chantage. If a bos dang a bos, if a panja dang a panja, maar accepteer geen chantage! Een maal gechanteerd geweest, altijd chantabel.


  Maak melding

 13. @RobG

  U bent Gopi al vergeten geloof ik.

  U heeft zeker ook de verhalen van Adhin gesmuld.
  1>> Staatsolie in de problemen omdat de staat het geplunderd had.
  2>> Oppenheimer 1 om Staatsolie te reden. Staatsolie voldeed niet aan haar financieringsakkoord en dreigde in handen te komen van ING en Credit Suisse.
  3>> Bauxiet bracht $ 200.000.000 jaar op. Onzin. Suriname betaalde Suralco netto voor te dure energie.
  4>> Brokopondo had al in 2016 gratis naar de staat moeten gaan. Ergo er is $ 200.000.000 onnodig betaalt voor elektriciteit. Dit was DNA breed het standpunt.
  5>> De regering Venetiaan heeft een duidelijk Bauxiet Dossier achter gelaten (woorden van Hok) Bouterse en co hebben zitten slapen tot dat het te laat was.
  6>> Als er geen $ 100.000.000 schuld op gebouwd was bij Alcoa dan was Oppenheimer 2 niet nodig geweest.
  7>> Gat door de grondstoffen was qua prijzen maar maanden en had men op kunnen vangen ware het niet dat de Newmont jaren vertraagd is en er veel te veel voor het aandeel betaalt is en newmont een belasting vakantie kreeg.
  8>> RobG kijkt u eens naar de orgie aan schulden tussen januari en juni 2020.

  het volk is niet gek en weet wie de oorzaak is. Bouva, Adhin, Parmerssar, Tsang, Panka en Vreedzaam voeren een achterhoede gevecht.


  Maak melding

 14. robje g , vuilak , you the next to be replaced , weet je waarom bouta is je zat dat je telkens hem en zijn boevenclub verkeerd afschildert , je moet wel de waarheid zeggen dr. robje g.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.