Nederlandse en twee Surinaamse marihuana telers aangehouden

8
Politie stuit op marihuana aanplant: ruim 100 planten in beslag genomen

De Surinaamse politie heeft afgelopen maand een Nederlander en twee Surinamers aangehouden, die worden aangemerkt als marihuana telers. Dat heeft het Korps Politie Suriname bekend gemaakt.

Na uitgewerkte informatie hebben rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade in de maand april invallen gepleegd op de woonadressen van de Nederlander Mackc P.(48) en de twee Surinamers Aricino V.(39) en Frits A. (44).

In de woning van Mackc trof de politie 332 marihuana potplantjes aan. De plantjes waren ongeveer 1 meter hoog. Ten huize van Aricino werden 7 marihuana potplantjes aangetroffen en bij de woning van Frits 25.

Alle potplantjes zijn door de wetsdienaren in beslag genomen. Het drietal is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld meldt de politie.

8 REACTIES

 1. Waarom gaat de Surinaamse politie niet achter echte misdadigers aan, die onze staatskas hebben geplunderd en cocaine en heroine verhandelen. Mensen die een paar plantjes Marihuana telen, voor eigen gebruik of om een extra zakcentje te verdienen, laat men tegenwoordig in veel landen met rust. Alleen in Suriname en een paar andere achter gebleven landen doet de politie alsof deze kleine Marihuana telers de Didibri zelf zijn.


  Maak melding

 2. Laat de kleine man ook zijn ding doen
  Net als de witte boord Criminelen
  De grootste criminelen lopen in jas en das.En ze zijn Bekend.deze horen achter slot en grendel .Het land verarmd Die rovers moeten jullie oppakken

  Stelletje randfiguren
  gemodereerd

 3. Koos Banti, je hebt het mis, ik gebruik geen marihuana, tabak of alcohol, maar omdat ik mij een beetje erin verdiept heb, weet ik dat marihuana, van deze drie drugs, de minst schadelijke is. Waarom zijn tabak en alcohol wel legaal te krijgen in Suriname en marihuana niet? Kan iemand mij dit verschil uitleggen?
  En Koos Banti, 332 plantjes is, in vergelijking met de duizenden pakjes cigaretten en duizenden liters alcohol die in Paramaribo ter verkoop worden aangeboden, een klein beetje.


  Maak melding

 4. Henkes over die tabak en alcohol die wel legaal zijn .
  Daar heb je wel één punt.
  Die troep maakt meer kapot dan je lief is.
  Wat betreft het hebben van enkele planten.
  Daar ben ik het niet mee eens.
  Want als je geld steelt en steeds een klein beetje dan is het ook niet erg.
  Volgens jouw betoog.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.