Leerkrachten kunnen zich maandag vaccineren tegen COVID-19

5
reshma-mangre-covid-19-vaccinatie
Reshma Mangre heeft reeds haar eerste prikje ontvangen

Alle leerkrachten die werken in de onderwijssector worden opgeroepen om zich maandag 10 mei te laten vaccineren op het complex van het Ewald P. Meyer Lyceum (Lyco 2) aan de Mr. Eduard J. Brumastraat. Vaccineren is van 09:00 uur tot 14:00 uur.

De Bond van Leraren (BvL) en de Alliantie voor Leerkrachten in Suriname (ALS) hebben samen met het Nationaal Coördinatieteam COVID-vaccinatie het initiatief genomen om een vaccinatiedag op te zetten, waar leerkrachten met hun ouders naartoe kunnen om zich tegen COVID-19 te vaccineren.

“Twijfel niet, komt u massaal! Neem uw ouders ook mee! Bescherm uzelf en uw dierbaren.
Het aantal covidgevallen blijft stijgen!!!”

5 REACTIES

 1. Voorkomen is beter dan genezen
  Het is beter om na het krijgen van de prik eventueel verschijnselen te krijgen om een behandeling op tijd te bieden dan dat je plotseling ziek binnen komt en het Coronavirus in ver gevorderde staat is.
  Ik wens u allen veel sterkte toe ook aan diegenen die niet geloven in het vaccin het moet een vrije keuze zijn om jezelve te beschermen


  Maak melding

 2. Dat de dwingelandij zover is gekomen dat gezonde mensen zich tegen een nooit aangetoonde virus moeten laten inspuiten met een onbekende en gevaarlijke samenstelling van stoffen. Wie had dat ooit gedacht!! En toch is dit vele jaren van tevoren gepland!!!


  Maak melding

 3. Ik heb te doen met al die vrouwen. Ze hebben pech en geluk.
  Pech, omdat ze niet meer zwanger gaan worden na een vaccinatie.
  Geluk, omdat ze nu vrijelijk hun broek kunnen laten zakken waar en wanneer ze maar willen. Immers, ze gaan toch niet bezwangerd kunnen worden. Hiermee is gelijk ook abortus van de wereld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.